Viens vēlas vairāk nekā otrs

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pazīstams puisis atklāja, kādā situācijā nokļuvis. Viņš iepazinās ar aptuveni 7 gadus jaunāku meiteni (20 un 27 gadi). Sākuši satikties gandrīz katru vakaru. Protams, sekojusi skūpstīšanās, romantiskas pastaigas, restorāni, rociņas turēšana u.c. atribūti. Puisis vēlējies seksu, bet meitene sākumā bijusi visai atturīga, līdz beidzot atklājusi, ka ir nevainīga. Pēc kāda pusgadu ilga randiņošanas perioda abi tomēr pārgulējuši, bet problēmas tikai sākušās. Meitene ir ieņēmusi galvā, ka puisis ir viņas lielā mīla, kaļ jau kopdzīves plānus, jo viņa vēl dzīvo pie vecākiem, kas ir visai tālu no augstskolas, tādēļ vēlas pārcelties pie viņa, savukārt puiša jūtas ir krietni mērenākas. Viņš pats man atzina, ka nezina, kā rīkoties, jo, no vienas skatoties, puses viņš izjūt simpātijas pret konkrēto meiteni un nevēlas viņu zaudēt, bet, no otras puses spriežot, apzinās, ka nevēlas tik nopietnas attiecības ar viņu, jo, pirmkārt, viņš izjūt tikai simpātijas, bet, otrkārt, pats pirms nepilna gada ir šķīries un vēlas izbaudīt brīvību. Viņš vēlētos tādu attiecību modeli, kurā abi nedēļas nogales pavadītu kopā, parandiņotu, pavadītu nakti kopā, bet darba dienās dzīvotu atsevišķi.
Varbūt lasītājām būtu kādi ieteikumi, kā atvēsināt konkrētās meitenes karsto prātu, nesabojājot attiecības? Es jau teicu viņam, lai mēģina mierīgi izrunāties.
08.06.2014 17:23 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Bante
Viņai vsp būtu jāpriecājas, ka puisis viņu neatšuva pēc pusgada liegšanās.

es domāju, ka meitene būtu daudz laimīgāka, ja šis puisis būtu viņu atšuvis pēc pusgada liegšanas, nevis seksuāli izmantojis un pateicis "atā".
Starp citu pusgads nav nekāds sasniegums, citi gaida ilgāk.

Cherr
Man tāda reakcija būtu tad, ja puisis pusgadu aplidotu - pārgulētu pirmo reizi un tad puisis pamestu, tad jā.. tas ir cūcīgi. Bet šajā situācijā viņš vienkārši nav skaidri pateicis meitenei, ka viss nav tik nopietni..

tu zemtekstus laikam nesaproti, jo te skaidri redzams, ka tieši pirms pirmās pārgulēšanas viņš arī atšuj meiteni vai piedāvā friends with benefits modeli:
Viņš vēlētos tādu attiecību modeli, kurā abi nedēļas nogales pavadītu kopā, parandiņotu, pavadītu nakti kopā, bet darba dienās dzīvotu atsevišķi.

jebšu darba dienās katram sava dzīve un brīvdienās satiekas uz seksu. Tas nav tas, ko var vēlēties tikko nevainību zaudējusi meitene, kura minstinājās pusgadu, kas nozīmē, ka viņa tiešām cerēja uz puiša nopietnumu. Protams, nav visas vienādas, bet ja meitenei interesētu tikai sekss, nebūtu jūtas un viņa necerētu uz neko nopietnu, viņa negaidītu pusgadu, lai pārgulētu. Vai nav loģiski?
08.06.2014 18:31 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Es domāju, ka puisis speciāli taču neizvēlējās meiteni, kura ir nevainīga. Domāju tāds pats scenārijs arī būtu, ja tā meitene nebūtu nevainīga - vienkārši simpatizēja viena meitene, patīk pavadīt laiku kopā pluss vēl sekss, bet nekas vairāk. Acīmredzot sākumā meklēja brīvā laika pavadīšanai, puiši jau arī nav tādi roboti, kuriem tikai sekss interesē - bet arī vienkāršas sarunas, randiņi utt.
08.06.2014 18:32 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
ka tieši pirms

pēc

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Un pilnīgi normāls attiecību modelis - gribi akceptē, negribi - ej prom.

Tas būtu normāli, ja meitene būtu ar pieredzi seksā. Un man gribētos zināt, vai Tu tiešām labi justos, ja atdotu savu nevainību čalim, kas Tev pusgadu stāsta visādas jaukas lietas un beigās pasūta. Es neattaisnoju meiteni, maza, bet puisis nav gudrāks.
Un, ja Tevi apmierina kaut kādas ultimāta attiecības, kur viens pasaka, kā būs, ja otrs nepiekrīt, lai vācas prom. Nu tas man liekas baigi bērnišķīgi.

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pusgads ir ilgi, tā ir gumijas stiepšana. Meitene tikai sāk iepazīt attiecību rūgto pusi un realitāti. Jūs pašas vēlētos pusgadu krāmēties ar nevainīgu džeku, mm?
08.06.2014 18:34 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Manuprāt, neviens normāls, pieaudzis vīrietis negaidītu pus gadu seksu ar sievieti, pret kuru jūt tikai simpātijas.
Simpatisku meiteņu daudz un daudz tādu, kas atdosies pirmajā randiņā. I pat pusgads nebūtu jāgaida.
++++++++

Cheers! :D
08.06.2014 18:34 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Tikai nesaprotu vienu-kāpēc jāsatiekas entos mēnešus, jāgaida līdz meiča būs gatava seksam, ja neko ar viņu nopietnu negrib? Plāksterim nederēja kāda cita meiča ar pieredzi un regulāra seksa noteikumu? Obligāti bija jāņem nevainīga, pāra mēnešus jāciešas, lai nogrūztos un tad pateiktu, ka nekā nopietna negrib?
Manuprāt, 27 gados vīrietim būtu jābūt kaut vai mazliet smadzeņu.
Nu būsim reāli-vai tiešām čalis domāja, ka meiča dalītu savu nevainību, nedomājot, ka viņiem kaut kas sanāks?

++++++++
08.06.2014 18:35 |

Reitings 6407
Bante, atkal žults pāri malām? :D
08.06.2014 18:36 |

Reitings 2558
tu zemtekstus laikam nesaproti, jo te skaidri redzams, ka tieši pirms pirmās pārgulēšanas viņš arī atšuj meiteni vai piedāvā friends with benefits modeli:

Nu, nu. Diskusijas pieteikumā nav nekas minēts, ka tieši pēc pirmās pārgulēšanas viņš atšuj meiteni vai piedāvā friends with benefits.
08.06.2014 18:38 |

Reitings 5346
S80, khmm, kur Tu redzi kādu žulti?

Nela - tas nav nekāds attiecību uzspiešanas modelis, meitenei ir izvēle - vai nu mēs dzīvojam kopā vai arī tiekamies darbadienās un beigta balle. Vienam būs japiekāpjas, tas vot, šeit būs kompromiss. Abi divi vienādi.

Reitings 84
Reģ: 12.05.2014
Tikai nesaprotu vienu-kāpēc jāsatiekas entos mēnešus, jāgaida līdz meiča būs gatava seksam, ja neko ar viņu nopietnu negrib? Plāksterim nederēja kāda cita meiča ar pieredzi un regulāra seksa noteikumu? Obligāti bija jāņem nevainīga, pāra mēnešus jāciešas, lai nogrūztos un tad pateiktu, ka nekā nopietna negrib?
Manuprāt, 27 gados vīrietim būtu jābūt kaut vai mazliet smadzeņu.
Nu būsim reāli-vai tiešām čalis domāja, ka meiča dalītu savu nevainību, nedomājot, ka viņiem kaut kas sanāks?

Piekrītu! Tas puisis ļoti nesmuki izrīkojās pret meiteni.

Reitings 6407
bante, lasot tavus tekstus.
08.06.2014 18:39 |

Reitings 1868
Kādēļ tik lielu akcentu liekat uz meitenes nevainību? Es neesmu meitene un nezinu, kā to saprot sievietes, taču, manuprāt, vīriešiem sava nevainība nav nekas tik svarīgs. Grūti būtu iedomāties situāciju, kad puisis pārmestu meitenei, ka viņa viņam laupījusi nevainību, bet nevēlas neko nopietnāku. Vismaz nekad neesmu dzirdējis par šādu gadījumu.

Domāju, ka pareizi norādīja chérr - ne jau puisis tīšām meitenei laupīja nevainību, lai vēlāk pamestu. Cik sapratu, viņam ļoti patīk konkrētā meitene, viņi ir daudz laika pavadījuši kopā, labi saprotas. Drīzāk puisis jūt simpātijas un pieradumu, nevis vēlmi sākt dzīvot kopā, bet meitene - tieši otrādi - sadomājusies, ka viņi dzīvos kopā, "līdz nāve šķirs".

Jau ieteicu, lai viņš izrunājas. Arī puisis piekrīt, taču baidās meiteni pazaudēt, jo viņa viņam daudz nozīmējot.
08.06.2014 18:40 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Čalis ar to meiteni mazliet ieberzies :D Bet reāli pats vainīgs. Jo ja meitene pati nav īpaši attapīga un nesaprot, ka var būt gan labi, gan slikti beigās un čalis tik saka, ka viss super, tad ir kā ir.
08.06.2014 18:40 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Taadu marineeshanu es saprastu, ka puisim meitene patiktu pateishaam. Abpuseejas juutas un buutu radusies kaut kaada miilestiiba. Bet nejauus gadu gaidiit uz sievieti, kas tikai patiik. Man tas neliekas logjiski.
Meitene jauna, nepieredzeejusi. Ganjau domaaja, ka pirmaa reize buus iipahsa ar iipashu viirieti un, ka peec pusgada ilgas draudzeeshanaas sekos arii naakamie solji, bet nekaa.
08.06.2014 18:42 |

Reitings 5346
S80, atslābsti vienreiz uz maniem tekstiem. Tāda žults ar lamuvārdiem, ka tikai.

Robčik, nu kāda būs nākamā tēma? Sieviešu un vīriešu atalgojuma īpatnības, attiecības starp skolnieci un skolotāju? Tu neesi Klusā smaida klons? Kā viņam ar skolnieci iet?
08.06.2014 18:42 |

Reitings 2558
Jup, vēl tieši gribēju teikt, ka man liekas, ka puisim tā meitene ne tikai simpatizē, vienkārši pats vēl nav sapratis, ka tomēr jūtas ir stiprākas nekā domā. Jo tā nenotiek, ka pusgadu tāpat vien tiekas ar simpātisku meiteni.
Lai vienkārši saka meitenei, ka kopdzīvi pagaidām nevēlas un viss. Iespējams, ka pēc laika puisis pats sauks meiteni pie sevis dzīvot un viss atrisināts :D
08.06.2014 18:45 |

Reitings 24
Reģ: 01.12.2013
Es šodien iekš Cosmo esmu rupja, bet es nesaprotu, kur rodas tādi kropļi kā mūsdienu puiši?!

Tev arī,kāds pāri nodarija ?? Kur rodas tādi stereotipaini cilvēki kuri bāž vissus vienā maisā :D
Tad jau varētu teikt,kur rodas tādas,kā musdienu meitenes :D

Un kapēc uzreiz tiek runāts,ka viņš ir cuka kurš izmantoja un pamet ?
Tak nevienā brīdī tas netiek minēts...
Viņš tak nepamet viņu vienk nav gatvs sākt kopdzīvi.
08.06.2014 18:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es arī nesaprotu, kādā sakarā ta nevainība komentāros figurē. Vienalga, "vainīga" vai nevainīga, ja meitene ir iedomajusies, ka attiecības ir nopietnas, jūtas ir stipras, ir sākusi domāt par kopīgu nākotni, aplauziens būs sāpīgs. Arī tad, ja pirms šī puiša meitenei ir bijušas attiecības.

Ko darīt - izrunāties. Tikai tāpēc vien, ka viņa bija nevainīga, puisim nav uzreiz pienākums viņu precēt, bet nu, iespļaut dvēselē cilvēkam, pret kuru, cik saprotu, ir stipras simpatijas un ar kuru ir labi kopā - ta arī nevajadzētu darīt. Ir tak frāzes "nesteigsimiem", "es neesmu vēl gatavs", utt.
08.06.2014 18:50 |

Reitings 1868
chérr, lai jau viņiem izdodas, jo pēc puiša stāstītā meitene izklausās visai kārtīga: studē, neaizraujas ar dzeršanu utt.
08.06.2014 18:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits