Man matemātika arī nekad nav bijusi stiprā puse, bet es kaut ar asarām, bet tomēr centos un ieguvu to atzīmi. Tu jau būtu sen pati izdarījusi, netērē laiku te.
Bet vispār interesanti, ka Tev vēl nav atzīme izlikta, jo, cik man zināms, tad 12tajā klasē pie eksāmeniem nemaz nepielaiž, ja visi mācību priekšmeti nav sekmīgi.
tici man, galvenais izpildi to lapu pēc labākās sirdsapziņas, kaut ar kļūdām!
es matemātikā biju TĀDA nulle, ka vēl šobaltdien nesaprotu, kāpēc man 4 ielika! :D Laikam tiešām tikai tāpēc, ka izmisīgi pildīju, par centību.
atceros savus 12. klases laikus (tikko sajutos kā veca ome), vislaik tā matemātika bija mokas, neko nesapratu, lai kā centos. Bet eksāmens bija tik viegls, pat ar visiem logaritmiem. :D
Bet vispār interesanti, ka Tev vēl nav atzīme izlikta, jo, cik man zināms, tad 12tajā klasē pie eksāmeniem nemaz nepielaiž, ja visi mācību priekšmeti nav sekmīgi.
Līdz izlaidumam vēl var labot. Mums klasē arī divi vel cīnās. Un pie eksāmeniem var tikt ;)
Tak izmoki no sevis kautko, tici man, sekmīgu ieliks, ja būsi pacentusies + izpildi vēl kādu uzdevumu klāt, un tad tu ar drošu sirdi varēsi iet uz skolu un būs tev sekmīga!
Ja tu nespēj izpildīt tik elementārus piemērus, kādi ir pirmie, kaut tu vari izmantot savu pierakstu kladi un mācību grāmatu, kāpēc tu domā, ka noliksi eksāmenu sekmīgi, kur nevarēja izmantot papildmateriālus?
Es gribēju uzrakstīt - ko jūs te brūkat virsū autorei, ka ne visiem matemātika padodas, bet tad apskatījos uzdevumus un man, kurai matemātika bija lielākais bieds - ne padevās, ne interesēja, daži uzdevumi ir izrēķināmi galvā :D Atver grāmatu, pierakstu kladi un strādā. Daži no tiem uzdevumiem tiešām ir gaužām elementāri.
Es tev palīdzēšu! Ir interneta lapas, kas tavā vietā rēķina matemātiku! Tikai vajag, lai rokas no pakaļas neaug un lai māki saklikšķināt savus ciparus datorā tā, lai dators saprot.
Ievadīju dažus tavus piemērus, izvēlējos "evaluate":
Arī grafikus zīmē (kurš dilst kurš nē, to jau nosaka "uz aci"):
Tavā vietā bakstīt trīs lapas ar vienādojumiem datorā man nav ne laika, ne vēlēšanās.
Tiec pie da jebkādām atbildēm, ja vien skolotājs redzēs, ka tu tipa vismaz kaut ko esi darījusi (pat ja dažreiz nepareizi), tad dabūsi to savu 4.