Sākšu ar - Lūdzu neapēdiet mani bez sāls :D Zinu ,ka šada veida diskusija ir bijusi ,bet piedalīšanās tajā visā -,,Meklēju labāko draudzeni'' man izvērtās diezgan neveiksmīgi -tālāk par īsu saraksti nekas nenotika.
Pašlaik dzīvē ir iestājies tāds periods ,ka officiāli varu teikt ,ka ļoti daudz laika pavadu vienatnē .Rīgā dzīvoju pusgadu ,pirms tam dzīvoju Jelgavā . Divas draudzenes no Jelgavas satieku salīdzinoši reti ,jo abas visu laiku ir aizņemtas. Un tā nu es te tagad sēžu un varu galvu kaut vai pret sienu sist :D ,tiešām ļoti pietrūkst draudzeņu dzīvē ar ko vienkārši iziet ārā pastaigāties ,parunāties par dzīvi ,darīt stulbas random lietas .Pēdējā laikā no vientulības pat sāku justies diez gan depresīvi ,jo vispār esmu cilvēks ,kam patīk būt kustībā ,daudz runāties un nesēdēt uz vietas ,ļoti ceru ,ka kādai ir līdzīga situācija . Būtībā netiecos pēc labākās draudzenes ,bet pēc vienkārši sakarīga cilvēka ar ko kopā iziet pastaigāties un vienkārši labi pavadīt laiku.
Par mani -nesen palika 20 ,esmu par veselīgu dzīves veidu (bēēt loti garšo saldumi :D) ,patīk atrasties pie dabas ,šad tad mēdzu aiziet paskriet ,dzīvoju Grīziņkalna rajonā .
Tiešām ceru ,ka atradīsies reāli kāda meitene ar kuru sakontaktēties un tuvākās nedēļas laikā iziet pastaigāties :) !
Jauku dienu/vakaru ! :)