Bet mums ir pilnīgi citas prioritātes..man ir vēlme nopirkt kaut ko mājai, lai būtu omulīgāk utt. bet viņš pilnīgi tam neredz jēgu un uzskata, ka viss mājās ir labi tā, kā ir.. tāpēc sanāk, ka es maksāju pusi īres, pusi paikas + pērku lietas mājai un priekš sevis man nepaliek nekas..Nu es neteiktu, ka Tev pāri nekas nepaliek sev. Tavs prieks jau ir māja, tā kā Tu brīvo naudiņu iztērē mājai. Tikpat labi vari taču par to naudu iet uz sporta klubu vai vēl sazin ko, bet Tu kā savu hobiju esi izvēlējusies mājas iekārtošanu. Tas, ka ieguvēji beigās ir abi - nu tāda ir šī hobija īpatnība.
Bet mums ir pilnīgi citas prioritātes..man ir vēlme nopirkt kaut ko mājai, lai būtu omulīgāk utt. bet viņš pilnīgi tam neredz jēgu un uzskata, ka viss mājās ir labi tā, kā ir.. tāpēc sanāk, ka es maksāju pusi īres, pusi paikas + pērku lietas mājai un priekš sevis man nepaliek nekas.. kamēr viņam paliek nauda viņa hobijiem... itkā attiecības mums ir saskanīgas un ļoti mīlam viens otru, bet, kad runa ir par naudu, sanāk parīvēties..