Latvietēm trūkst gribasspēka, motivācijas, ticība sev, sasniegt mērķi. Ātri pārstāj iesākto, jo ātri neredz rezultātus, un domā, ka nav jēgas.
Jeb arī ir apmierinātas ar sevi kādas ir.
Jau apnikuši šie "vīrieši" , kas te čīkst katru dienu, par to cik mēs neperfektas...
Aizejiet stūrītī paraudāt... Mums galīgi neinteresē jūsu pretenzijas, tad, kad mēs sāksim pavērt muti, par jūsu nepilnībām, tad jūs būsiet labāk gribējuši, lai mēs paklusējam!!!!
un kāpēc aziātiem ir šauras acis? Kāpēc tumšādainajiem (Āfrikas pamatiedzīvotāji, indieši, utt.) ir izcili balti, lieli zobi, nevis trausli kā eiropiešiem? Atbilde: rasu gēni. Mazliet līdzīgi ir ar brazīliešu pakaļām.
Turklāt, Brazīlijas pusē ir liela mode izmantot platikas ķirurga pakalpojumus. Tur tas viss ir pa lētuci. Paņem Latvijas daiļavu, uzsauc biļeti uz otru pasaules malu, sapiķo ķirurgam un ved mājās PERFEKTO sievieti ar PERFEKTO dibenu!
pirms un pēc operācijas:
Tad izbrauc ārpus sava getto rajona, jo es sāku redzēt vairumā meitenes, kuras rūpējās par savu ķermeni un trenējas, tā kā tvirtāki dibeni ir skaistāki par pārlieku lielajiem dienvidamerikāņu. Atbalstu vietējos ražotājus! :D
jums, meitenes, arī jādomā kā palielināt dibenu un krūtis.
Protams, kamēr ir antiņi, kas jūs grib pašlaik tādas kādas esat, tikmēr jau ok, bet ja pat antiņi sāks masveidā izvēlēties ārzemju skaistules, kam ir lieli dibeni un krūtis, tad arī jums būs jāsāk par to domāt.
Pašlaik jau var tēlot un izlikties, ka viss kārtībā.
Ja es sievietē ieguldītu savu naudu operācijās, tad viņai būtu jāparaksta līgums ar mani, ka viņa pieder man un tikai man. Pretējā gadījumā sekotu tiesas un visas manas ieguldītās naudas piedziņa man atpakaļ.