Jūlijā būšu bezdarbniece. Visu šo laiku, es vienmēr esmu strādājusi, bet nu ir pienācis tas brīdis. Tad, nu, gribu paklausīties to meiteņu dienas režīmus, kuras nestrādā. :) kā pavadāt tik daudz brīva laika? :)
Man pēc 4 nedēļām beidzas darba līgums un 2 mēnešus būšu bezdarbniece. Vasarā problēmu nesaskatu - braucu uz jūru, lasu grāmatas, skatos seriālus, filmas, satiekos ar draudzenēm, pastaigājos ar suni, iepērkos, sērfoju internetā, ilgi guļu, braucu uz laukiem, vakara peldes ezerā, utt.
Man ar šito ir mazliet problēmas - esmu dekrētā, jāstrādā nav. Bet ja man pa dienu nav ieplānots nekas darāms ārpus mājām, tad es to dienu parasti reāli nobumbulēju... Nemāku tā "pa skaisto" atpūsties. Man ir slinkums kaut ko darīt mājās vai dārzā. Vienīgi ēst patīk taisīt, ja ir iedvesma. Savu dod arī tas, ka baigi fiziski pastrādāt nevaru, tupties grūti, līdz ar to nekādus baigos dārza darbus darīt nevaru.
Pēdējā Unā bija intervija ar Daci Rukšāni, kur viņa stāsta, ka viņai tieši tas pats - ja nav normāla režīma pa dienu, tad iet ciet širmis...
Es varu droši pateikt, ja man būtu iespēja padzīvot bez darba un ar naudu, tad darīt ko atrastu. Man atvaļinājumā vairāk trūkst laika kā ikdienā, gribas vairāk māju pucēt, aktīvi kustēties, sportiņš, tālāki izbraucieni ar velo, kas paņem pus dienu, no rīta aiziet uz jauku vietu apēst kūciņu un dzert labu kafiju, apmeklēt kulturas objektus :) , interesējos arī par kādiem hobiju kursiem :)
Šo mēnesi es paņēmu brīvu. Guļu, cik vien ilgi gribu. Tad sataisos, aizeju uz veikalu. Uztaisu ēst, skatos seriālus, sēžu internetā. Tas ir tajās dienās, kad draugam ir jāstrādā.
Tad, kad mums abiem ir brīvs, tad mēs uzrīkojam kādu pikniku, pasauļojamies, uz kino aizbraucam. Ko vien sagribās, to daram :)
Man ari driz saksies periods bez darba. Esmu jau ieplanojusi vienus kursus, paris mazus celojumus, pieversties vairak savam blogam, turpinat sportot un galu gala atpusties ta traki un no visas sirds, lai pec tam man gribetos atkal stradat.
Hah, es pieveinojos tām, kurām drīz beidzas līgumi, es jau sapriecājos, ka pa vasaru vareshu atpusties, bet pagarinaja tieši līdz rudenim.
Starp citu, es pareizi sapratu, ka bezdarbnieki ir 50% no videjas izpeļņas?
Oho, kaut kas ir mainījies. Man pagājušajā vasarā bija 70%.
Šobrīd man ir bezdarba periods. Saimniekoju mājās, mācos gatavot visādus jaunus ēdienus, daudz lasu, šobrīd plānoju apmeklēt zīmēšanas un/vai gleznošanas kursus. Un protams, esmu darba meklējumos.
Vasarā ir viegli - var doties izbraucienos ārpus pilsētas, sauļoties.