grūtums

Reitings 111
Reģ: 23.09.2013
Ai, meitenes, man ir grūti...
grūti sev atzīt, ka attiecības nav tādas, kā būtu jābūt...
ar vīru esam kopā jau gandrīz 9 gadus, precējušies mazāk, bet man ir uznākusi krīze...sava krīze-cilvēks ļoti labs, ideāli izturas, nu, praktiski nav, kur piesieties...bet es ar savu krīzi.
Man ir tāda sajūta, ka viņš mani kaut kā nepievelk, seksu negribas utt.

Pārtraukt negribas, bet negribas mocīt ne viņu, ne sevi..

Es pat nezinu, ko gribu no jums-varbūt mierinājumu, varbūt sapurināšanu, varbūt padomu....

tikai nesakiet, lai aizbraucam uz viesu namu divatā utt. atpūsties, tas nav risinājums :)

Gaidu kādu viedokli :)
06.06.2014 09:53 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
Skaista_dzīve, iesaku aizrauties ar kādu hobiju, mazāk domāsi par rutīnu, neveiksmēm, bagātiem un aizraujošiem mīlniekiem. Lai gan, cik esmu pamanījusi, sievietēm praktiski nav hobiju, nu, izņemot internetu. Vīriešiem ir datori, mašīnas, sievietes, drifts, kaits, veiks utt, bet sievietes sēž mājās un domā, kāda rutīna ir attiecībās.

Otrs variants - atrodi darbu un/vai ieņemiet vēl bērnu, arī nebūs laika stulbām domām.

Ko es daru - spēlēju playstation. Stulbums tiek izlikts uz konsoli, nevis čakarēta dzīve.
11.06.2014 12:58 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Nekādā ūdenī nešpļauju, izsaku reāli ieteikumu, jo sieviete nezin ko grib. Tā kā suns uz siena kaudzes - pašai veci nevajag, bet varbūt pēc 5 gadiem viss uzlabosies.
11.06.2014 12:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)