Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

sautēt vai ēst svaigu

 
Reitings 32
Reģ: 08.06.2014
Sen nēesmu ēdusi dārzeņus.Tātad devos uz veikalu un sapirko seleriju,sīpolus,kāpsotu,burkānus ,tomātus. Gribēju sautēt ,bet izlasīju ka sautējot tie zaudē savas labās uzturvērtības .Tātad ko man darīt ?Sagriezt un ēst svaigus vai tomēr sautējot tie nezaudēs labās uzturvērtības?
08.06.2014 16:39 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es tādā laikā labak svaigus ēstu. Kamēr vasara:)
08.06.2014 16:41 |
 
Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Tad nu gan jaunums. :D :D :D

Ēdkā garšo.

Es selerijas vispār nevaru ciet, bet tā jau ir gaumes lieta.
08.06.2014 16:41 |
 
Reitings 786
Reģ: 18.05.2014
Piekrītu Kubietei ;)
08.06.2014 16:41 |
 
Reitings 29
Reģ: 07.06.2014
Uztaisi sautējumu un tomātiņus piegriez klāt.
08.06.2014 17:31 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti eestu svaigus!
Taadus sauteejumus,kur kaut kas tiek riktiigisauteets es vispar netaisu-aatri apcepu ellaa kaadreiz visu,ja veelos,bet nekad neko nesauteeju.
08.06.2014 17:36 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
svaigus uztaisi kadus salatinus.
08.06.2014 20:10 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es laikam īsti jautājumu nesaprotu, jo manā skatījumā salāti un sautējums ir divi dažādi ēdieni. Kā garšo, tā arī ēd (vai kā kārojas uz doto brīdi)
08.06.2014 20:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!