Viens vēlas vairāk nekā otrs

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pazīstams puisis atklāja, kādā situācijā nokļuvis. Viņš iepazinās ar aptuveni 7 gadus jaunāku meiteni (20 un 27 gadi). Sākuši satikties gandrīz katru vakaru. Protams, sekojusi skūpstīšanās, romantiskas pastaigas, restorāni, rociņas turēšana u.c. atribūti. Puisis vēlējies seksu, bet meitene sākumā bijusi visai atturīga, līdz beidzot atklājusi, ka ir nevainīga. Pēc kāda pusgadu ilga randiņošanas perioda abi tomēr pārgulējuši, bet problēmas tikai sākušās. Meitene ir ieņēmusi galvā, ka puisis ir viņas lielā mīla, kaļ jau kopdzīves plānus, jo viņa vēl dzīvo pie vecākiem, kas ir visai tālu no augstskolas, tādēļ vēlas pārcelties pie viņa, savukārt puiša jūtas ir krietni mērenākas. Viņš pats man atzina, ka nezina, kā rīkoties, jo, no vienas skatoties, puses viņš izjūt simpātijas pret konkrēto meiteni un nevēlas viņu zaudēt, bet, no otras puses spriežot, apzinās, ka nevēlas tik nopietnas attiecības ar viņu, jo, pirmkārt, viņš izjūt tikai simpātijas, bet, otrkārt, pats pirms nepilna gada ir šķīries un vēlas izbaudīt brīvību. Viņš vēlētos tādu attiecību modeli, kurā abi nedēļas nogales pavadītu kopā, parandiņotu, pavadītu nakti kopā, bet darba dienās dzīvotu atsevišķi.
Varbūt lasītājām būtu kādi ieteikumi, kā atvēsināt konkrētās meitenes karsto prātu, nesabojājot attiecības? Es jau teicu viņam, lai mēģina mierīgi izrunāties.
08.06.2014 17:23 |

Reitings 84
Reģ: 12.05.2014
Kādēļ tik lielu akcentu liekat uz meitenes nevainību? Es neesmu meitene un nezinu, kā to saprot sievietes, taču, manuprāt, vīriešiem sava nevainība nav nekas tik svarīgs. Grūti būtu iedomāties situāciju, kad puisis pārmestu meitenei, ka viņa viņam laupījusi nevainību, bet nevēlas neko nopietnāku. Vismaz nekad neesmu dzirdējis par šādu gadījumu.

Ja jau viņa 20 gadus ar nevienu nebija gulējusi un arī to pus gadu nemetās gultā,tad acīmredzot viņa to taupīja tam īstajam un vienīgajam.
Tikai meitene bišķi pārsteidzās.. Un tagad,kad uzzinās patiesību,tad arī aplauzīsies. Žēl viņas..

Kur tik debīli džeki rodās? Varēja taču paņemt kādu,kurai arī neko vairāk par seksu nevajag. Ja jau meitene pus gadu neļāvās,tad taču var noprast,ka viņa meklē nopietnas attiecības.
08.06.2014 18:51 |

Reitings 313
Reģ: 12.01.2014
Drīzāk puisis tiešām vēl nav gatavs ar konkrēto meiteni dzīvot kopā, saistīties, bet tas jau nenozīmē arī to, ka viņš viņu tikai izmanto izklaidēm un tikai kaut kāda labuma gūšanai. Katram cilvēkam jau tā vēlme un gatavība nopietnām attiecībām ir citādāka- cits to spēj jau pēc mēneša, citam nepietiek pat ar gadu. Labāk lai tagad viņi izrunājas, puisis visu paskaidro, nevis abi sāk kopdzīvi, bet džeks ir nelaimīgs un pamet meiteni brīdī, kad, viņasprāt, viss ir perfekti. Lai nelolo veltas cerības.
08.06.2014 18:51 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ja jau viņa 20 gadus ar nevienu nebija gulējusi un arī to pus gadu nemetās gultā,tad acīmredzot viņa to taupīja tam īstajam un vienīgajam.

Nu nav taisnība. Es arī 20 gadus ne ar vienu negulēju, kad iepazinos ar toreizējo draugu, arī pirmajā vakarā gultā nelecu, Bet nu neba nu tāpēc es uzreiz biju sākusi plānot kopīgas vecumdienas. Vienkārši agrāk nebija gadījies puisis, ar kuru būtu bijusi interese gultā likties, tā nu tas arī nebija noticis līdz tam. Neko speciāli nevienam nebiju "taupījusi".
08.06.2014 18:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Patika Bantes viedoklis.
Es atkal domaaju ,kaapeec uzreiz jaabuut tai kopdziivei?Tas puisis ir nupat paardziivojis iepriekseejaas attieciibas,varbuut negrib uzreiz to kopdziivi?Meitene vinam liekas simpaatiska,ja vina veelas sex,tad taa ir vinas izveele-puisis tacu nespiez guleet ar vinu?
Es domaaju ,ka attieciibas pat var virziities uz prieksu,bet noteikti ne sasteidzot.Taa ir taa lielaakaa kluuda ,kuru dara daudzi-visu sasteidz.
08.06.2014 18:56 |

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
Es tomēr kaut kā nesaprotu tās, kas nosoda puisi.
Nu nav tā dzīve rozā rožu dārzs, kur atnāks īstais un vienīgais, kuram atdot nevainību un dzīvosiet ilgi un laimīgi mūžīgi mūžos. Ja meitene tieši un atklāti tā arī nepateica, ka gaida īsto, ar kuru zaudēt nevainību, tad kāpēc vainot puisi, ka viņš, redz, preteklis, atļāvās laupīt nevainību, zinot viņas cerības un ekspektācijas šajā jautājumā. Visu taču nevar uzminēt. Tāpēc meitenēm ir jābūt atklātām, ir jāsaka, lai pēc tam nav jāaplaužas.
08.06.2014 18:58 |

Reitings 17280
Piekrītu. Puisis taču vienkārši negrib dzīvot kopā, nevis negrib turpināt attiecības ar to meiteni.

Tikai tāpēc, ka viņa māja ir tuvāk universitātei, neka meitenes vecaku māja, viņam īsti nevajadzētu sasteigt kopā dzīvošanu, ja viņs tam nejūtas gatavs. Un tas, ka meitene bija nevainīga, NEKO šaja jautājuma nemaina.
08.06.2014 19:01 |

Reitings 663
Reģ: 29.01.2009
Pēc jūsu komentāriem, nebrīnīties, kāpēc puiši lielāko daļu no sieviešu dzimuma uzskata par histēriķēm un goldigerēm. Kāds sakars nevainībai ar ievākšanos pie puiša? Viņai vsp būtu jāpriecājas, ka puisis viņu neatšuva pēc pusgada liegšanās. Un pilnīgi normāls attiecību modelis - gribi akceptē, negribi - ej prom.

šim jāpiekrīt.

Man neliekas, ka pārguļot pirmo reizi būtu jādzīvo kopā un jāprecas bez maz vai .

Es saprastu meitenes ciešanas ja čalis būtu pirms pārgulēšanas solījis kopā dzīvošanu un tad pametis, tad jā čalis būtu galīgi .... Bet šajā situācijā nekas tāds nebija.

Nesaprotu par ko šajā situācijā tā brūk virsū šim čalim.
08.06.2014 19:01 |

Reitings 200
Reģ: 16.09.2013
Ir jāizrunājas, jo nekas briesmīgs tas nav. Es ar labprāt dzīvotu kopā un taisītu ģimeni ar savējo, bet zinu, ka viņš to vēl nevēlas. Tiekamies pa ned nogalēm un pārējā laikā katram sava dzīve. Abi zinām, ko katrs grib, varam par to atklāti arī runāt un tas palīdz, vismaz man.
08.06.2014 19:14 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Pieliešu eļļu ugunij! :D :D :D

Es pirmo reiz ar tādā vecumā priecājos un, jā, tāpēc, ka man šķita, ka šis vīrietis būs piemērots.

Nu, davai, vārnas, metas virsū! :D :D :D

Pēc gadiem kad izšķīrāmies, ko ierosināju es pati, es biju priecīga, ka esmu beidzot no viņa vaļā tikusi un man bija pilnīgi vienalaga jau par to, ka viss jau bija, jo es negribēju nekādas kāzas un bērnus!

Jā, jā... zinu šis Jums punkts 2. kāpēc es esmu neliete.

Ir pagājuši daudzi gadi un man nav vīra un es priecājos, ka tā! Tas pats attiecas uz bērniem!

Katrā laimē var atrast nelaimi un otrādāk.

Ko es gribu tagad? Nu, tagad man varētu būt vīrs, kas nēsā mani uz rokām un 3 bērni. :)
08.06.2014 19:20 |

Reitings 1868
S80, cilvēks jau ļoti izmainās savas dzīves laikā. Ja agrīnajos 20 gados daudzi ir ideālisti un sapņotāji, tad, tuvojoties 30 gadu slieksnim, parasti sākam domāt racionālāk, vairāk rēķinām.
Par ko būtu jāmetas virsū? Arī man neapzinātā vecumā (18-19 gados) bijušas lielas mīlas, un tagad pats par to pasmejos. Cilvēki aug, un tas ir normāli.

Es gan laikam nevēlētos sievu un trīs bērnus. Vairāk vēlētos sastapt kādu pretējā dzimuma cilvēku, kas mani saprastu, parūpētos un nemēģinātu pārveidot. Kaut kā esmu kļuvis skeptisks attiecībā par kāzām.
08.06.2014 19:27 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Roberts Vai tāpēc, ka vienreiz jau izšķīries?
08.06.2014 19:29 |

Reitings 1045
Reģ: 29.05.2014
Ja jau viņš gribēja to lielo brīvību, kāpēc vispār sāka satikties ar meiteni?!
Nu jāizrunājas, tieši un konkrēti viss jāpasaka kā ir, ja meitene sapratīs - būs laimīgi vēlāk, ja nē - tad nav lemts.
08.06.2014 19:32 |

Reitings 6407
Mīla? diez vai. Tas, ka vēderā un kur citu kņudina un patīk cilvēks nav mīla, nu vismaz ne man. Ja mēs vērtējam pēc manas šī laika skalas es nevienu neesmu mīlējusi. Tas viss bija jauki, bet bez tā...

Tad Tev vēl bēniņos vējš spēlējās + egoisms.

Kopdzīve ir kompromisi un attiecības prasa abpusējas rūpes, cieņu, darbu utt., nevis tikai es gribu. Es gribu var bērnudārzā bļaut, bet ne jau pieaudzis, prātīgs cilvēks! :D

Kas attiecās uz skepsi, noteikti esmu pret vecmeitu un vecpuišu ballītēm un man tam ir savi iemesli.
08.06.2014 19:33 |

Reitings 37
Reģ: 21.04.2014
Puisim jāpārtrauc attiecības ar konkrēto meiteni - ja viņš nevēlas vairāk, bet viņa vēlas būs godīgi, ja viņš pārtrauks visu. Nedomāju,ka šajā gadījumā līdzēs izrunāšanās. Vispār zinājis, ka meitene nevainīga un negrib nopietnas attiecības, nebūtu ar to meiteni gulējis. Būtu atradis tādu, kas jau pieredzējusi. Nevainīgas meitenes taču ir naivas un nesparot neko no attiecībām.
08.06.2014 19:33 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ja jau viņš gribēja to lielo brīvību, kāpēc vispār sāka satikties ar meiteni?!
un nez ko 6 menesus gaida.Tad zinot ka nevainiga..........!!!!!!!!!!!! un zinot ka neko negrib, sekso.

P.S. Stātsts manuprāt izdomats lai cosmo meičas paceptos. Un ka vienmēr daudzas tic:D Cepums autoram:D
08.06.2014 19:34 |

Reitings 17280
Nevainīgas meitenes taču ir naivas un nesparot neko no attiecībām.

Vot tiešām, no ta, ka vienreiz ballītē dzēruma ar kādu pārgulējusi, uzreiz parādas izpratne par attiecībām ???
08.06.2014 19:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
S80-Es arii 16.gados domaaju,ka mans pirmais draugs buus mans viirietis liidz muuza beigaam:D-pat nebija sex...tas viss saprotams no meitenes puses.Vinai vienkaarsi neko nevajag sasteigt,jo viirieti -iipasi loti jaunu ,tas var loti nobaidiit-kopdziive,uz kuru vins nav gatavs...
08.06.2014 19:35 |

Reitings 6407
Vot tiešām, no ta, ka vienreiz ballītē dzēruma ar kādu pārgulējusi, uzreiz parādas izpratne par attiecībām ???
:D :D :D Cepums! :D

Emmanuelle, man pirmais puisis bija ātrāk, bet mēs ar viņu negulējām, mums bija otnošeņe po ģetskam. :D :D :D un pēc viņa man arī bija puiši, kurus es mācēju izklaidēt bez mineta un sekasa un ar viņiem ilgi satikos. :)

Nevienam neko nevajag sasteigt, es saviem bērniem mācīšu 15 un 20 gados neprecēties, lai lec kā sienāži un, tad kad būs izlēkušies, lai ņem to īsto cietu un miers mājās, nevis 10 laulības. :D
08.06.2014 19:44 |

Reitings 1868
S80, tajā vecumā es varēju apzvērēt, ka mīlu, bet, atskatoties šodienas acīm, man kļūt pat neērti, ka biju tik neizsakāmi naivs.
Piekrītu, ka kopdzīve prasa lielu darbu - tik lielu, ka brīžiem gribas aizdomāties, vai maz ir tā vērts. Ja kāds sieviete ar darbiem pierādīs, nevis tukšu mutes virināšanu un skaistiem vārdiem, ka vēlas būt kopā ar mani, tad es, iespējams, mēģināšu. Bet citādi nav mans mērķis par katru cenu izveidot attiecības, kopdzīvi vai laulību.
Aizmirsu piebilst, ka man ir briesmīgs raksturs. Ja saku, ka briesmīgs, tad tā arī domāju.

Vecpuišu ballītes man liekas ļoti banālas. Par vecmeitu man īpaša viedokļa nav, jo esmu piedalījies tikai reizi - kaut kādas meitenes lūdza manu telefona numuru -, bet vecpuišu gadījumā ir atgadījušās visai pikantas lietas, kuras topošai līgavai labāk nezināt.

Maya
, līdz šim neesmu bijis precēts.
08.06.2014 19:45 |

Reitings 1868
Atvainojiet, aizmirsu ielikt otro Bold tagu!
08.06.2014 19:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits