Šodien ierados Alfas Drogas veikalā uzreiz eju pie kasieres kas vakardien mani apkalpoja, stāstu tai ka vakardien ap šo pašu laiku pie viņas iepirkos un aizmirsu preci, kā arī pašu čeku šī vispār neko, vienreiz paskatījas un tālāk skatienu novirzija uz leju , gaida nākamo pircēju, nu pie šīs pienāk klāt cita Drogas darbiniece, redz ka nav kas kārtības , nu es tai atstāstu situāciju, ši aiziet pie vadības cik noprotu, iznāk, ejam apskatīties to manu matu krāsu, es paŗādu kāda man bija, ok, viņa aiziet atkal uz to viņu telpu, atnāk atpakaļ, saka nekā tāda viņiem nav, ok, ejam pie kasēm zem galdiem skatīties, nekā . Es saku video ierakstus lai paskatās, ši saka laiku konkrētu atceraties, es pasaku aptuveno, ši aiziet, bet saka ka tas būs uz ilgu jo ieraksts ir vakardienas , es ok, cik igi man jāgaida, šī saka, nu kāda 1h 1h30min es ok. Atnāku, ši saka, skatījos ierakstus neko tādu tai laikā nav redzējusi, es un ko man darīt? ši atbild , nu būtu čeks tad tur būtu noradīts precīzs laiks tad gan varetu palīdzēt.