Ja darba koleegje neizskataas vesela

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Man darba koleegje burtiski meenesha laikaa ir palikusi nu tik kaarna, nesaprotami, pusdienaas esmu redzeejusi, ka iet, tas, kaa vinja ir mana padotaa, dara mani bazhiigu, saaku domaat, ja nu ar veseliibu kaut kas, varbuut apjautaaties, kas un kaa. Bet komunikaacija ir maza. Tikai pieklaajiibas fraazes. Ko juus ieteiktu? Tas nebuutu rupji?
09.06.2014 00:28 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Man pavisam nesen bija tā, ka priekšniece (darba vietā) apjautājās, vai viss kārtībā, jo "tu izskaties norūpējusies".
Nemaz nebiju iedomājusies, ka no malas to redz.
Īsi atbildēju, ka ir šādas tādas lietas, kas mani nomāc gan saistībā ar veselību (priekšniece zina par manu veselību), gan mājās. Esmu norūpējusies, jo nezinu, kā izskraidīt ārstus, nekavējot baigi darbu.
Biju priecīga, ka apjautājās.

Tiesa, ir nianse - man priekšniecība slimojošos darbiniekus neatlaiž un attiecības ir ļoti cilvēcīgas - priekšniece zina, ka valsts ārsti strādā, kā strādā un dažreiz sanāk kavēt darbu, lai tiktu vizītē.
09.06.2014 14:49 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja tev patiešām rūp, kā viņa jūtas, tad apjautājies.
09.06.2014 15:02 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
ā nu ja ir arī "fiksās tievēšanas" variants bijis, to tak var viegli noskaidrot. Pasaki "O, kāda tu smuka un tieviņa mums palikusi!" kā komplimentu un skaties, uz kuru pusi virzās šamējās deguns. Ja uz leju, tad kaut kas tiešām nav kārtībā un Tu tikko iebrauci auzās, bet ja uz augšu, tad Tev nav par ko uztraukties :D
09.06.2014 15:28 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Līva - pajautāji? :)
09.06.2014 15:50 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Darbiniece jautaajumu, kas noticis uztvers kontekstaa ar kopeejo attieksmi no autores-veesi lietishkju. Un jautaajumaa dzirdees tieshi to, ko autore domaas- mekleet citu darbinieku vai tomeer buus straadaataaja. Es negribeetu straadaat autores padotiibaa, jo peec komentaariem izklausaas, ka vinja ir cold b*tch. Starp aukstu pieklaajiibu un sirdsdraudziibu ir plashs spektrs ar darba attieciibaam piemeerotaam formaam-piemeeram, sirsniiba!
Jautaa tikai tad, ja tev ir ko piedaavaat, piemeeram, paarlikt uz mazaak stresainu amatu, bet ar taadu pashu algu, pieshkjirt atalgotu papildus atvaljinaajumu, utt.
Galu galaa var jau buut, gruutnieciibas toksikoze vai varbuut tava veesaa attieksme ( briesmiigi straadaat darba vietaa, jo iipashi mikrouznjeemumaa, kur maz cilveeku, ja tevii neredz cilveeku, bet tikai darba rokas) meitenei uzdeva pa nerviem. Darbaa cilveeks pavada lielaako laika dalju-tam jaabuut psihologjiski gruuti taadaa aukstas attieksmes ielenkumaa pavadiit visu dienu.
10.06.2014 06:54 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
riebjas ka vienmēr kāds iebāž sejā, vai cik tu tieviņa, vai cik tu tieviņa.... nu un tieviņa, kāda kuram daļa??? varbūt anorektiķe, varbūt uz diētas sēž un pārcentusies. varbūt tiešām slima vai ļoti liels stress.

ja man priekšnieks pēkšņi pajautātu kas man kaiš un kas noticis, es vienkārši nezinātu ko atbildēt un justos šausmīgi. jo varbūt es savā galvā izskatos labi un cenšos kā nu varu...darbs ir darbs un personīgās lietas ir atsevišķi. tā jau ir līšana otra dvēselē. gribēs - pastāstīs. negribēs - neesi nekāda draudzene.
10.06.2014 07:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits