Esmu jau viegli iereibusi - šovakar bija nelielas svinības ģimenes lokā ļoti jaukā restorānā. Tagad mēģinu izdomāt, vai šovakar vēl skriet. Ar pilnu vēderu un žvinguli galvā laikam nebūtu labi :D
ehh, es ar pa mājām, bet patiesībā tikko atgriezos no riteņizbraukuma ar mīļo vīrieti un darba biedru, ārā foršs laiciņš un tieši kā radits, lai pavizinātos un aizlaistu uz kādu jauku vietu āra kafejnīciņā iemalkot dzērienus un pasmieties par dzīvi, tātad to arī darījām. Bija forši. :)
Sēžu mājās, jo ballēšos un svinēšos nākamajā nedēļas nogalē. Laimēju šodien konkursā, iepirkos, sauļojos.. noguru, grūti neko nedarīt :D. Sirdī svētki, 4 nedēļas līdz satikšu visus mīļos.
:)
Jauns atklājums, Da vinci demons seriāls.. ļoti jau nu amerikanizēts, bet labi uzņemts :) Patiks, ja patīk brālību idejas, mazliet vēsture, kostīmu filmas.
Ārprāts. Nezinu, kas mani dīda, vienmēr, kad esmu viena un domīga, uzlieku Prāta Vētras - Na Zare. Atceros, koncertā blakus stāvēja pusmūža vīrietis un raudāja, kad šo dziesmu izpildīja. Tādi vārdi
Я знаю, что юность закончилась.
Теперь я могу только вспоминать.
А я помню,тогда, в юности,я не чувствовал себя счастливым.
Мне казалось наоборот, что все сложно,меня не понимают,меня не слышат,но теперь-то я знаю, что там и тогда было счастье.
Es pilnīgi redzu, kā pati pēc 20 gadiem stāvu un raudu, līdzi dziedot.
Gatavojos sesijai, manas mīļās piekdienas, jo pirmdien eksāmens un otrdien arī un trešdien arī :D
Jūtos laimīga!
Grāmatas pa visu galdu, ar laiku domāju, atkorķēt ko stiprāku!