* Ballē ar puisi tā griezāmies,ka atliecot pie zemes strauji abi nokritām un vēl parāvām citu pāri līdz netīšām :D tad nu mēs tur 4 vārtījāmies pa grīdu, bet kā mana draudzene teica, ka ļoti labi varēja apvērot manu apakšveļu. Ņemsim vērā, ka tur bija arī mana tā brīža lielākā simpātija un es esmu kautrīga. :D
* Arī aizrautīgi runājot mēdz siekalas izlidot no mutes :D
* Ar savu tagadējo draugu pastaigājāmies un gājām pāri tiltam. Es tur turējos pie margām un vnk šūpojos līdz nokritu uz dibena un gandrīz nokritu no tilta pa apakšu :D Tā bija mūsu pirmā tikšanās :D Kauns bija nenormāls..
* Biju uzvilkusi kādreiz skolā baltus šortiņus un tas bija mēnešreižu laiks.. Kā piecēlos no sola, viss krēsls asinīs, pati nezināju kur likties. Gaidīju kamēr stunda beigsies, visi aizies no klases prom un tajā skaitā skolotāja arī. :D Skolotāja sēdēja un gaidīja kamēr iziešu, teicu, ka man patīk šī klases aura :D Paldies Dievam, ka viņa tad izgāja. Visu fiksi satīrīju (lai gan nebija daudz ko tīrīt) un mudīgi padevu vagu uz mājām :D
* Man ir bērnības trauma. :D Kad braucām ciemos pie ģimenes draugiem (viņiem ir divi dēli, viens jaunāks par mani, otrs gadu vecāks) vienmēr baidījos tur palikt. Vakaros, kad visi puiši sagāja vienā istabā, viņi teica, ka laiks čikibriki un viņiem esot jāskatās īpašas pārraides pa tv. Es jau nesapratu, ko tas nozīmē. :D Sēdēju ar māsu citā istabā un vienkārši pēkšņi istabā ienāk jaunākais dēls ar pliku cincīti :D Tā tas atkārtojās vairākas reizes. :D