Vispaar cienja nenaak no taa, vai ir jaunaviibas pleeve vai nav. Agraak preceejaas sievietes nevainiigas, un arii vardarbiiba un necienja gjimenee bija pret sievieti daudz lielaaka un izteiktaaka. Liidz ar seksuaalo briiviibu patiesiibaa sievietes beidzot ir ieguvushas lielaaku cienju, briiviibu utt. Tagad no varmaakas vismaz var aiziet, agraak to nevareeja. Ja taads cosmo.lv eksisteetu agraak, tad ne tikai katra divdesmitaa diskusija buutu - mani neciena, bet gan katra piektaa un katra desmitaa buutu - mans viirs mani sit un izvaro.
Skaistas teorijas sekss un lielpilsēta stilā bez seguma. Protams to vai un kāpēc veči kādu ciena vai neciena vislabāk nekādā ziņā nezina viņi paši .
Vēsture ir vissubjektīvākā no zinātnēm, tā kā ei nu zini kā tas agrāk bija
Piedod, bet tipinju, kursh seezj naktii sievieshu forumaa, par viiriesha viedoklja paarstaavi iisti uzskatiit nevaru. Par veesturi runaajot, ir daudzas rakstiskaas lieciibas, arhiivi utt. Veel ir arii opcija parunaat ar taam, kuraam ir tagad 80 un vairaak gadi. Manai paaudzei sievieteem ir noveicies, pat ljoti. Tiesa gan, tie viirieshi, kuri ir mazveertiibas kompleksu maakti, tie gan atkal gribeetu, lai sieviete ir kaa verdzene, kameer vinji pashi var dariit visu, kas ienaak praataa. Viena lieta gan ir - sievietes muusdienaas tieshi viirieshus ciena daudz mazaak kaa agraak, bet nu arii iisti par ko cieniit nav.
Tev un līdzīgajām novēlu visā nopietnībā iemācīties dzīvot bez necienījamajiem večiem jo kurš gan vīrietis izņemot tos bez pašcieņas, tobiš - ar mazvērtības kompleksiem, dzīvotu ar tādu sievieti kura viņu neciena. Tiem ar nopērta suņa raksturu feministes ir tieši laikā vai ne? .
esmu gan dabūjis. Vnk es domāju ka visiem vīriešiem patiktu ar nevainīgu meiteni labāk, kā nekā visiem man liekas nenormāli patiktu tā sajūta ka esi pirmais un nav neviens cits bijis.