nevainīgās

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
kur lai sastop meitenes kurām būtu vismaz 25 un būtu nevainīgas? savādāk apnicis ka visas jau tājā vecumā ir nomaukojušās līdz vēmienam. Varbūt šeit cosmo ir kāda nevainīga meiča?
04.06.2014 22:22 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Dafs, atrodi lūdzu dzīvi!!!
05.06.2014 00:42 |

Reitings 497
Kristīna-kā kuras, citas, kuras ir gudras, negribēs neko sasteigt, man radiniekos neviens agrāk par 30 nav precējies,var teikti pilnīgi NEVIENS un es arī agrāk nedomaju, jo tas ir stulbi.

tas gan un tas ir ļoti slikti, nevajag sasteigt, normāli cilvēki vispirms pabeigs skolu, dabūs labi apmaksātu darbu un tikai tad varbūt par to sāks domāt,bet tādas kas nedomās jau arī 22 dzemdēs.
05.06.2014 00:43 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Raivi, kad tava īstā tev iekritīs acīs un būsi iemīlējies, šaubos vai skatīsies uz ko citu, tu gribēsi bebuku, bet tad sāksi domāt par to ka vēl 10 gadus jāmācās, tad 5 gadus jāstrādā un tad vēl 2 gadus kaut kas jādara, nu es nezinu, cilvēki jau ir dažādi, ja Jūsu ģimenē tā ir, tad gan jau arī turpmāk būs ;)
05.06.2014 00:45 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Domājams, ka kāda baigi reliģiozā sieviete atradīsies arī ap to vecumu, kurai nebūs bijušas ne attiecības, ne ''prieciņu''. Tā kā, aizej pie psihologa, kļūsti kaut cik normāls cilvēks un pievērsies reliģijai (nejautā, nezinu, kurās no visām bija pieņemts sniegt pirmo skūpstu tikai kāzās, nerunājot par pārējo).
05.06.2014 00:47 |

Reitings 497
Elīna- nu es domātu ar galvu, par to sāktu domāt tikai tad, kad tam visās nozimēs jutīšos gatavs un cilvēks būs īstais un nebūs atšķirība vai ti būs 30 vai 45 gadi ;)

Nu tieši tā, manā ģimenē ir pieņemts vispirms tiešām ilgi būt kopā ar vienu cilvēku, ,dabūt patstāvīgu darbu un dzīvokli un tikai tad sākt par to domāt :) uzskatu ka tā arī ir vispareizāk.Un gudri cilvēki tikai tā arī darīs.
05.06.2014 00:50 |

Reitings 497
R.-nevajag man nekādu reliģiozo, jo pats tāds neesmu un netaisos par tādu kļūt.
05.06.2014 00:54 |

Reitings 17
Reģ: 02.06.2013
Palasīju visu šo diskusiju un secināju, ka vienkārši sēžu un šausminos par to, cik nesaprotošas meitenes piedalās šeit un liekas, ka tās nāk šeit paust savu viedokli, reizē vēl cenšoties to cilvēkam uzspiest... Kad pirmo reizi izveidoju savu diskusiju, jutos tāpat.
05.06.2014 00:58 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Autors kā lapseņu pūzni iztraucējis. :-D Labi var redzēt kurām šitā ir sāpīgā tēma. Ir aizdomas ka viena te ir tāda kurai savulaik puse Valmieras plenču pāri pārgāja, bet vārdā nesaukšu :-D :-D. Lietots ir lietots :-D Pret humpalām attieksme vienmēr - kā pret humpalām. Vai par to te nav tēmu? Katra divdesmitā - mani neciena :-D :-D :-D.
05.06.2014 03:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vispaar cienja nenaak no taa, vai ir jaunaviibas pleeve vai nav. Agraak preceejaas sievietes nevainiigas, un arii vardarbiiba un necienja gjimenee bija pret sievieti daudz lielaaka un izteiktaaka. Liidz ar seksuaalo briiviibu patiesiibaa sievietes beidzot ir ieguvushas lielaaku cienju, briiviibu utt. Tagad no varmaakas vismaz var aiziet, agraak to nevareeja. Ja taads cosmo.lv eksisteetu agraak, tad ne tikai katra divdesmitaa diskusija buutu - mani neciena, bet gan katra piektaa un katra desmitaa buutu - mans viirs mani sit un izvaro.
05.06.2014 03:49 |

Reitings 395
Vispaar cienja nenaak no taa, vai ir jaunaviibas pleeve vai nav. Agraak preceejaas sievietes nevainiigas, un arii vardarbiiba un necienja gjimenee bija pret sievieti daudz lielaaka un izteiktaaka. Liidz ar seksuaalo briiviibu patiesiibaa sievietes beidzot ir ieguvushas lielaaku cienju, briiviibu utt. Tagad no varmaakas vismaz var aiziet, agraak to nevareeja. Ja taads cosmo.lv eksisteetu agraak, tad ne tikai katra divdesmitaa diskusija buutu - mani neciena, bet gan katra piektaa un katra desmitaa buutu - mans viirs mani sit un izvaro.

Skaistas teorijas sekss un lielpilsēta stilā bez seguma. Protams to vai un kāpēc veči kādu ciena vai neciena vislabāk nekādā ziņā nezina viņi paši :-D :-D :-D.
Vēsture ir vissubjektīvākā no zinātnēm, tā kā ei nu zini kā tas agrāk bija.
05.06.2014 04:04 |

Reitings 9169
Skaistas teorijas sekss un lielpilsēta stilā bez seguma. Protams to vai un kāpēc veči kādu ciena vai neciena vislabāk nekādā ziņā nezina viņi paši .
Vēsture ir vissubjektīvākā no zinātnēm, tā kā ei nu zini kā tas agrāk bija

Piedod, bet tipinju, kursh seezj naktii sievieshu forumaa, par viiriesha viedoklja paarstaavi iisti uzskatiit nevaru. :D Par veesturi runaajot, ir daudzas rakstiskaas lieciibas, arhiivi utt. Veel ir arii opcija parunaat ar taam, kuraam ir tagad 80 un vairaak gadi. Manai paaudzei sievieteem ir noveicies, pat ljoti. Tiesa gan, tie viirieshi, kuri ir mazveertiibas kompleksu maakti, tie gan atkal gribeetu, lai sieviete ir kaa verdzene, kameer vinji pashi var dariit visu, kas ienaak praataa. Viena lieta gan ir - sievietes muusdienaas tieshi viirieshus ciena daudz mazaak kaa agraak, bet nu arii iisti par ko cieniit nav.
05.06.2014 04:12 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Tikai nemelo ja, noteikti neesi dabujis. Ja, butu tad nekad negribetu jaunavu, jo tas vispar nezina, kas gulta ir jadara un tad veel tik loooti saap un tas process parveshas par vienu awkward situation.
05.06.2014 04:31 |

Reitings 395
Piedod, bet tipinju, kursh seezj naktii sievieshu forumaa, par viiriesha viedoklja paarstaavi iisti uzskatiit nevaru. Par veesturi runaajot, ir daudzas rakstiskaas lieciibas, arhiivi utt. Veel ir arii opcija parunaat ar taam, kuraam ir tagad 80 un vairaak gadi. Manai paaudzei sievieteem ir noveicies, pat ljoti. Tiesa gan, tie viirieshi, kuri ir mazveertiibas kompleksu maakti, tie gan atkal gribeetu, lai sieviete ir kaa verdzene, kameer vinji pashi var dariit visu, kas ienaak praataa. Viena lieta gan ir - sievietes muusdienaas tieshi viirieshus ciena daudz mazaak kaa agraak, bet nu arii iisti par ko cieniit nav.

:-D :-D :-D Kāpēc šite reizēm sēžu? Kaifs noskatīties kā jūsu spalvas put pa gaisu kad kāda jūtīga tēma tiek aizskata. :-D :-D :-D. Iespēja redzēt to ko jūs dzīvajā nekad nerādītu - kašķīgo dabu un visas pārējās lietas kuras vēlreiz apliecina manis un daudzu citu izvēles pareizību. Ir vēl. :-D Kaifs noskatīties kā dažas te bīda savas maizes devējas priekšniecības propogandas un reklāmas fīčas un pārējās naivules to pieņem un sagremo :-D :-D :-D
Tev un līdzīgajām novēlu visā nopietnībā iemācīties dzīvot bez necienījamajiem večiem jo kurš gan vīrietis izņemot tos bez pašcieņas, tobiš - ar mazvērtības kompleksiem, dzīvotu ar tādu sievieti kura viņu neciena. :-D :-D :-D Tiem ar nopērta suņa raksturu feministes ir tieši laikā vai ne? :-D :-D :-D.
05.06.2014 05:03 |

Reitings 9169
Tev un līdzīgajām novēlu visā nopietnībā iemācīties dzīvot bez necienījamajiem večiem jo kurš gan vīrietis izņemot tos bez pašcieņas, tobiš - ar mazvērtības kompleksiem, dzīvotu ar tādu sievieti kura viņu neciena. Tiem ar nopērta suņa raksturu feministes ir tieši laikā vai ne? .

Jau sen kaa esmu iemaaciijusies, taapeec arii ar mazveertiibas kompleksu maaktajiem neesmu tikusies. :) Katraa zinjaa - cienja ir jaanopelna. Tas, ka ir bikses kaajaas, nav pamatojums tam, lai automaatiski par to cieniitu.
Vispaar jautri paskatiities, kaa dazi viirieshi meedz cepties par to, ka sievietes atljaujaas dariit to pashu, ko agraak tikai viirieshi driiksteeja.
05.06.2014 06:07 |

Reitings 89
Reģ: 05.04.2014
esmu gan dabūjis. Vnk es domāju ka visiem vīriešiem patiktu ar nevainīgu meiteni labāk, kā nekā visiem man liekas nenormāli patiktu tā sajūta ka esi pirmais un nav neviens cits bijis.

nu redzi, ka Tu tikai tā domā. :) Esmu arī nevainīgs, bet sev nevainīgu draudzeni tomēr kautkā nevēlos. Man par tas iespējams būtu šķērslis attiecību uzsākšanā, vai arī ja vēlāk to uzzinātu. :)
05.06.2014 06:08 |

Reitings 663
Reģ: 29.01.2009
Tādas nav. :D
05.06.2014 08:14 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
bet ja meitene ir mauka, tādai mani nekad nedabūt

05.06.2014 08:41 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
:D :D
05.06.2014 08:43 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Troļļi paliek troļi, bet pametīšu tomēr domu apkošļāšanai...

Jaunavības plēves neesamība vēl neliecina, ka meitenei kāds bijis, jo:
1. var gadīties ģenētiska īpatnība;
2. jaunavības plēve var būt traumēta - zinu, kā no tās priekšlaikus šķīrās eksperimentējot ar špagata taisīšanu;
3. arī jaunavai var būt ginekoloģiskas problēmas, kuru precīzai diagnosticēšanai no jaunavības plēves jāšķiras.
05.06.2014 10:27 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
4. Pubertātes laikā dauzām meitenēm gadās netīšām uzkrist uz banāna (traumējot jaunavības plēvi)
5. Kā arī izvēloties pārvietoties ar velosipēdu liela iespēja traumēt (jaunavības plēvi)

05.06.2014 10:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits