Vai rakstāt dienasgrāmatu?

Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Čau!
Pēdējā laikā aizdomājos, ka būtu interesanti, ja es sāktu rakstīt dienasgrāmatu, kaut vai, lai sakārtotu domas. Kādreiz, kad biju maza, tad to darīju, bet vienmēr bija bail, ka kāds neatrod un neizlasa visus manus noslēpumus :D
Vai kāds šeit esošais to dara? Vai tas nav tā jocīgi, esot pieaugušam, rakstīt dienasgrāmatu?
Gribētu patiesībā to darīt virtuāli, kur viss ir aizslēgts aiz paroles, kur varu piekļūt tikai es. Varbūt kāds zin, kur (interneta adresē) to vislabāk būtu darīt?
04.06.2014 21:23 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nerakstu. Rakstīju kaut kādos tīņu gados par simpātijām utt. :D
Tagad nav nepieciešamības rakstīt.
10.06.2014 18:58 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Es esmu pārlasījusi tās savas vecās dienasgrāmatas, un man ir kauns par to, ko esmu sarakstījusi tur. Un vislabākais ir tas, ka gandrīz katrs ieraksts sākās ar "Sveika, dienasgrāmata! Piedod, ka tik sen neesmu rakstījusi..." :D Tātad acīmredzot man tā iedvesma bija tāda pārejoša. :D
10.06.2014 19:00 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Nu tā īsti nerakstu, bet kad kkas ienāk prātā, varu ieiet un kko ierakstīt. Tieši virtuāli- http://www.penzu.com Ar roku es par slinku esmu rakstīt :D
10.06.2014 19:05 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Bērnībā rakstīju. Un pusaudžu gados biju izveidojusi tādu kā dienasgrāmatu, kurā rakstīju tikai par puišiem- patika viens puisis un pierakstīju, kas katru dienu jauns attiecībā uz viņu, lai vēlāk redzētu, kā attīstās notikumi (nebijām kopā) Vēlāk sāku jau rakstīt par citiem un beigu beigās emociju uzplūdos sadedzināju to blociņu. Vēl tagad žēl, jo būtu bijis interesanti saglabāt. Pavisam nesen mēģināju atkal rakstīt dienasgrāmatu, bet traucē tā sajūta, ka kāds varētu izlasīt (kaut arī iespēja niecīga) un visu laiku rakstīju ļoti atturīgi, ja nu svešas acis ierauga..Un tad jau zūd tā jēga, īpašais izteikšanās veids. Tāpēc pārtraucu, turklāt vairs tam īsti neredzu vajadzību, tas vairāk piestāvēja trakajos tīņa gados. Būtu interesanti rakstīt virtuāli, bet mani nepamet sajūta, ka virtuāli anonīms nevar būt, lai cik paroles būtu saliktas (Blogu rakstu, bet, protams, tas ir pavisam kas cits, ko pat salīdzināt ar dienasgrāmatu nevar)
10.06.2014 19:14 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
pat nezinu vai to var skaitīt kā dienasgrāmatu. reizi gadā kaut ko uzrakstu. vidusskolā bieži rakstīju un tagad ir smieklīgi palasīt. tagad pierakstu tikai tad, ja man liekas kaut kas ļoti ļoti jauks. sliktās lietas nerakstu, pietiekami ilgi atceros sliktās lietas. pēdējā tāda neforšā situācija sanāca pirms mēneša un vel tagad to domās pārcilāju, kā būtu ja būtu :D
parasti, ja kaut kas ļoti sakrājies uzrakstu wordā. datoru lietoju tikai es un neviens pie tā nietiek laisti
10.06.2014 19:21 |

Reitings 1045
Reģ: 29.05.2014
Man arī daudz ieraksti sākās līdzīgi kā Valencia :D Es vairāk biju saskatījusies filmas, tur vienmēr tā teica un es darīju tāpat. Vispār šausmas KĀ ES KAUT KO TĀDU VARĒJU RAKSTĪT. Esmu pārsmējusies. Nav jau brīnums, ka brālis visu laiku par stulbeni sauca :D
10.06.2014 19:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits