Viens vēlas vairāk nekā otrs

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pazīstams puisis atklāja, kādā situācijā nokļuvis. Viņš iepazinās ar aptuveni 7 gadus jaunāku meiteni (20 un 27 gadi). Sākuši satikties gandrīz katru vakaru. Protams, sekojusi skūpstīšanās, romantiskas pastaigas, restorāni, rociņas turēšana u.c. atribūti. Puisis vēlējies seksu, bet meitene sākumā bijusi visai atturīga, līdz beidzot atklājusi, ka ir nevainīga. Pēc kāda pusgadu ilga randiņošanas perioda abi tomēr pārgulējuši, bet problēmas tikai sākušās. Meitene ir ieņēmusi galvā, ka puisis ir viņas lielā mīla, kaļ jau kopdzīves plānus, jo viņa vēl dzīvo pie vecākiem, kas ir visai tālu no augstskolas, tādēļ vēlas pārcelties pie viņa, savukārt puiša jūtas ir krietni mērenākas. Viņš pats man atzina, ka nezina, kā rīkoties, jo, no vienas skatoties, puses viņš izjūt simpātijas pret konkrēto meiteni un nevēlas viņu zaudēt, bet, no otras puses spriežot, apzinās, ka nevēlas tik nopietnas attiecības ar viņu, jo, pirmkārt, viņš izjūt tikai simpātijas, bet, otrkārt, pats pirms nepilna gada ir šķīries un vēlas izbaudīt brīvību. Viņš vēlētos tādu attiecību modeli, kurā abi nedēļas nogales pavadītu kopā, parandiņotu, pavadītu nakti kopā, bet darba dienās dzīvotu atsevišķi.
Varbūt lasītājām būtu kādi ieteikumi, kā atvēsināt konkrētās meitenes karsto prātu, nesabojājot attiecības? Es jau teicu viņam, lai mēģina mierīgi izrunāties.
08.06.2014 17:23 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Es komentārus lasīju maz, lielākoties tikai pašā sākumā. Meitenes bija ļoti sašutušas par puiša rīcību. Bet ko viņš sliktu izdarīja? Vai tas, ka cilvēki pārguļ, nozīmē, ka uzreiz vajag dzīvot kopā un veidot supernopietnās attiecības ar plānu kalšanu nākotnei? Puisis taču neizdarīja tā, ka bija kopā ar viņu, līdz viņu ieguva un tad "attā". Nē, viņš grib turpināt attiecības, būt kopā, bet nedzīvot vēl kopā. Kapēc tas ir jāsasteidz? Saprotu, ka ir lieliski visu laiku būt blakus, bet nu puisis tam vēl nav gatavs.
09.06.2014 14:37 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Bet ko viņš sliktu izdarīja? Vai tas, ka cilvēki pārguļ, nozīmē, ka uzreiz vajag dzīvot kopā un veidot supernopietnās attiecības ar plānu kalšanu nākotnei?
Nu, ja viņš tikai būtu pārgulējis, nevis pusgada garumā veidojis attiecības vai kaut ko tamlīdzīgu, būtu cita runa. Tad tiešām varētu uzskatīt, ka tai meitenei kaut kas ar galvu nav kārtībā.
Bet šoreiz situācija citādāka. Džeks pusgadu veido kaut ko attiecībām līdzīgu, bet, kā pārgulēja, tā attapās, ka šī meitene nav vajadzīga viņam, jo nekādu nopietnu nolūku uz viņu nekad nav bijis.
Vismaz es tā sapratu.
09.06.2014 14:57 |

Reitings 1093
Maya,

bet kapēc uzreiz jāveido kopdzīve? Un es no autora teksta nekādi nesapratu to, ka viņu attiecības kkā mainījās pēc pārgulēšanas, ka puisis pēkšņi izdomāja, ka meitene nav vajadzīga viņam, neko nopietnu negrib. Nu ne tak, puisim viss turpinās tāpat un puisis pagaidām negrib neko mainīt, bet turpināt randiņot tāpat, kā līdz šim, bet meitenei kaut kas ir sagriezies un izdomāja, ka viss - jādzīvo kopā!
09.06.2014 15:10 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
kā vienmēr, lielai daļai cosmo vārnām, klibo ar lasīšanu :D

viņš nevēlas meiteni pazaudēt, jo ir viņam svarīga, bet vēl KOPDZĪVI nevēlas. jūs lasīt neprotat tiešām?
bet visas jau te klūp virsū ka kretīns jo laupīja nevainību meitenei, bet tagad nevēlas bezmazvai precēt :D nu apmēram tā tas izklausās...

20 gadus nu gaidīja to sapņu princi kam dāvāt nevainību un tagad sapņo par nezkādu kopdzīvi un sazinvēlko, izklausās naivs zābaks tā meitene, žēl protams, bet ja sakarīgs puisis, tad viņam vajadzētu nolaist mazliet uz zemes to dāmu.
09.06.2014 15:52 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
kā vienmēr, lielai daļai cosmo vārnām, klibo ar lasīšanu

Man atkal liekas, ka jums klibo ar zemtekstu saskatīšanu. :D
09.06.2014 15:53 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man savukārt liekas stāsts ir izdomāts. Un daudzas ka vienmer uzķeras.:)
09.06.2014 15:56 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man savukārt liekas stāsts ir izdomāts. Un daudzas ka vienmer uzķeras

Nu jā, noteikti, jo dzīvē taču nemaz tādu situāciju nevar būt.. Kāda starpība, izdomāts vai nē? Tēma iedota, ir iespēja padiskutēt vai nolaist tvaiku, kas nu kurai vairāk iet pie sirds.
09.06.2014 16:18 |

Reitings 1093
viņš nevēlas meiteni pazaudēt, jo ir viņam svarīga, bet vēl KOPDZĪVI nevēlas. jūs lasīt neprotat tiešām?

+++

Man atkal liekas, ka jums klibo ar zemtekstu saskatīšanu.

Un kapēc visur ir jāsaskata zemteksti?
09.06.2014 16:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es domaaju ,ka taadi staasti ir loti daudz reaalaa dziivee.Viirietim sieviete patiik ,ir varbuut pat loti miila,bet vins neveelas saistiities-dziivot kopaa,jo varbuut grib buut noteikceejs par savu dziivi pats.
Man liekas ,taa ir loti daudzu attieciibu atsleega-dziivo pat loti ilgi kopaa ,un tomeer nav preceejusies-kapeec?
09.06.2014 16:41 |

Reitings 312
Un kapēc visur ir jāsaskata zemteksti?

Daudzi cilvēki neprot pateikt skaidri to, ko domā; citi liekuļo; citi izmanto utt., nav viss tik caurspīdīgs, cik gribētos. Šajā situācijā pat nav nekāda dziļā zemteksta, atliek vien izlasīt šo rindiņu, lai visa problēmas būtība taptu skaidra:
Viņš vēlētos tādu attiecību modeli, kurā abi nedēļas nogales pavadītu kopā, parandiņotu, pavadītu nakti kopā, bet darba dienās dzīvotu atsevišķi.

Lai arī diskusija ir feiks, tādu situāciju tiešām var būt daudz.
09.06.2014 16:46 |

Reitings 16208
Keita-un tad veel ...Tam puisim veel tomeer ir tie 27g!Man liekas,ka daudzi muusdienaas loti sasteidz gan kopdziivi ,gan lauliibas.
Variantaa,kad abi nedziivo kopaa ,taas attieciibas ir loti romantiskas -randini !Nav nekaadu probleemu,kas rodas saakoties kopdziivei.Piemeeram ,par to pasu naudu-te katrs savas naudas noteiceejs.
09.06.2014 16:52 |

Reitings 1093
Keita - un? kāds šim tekstam sakars ar meiteņu apvainojumiem par to, ka viņš neģēlīgi izturējās, pārguļot ar viņu? Viņš grib tā, meitene grib savādāk, viņš pie tā vainīgs?
09.06.2014 16:55 |

Reitings 312
27 gadi ir jau pieaudzis cilvēks!

Es jau iepriekš par to rindu izteicos. Ja, tavuprāt, neģēlīga izturēšanās pret meiteni, kurai ir jūtas, nav šis piedāvājums (darba dienās katram sava dzīve, brīvdienās - o, bezmaksas sekss!), tad man atkal citi uzskati. Katram savas domas..
09.06.2014 17:02 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Kas ir klusais smaids?
09.06.2014 17:04 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
27 gadi ir jau pieaudzis cilvēks!

nu tieši tā, un viņš spēj sakarīgi domāt un saprot, ka ievākties dzīvot kopā tikai tādēļ, ka skola meitenei būs tuvāk...nu nav baigais prāta darbs. ir cilvēki, kam dzīvošana kopā ir nopietns solis.
protams šajā gadījumā viņš vienkārši nevēlas neko TIK nopietnu un neredzu kas tur nosodāms...jo izklausās ka līdz šim, meitene ir bijusi apmierināta ar šādu attiecību modeli - darba dienās katram sava dzīve, brīvdienās - o, bezmaksas sekss
09.06.2014 17:09 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
droši vien komunālajiem būs par īsu :D
09.06.2014 17:14 |

Reitings 16208
Saprotu ,ka 27g ir pieaudzis,taapat kaa daudzas meitenes ,kuras nav veel preceejusaas savos 27g,bet kur ir teikts,ka visiem jaabuut preceetiem sajaa laikaa?
Tik daudz veel prieksaa-paspees izbaudiit kopdziives priekus arii,un varbuut tiesi ar so meiteni...
09.06.2014 17:15 |

Reitings 1093
Nebija teikts, ka darba dienās katram sava dzīve un tiekās tikai brīvdienās.

Viņš vēlētos tādu attiecību modeli, kurā abi nedēļas nogales pavadītu kopā, parandiņotu, pavadītu nakti kopā, bet darba dienās dzīvotu atsevišķi.

DZĪVOTU atsevišķi, nevis vispār netikties darba dienās. Tikties, bet nu kopā nedzīvot. Nu kapēc jāsasteidz vienmēr ar to kopā dzīvošanu.

Un jā meiteni pirms tam viss apmierināja. Tagad, zin, svētulei "atņēma" nevainību - viss, dzīvo ar mani, un bezmazvai preci nost. Tak bērnudārzs kkāds.
09.06.2014 17:17 |

Reitings 16208
Es nesaprotu vienu-to meiteni puisis tacu neizvaroja?Meitene veeleejaas pati ,ja vina veelas ko vairaak,taa ir vinas veelme.Mees nekad nevaram uzspiest otram to ,ko esam izfantazeejusas savaa galvaa.Mees varam mainiit savu attieksmi ,un taada veidaa var mainiities arii attieciibu modelis-ar laiku.
Es nezinu nevienu viirieti,kuram patiik "spiediens no augsas".
09.06.2014 17:24 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Visticamāk, ka atslēga ir tajā ,ka "Ai, kā negribās dzīvot kojās tam skuķim" Nu ir jāizrunājas un pavisam mierīgi ,nav ko steigties pa galvu,pa kaklu.
09.06.2014 17:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits