Bail no sekām .

Reitings 9
Reģ: 07.06.2014
Sveiki ! man ir 15 gadi , un jau nav pirmo reizi piedāvāts no pretējā dzimuma piedāvājums pārgulēt , bet protams es atsaku , man ir bail par to , ka pat lietojot prezervatīvu , tas var saplīst un tad var palikt stāvoklī - vai prezervatīvs tiešām var pārsprāgt ?? un vai man tiešām būtu jau jākļūst nevainigai ? Bail , ka drīz puisis sāks pieprasīt , jo nesen jautāja cik gados vēlos zaudēt nevainību un vai vēlētos ar viņu ..
08.06.2014 00:04 |

Reitings 84
Reģ: 12.05.2014
Teika_spolite, pilnībā piekrītu!

Pārdomā vēl simt reižu vai tāds tev vajadzīgs. Tas, kas mīl,tas neuzstāj,bet prot pagaidīt. :) ;)
08.06.2014 13:56 |

Reitings 106
Reģ: 08.02.2014
Labākais veids kā nepalikt stāvoklī, nenodarboties ar sex! :P
08.06.2014 16:36 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
vai prezervatīvs tiešām var pārsprāgt ??
Jā, vienmēr pastāv iespēja, ka kaut kas nesanāks, kā plānots.
vai man tiešām būtu jau jākļūst nevainigai ?

NĒ.
Bail , ka drīz puisis sāks pieprasīt

Vai tiešām vēlies savu nevainību atdot puisim, kas tev kaut ko pieprasa?? Vai varbūt tomēr kādam, kuru no visas sirds mīli??
08.06.2014 17:19 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
vai man tiešām būtu jau jākļūst nevainigai ?
Teikumu nepareizi izlasīju :D Jebkurā gadījumā, doma tāda, ka labāk pataupi to īpašo sajūtu tam puisim, kurš tev patiešām būs iekritis sirsniņā, nevis pieprasīs.
08.06.2014 18:03 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Ervīn, kāpēc Tu visu pagriez kā labāķ vīrietim. Redz, ja negribi seksu, tad draudzējies ar meitenēm, jo džekiem vajag seksu. NU es Tev varu pateikt pretējo - ja negribi attiecības, tad ej un draudzējies ar džekiem, jo meitenēm vajag attiecības! Tā, protams ir galējība, jo abās pusēs ir arī pietiekoši daudz tādu indivīdu, kas grib tikai sex, bet tad nevajag tēlot mīļum mīļo puisi, mūža mīlestību - ej un drāzies uz nebēdu ar tām, kuras dod. Ja meitene nav gatava sexam, tas nenozīmē, ka viņai jāsēž 4 sienās un nedrīkst komunicēt ar puišiem. Kā arīotrādi - visiem čaļiem nav jāsēž celibātā, bet es balsoju par godīgumu un viens otra neizmantošanu.
08.06.2014 18:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits