Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neveiklās situācijas

Reitings 8
Reģ: 01.05.2014
Sveikas:)

Kādas ir jūsu neveiklākās situācijas,kuras nevēlaties atcerēties :D?
04.06.2014 19:53 |

Reitings 8
Reģ: 01.05.2014
Mans atgadījums ir tāds..
Biju uzvilkusi augstpapēžu kurpes un rokas bija aizņemtas ar daudz mantām. Devos uz draudzenes dzimšanas dienas ballīti,gāju pa ietvi, kura bija diezgan nelīdzena, tādēļ kājas locījās. Redzu, ka netālu stāv puišu bars, tajā skaitā puisis kas man patika,tādēļ tajā brīdī gāju cēli. Es savā galvā domāju- kaut es nenokristu, kaut man tās kājas nelocītos :D ... bet liktenim patika izdarīt tā, ka es nogāzos ! Ātri cēlos kājas un ātrā solī gāju/skrēju uz priekšu, neatskatoties ! Dzirdēju tik , ka kāds mani sauc :D , bet neatskatījos ! Aizgāju uz ballīti , pēc kāda laika ieradās puiši kuri redzēja mani nokrītam,protams, paķircināja man :D !
04.06.2014 19:54 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
:D Man tādu situāciju ir bijis pietiekami. :D
Vēl nesen kā - š.g. maijā, ja nemaldos, es gāju gar Mākslas akadēmiju un uz nelīdzenā bruģa man paļodzījās kājas. Tanī brīdī gāja garām jauni puiši, kuri to pamanīja un, protams, ka smējās. :D
Bet, tā kā ne mazums šādu situāciju, tad ar laiku jau sāc pierast pie tā un kauns līdz ar to arī pazūd. :D
06.06.2014 19:01 |

Reitings 61
Reģ: 13.10.2013
Ejot no kursiem man lidzi bija stikla pudelite ar tusu. To biju nolikusi blakus makam. Ieejot veikala,vilku ara maku un protams izkrita ari tusa,kura protams saplisa. Taja kafejnica nesen biju iegriezusies un tur uz gridas vel tagad ir melns plankums,lai gan tas notika jau pasen. :D :D :D :D
06.06.2014 19:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Stulbi noticeju vienai reklāmai, un es ar lielām acīm tāda-nabaga suņi... Nu par tām suņu protēzēm...:D :D :D
06.06.2014 19:06 |

Reitings 61
Reģ: 13.10.2013
Kubiete
Akd :D:D
06.06.2014 19:08 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
berniba kad biju sika spelejamies graustu majas (nu tajas nepabeigtajas) un kadi lielie puisi mani apmanija. Sturi bija tads vecs divans piestutets pie sienas un es rapos augsaa un sie piesolija koncas, tad atjedzos ka nekur leja netiksu, jo kaapnu nav un sie man pec tam meta ar kaut kadu tukso kolas pudeli, teica ja to bundzu apedisu, tad mani nocels un to divanu no sienas ar vininovaca. Reali sedeju viena pati tur vairakas stundas. Pamata apaksaa nebija un es ka 7gadigs berns saku bimbat tur augsaa, beigas citi setas berni palidzeja un izsauca tevu kurs nocela.
06.06.2014 19:14 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vot i tev ak dievs:D Es neiedziļinājos, bet ieraugot tās protēzes es biju šokā... nabaga sunīši... dačevo dašol čelovek... :D :D :D Vēl tagad ieraugot smejos...:D
06.06.2014 19:14 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Man tāds pretīgs atgadījums. Biju ar draudzeni aizbraukusi uz Alfu satikties ar puišiem! Todien man bija riktīgas iesnas. Tā nu mēs tur visi čalojām, jokojāmies. Tā sāku smieties, ka no deguna izskrēja (jūs jau zināt kas) un pārlidoja pāri margām. :D Noveicās, ka to redzēja tikai mana draudzene. Bet tā pat bija kauns. :D
06.06.2014 19:15 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Neesmu no tiem cilvekiem, kuri pardzivotu dazadus miseklus. Pedejais bija mainot dzives vietu, kad no viena Francijas regiona parcelos uz otru. Sasveicinoties ar draugiem, gimeni, kolegiem neiztikt bez skupstiem uz vaigiem. Pirms parcelsanas biju pieradusi to darit sakot ar vienu konkretu pusi, bet parceloties pirmaja darba diena uzzinaju, ka seit to skupstisanu sak no otras puses - noskupstiju gandriz uz lupam vienu vecaka gadagajuma kolegi. :)
06.06.2014 19:18 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
ui man chupam :D Sabiedriskajā regulāri,kad vaditajs psihi bremzē, regulari aptinos ap stabu pie kura turos, vai kadam uzgazos virsu. Vēl no nesenajiem ko atceros, veikalā, biju panjemusi paris kkadus produktus un tpc maisinju nenjemu. Samaksaju viss 4iki, njemu savus produktus, pardeveja jau skene nakama pirceja produktus, es autopilota panjemu vinja maisinju un saku kramet savejos :D Kkada bridi atchonijos, fiksi visu izkrameju, maisinju izgludinaju cik nu vareju un jozu prom :D Un vel nesen, mana piemajas veikala ir it ka divas durvis blakus, bet cik naku, vienas muzdien ir ciet. Reiz,kad veikals tuvojas slegsanai, fiksi sashopoju un eju ara, pienak apsargs un saka, tas durvis ir aizslegtas ejiet pa otram. Es: es atvainojos, bet vinjas ir vnm ciet!! Apsargs pieiet,attaisa durvis un izlaiz mani.. Izradas tas druvis chut stiprak japvelk, un es gadiem neizmantoju vinjas domadama, ka aizslegtas :D
06.06.2014 19:21 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Kad sāku ar vīru randiņot, pamatīgi izgāzos jeb iegāzos :D
Bijām randiņā un kaut kā ķircinot viens otru sākām parkā spēlēt ķeršanas. Tas viss, protams, pa nakti. Jāpiebilst, ka redze man ir slikta, sevišķi tumsā. Es bēgu no viņa un redzēju priekšā krūmu, bet nezinu, kāpēc likās, ka viņš ir mazāks nekā ir, tādēļ izdomāju lielā ātrumā ieskrieties un pārlēkt pāri šim krūmam. Ha! Pēc dažām sekundēm es gulēju iegāzusies krūmā, kurš patiesībā bija milzīgs :D Viņš loģiski, ka bija ļoti pārsteigts, ka es pie krūma neapstājos :D
Toreiz man bija liels kauns, tagad tikai abi smejamies par to reizi.
06.06.2014 19:23 |

Reitings 1707
Kādreiz skolas 9.klasē gadījās interesanti. Biju izgājusi uz tualeti un atpakaļ klasē nācu ar tādu milzīgu pāšpārliecību, ka uz leju paskatīties pat doma galvā nenāca. Klasesbiedrene tikmēr par mani ierēca, ka man pie kurpes pielipis tualetes papīrs, kamēr es pa skolas gaiteni tik lepni staigāju :D
06.06.2014 19:30 |

Reitings 10987
man menesreizes saakas skolaa un tas bija loti apkaunojosi. Sezu biologija un sakaas vedergraizes. stunda beidzas un man bikses asinis vien. uz kresla ar plekiti atstaaju :D Es pat nepamaniju so.
06.06.2014 19:36 |

Reitings 1707
stunda beidzas un man bikses asinis vien. uz kresla ar plekiti atstaaju
Ak vai! :D Nebija balts krekls? Ar baltu, šķiet, vistrakāk
06.06.2014 19:40 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
man menesreizes saakas skolaa un tas bija loti apkaunojosi. Sezu biologija un sakaas vedergraizes. stunda beidzas un man bikses asinis vien. uz kresla ar plekiti atstaaju

Ak vai.. man vienmēr ir bijušas bailes, ka kkas tāds varētu notikt. vēl joprojām ir.
06.06.2014 19:49 |

Reitings 10987
Maya, gaisi bruns kreesls :D

Toreiz zeni vel smejas un es saku raudat. Fuuj tagad tas viss liekas smiekligi.
06.06.2014 19:49 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Aj, man arī ir bijuši daudz tādu gadījumu :D

Es esmu centrā, tur kur tas zelta zivtiņas tunelis, nošļūkusi uz dibena pa tām trepēm. Labi ja es vēl būtu ar kādu, tad varētu ierēkt, bet tā viena pati.

Tad vēl bija gadījums, kad bijām ar draudzeni un viņas brāli. Draudzene beigās aizbrauca mājasās, bet tas brālis brauca uz centru ar to pašu autiņu, ar ko es uz mājām. Nu, , tā runājāmies un pienāca viņa pietura, un es nezinu kāpēc, bet man tā automātiski atvērās rokas, nu, tipa lai apskautu viņu uz atvadām, bet viņš nenoreaģēja un izkāpa ārā, tieši tajā brīdī, kad biju pieliekusies viņu apskaut! Ārprāts, kāds man bija kauns, gan no viņa, gan visiem pārējiem cilvēkiem autobusā.

Bija arī gadījums, kad braucu tramvajā no friziera, , tāda smuka frizūra man bija un kaut kāda sieviete visu laiku skatījās uz mani. Es protams sadomājusies cik man skaista frizūra un baigi lepnā. Ar augsti paceltu galvu, savos augstajos papēžos kāpju ārā no tramvaja un man kāja aizķērās, un no tramvaja es izlidoju! Ar muti pa priekšu! :D psts trakākais nebija tas, ka visi uz mani skatījās, bet gan tas, ka es braucu uz randiņu ar puisi un viņš mani tajā pieturā gaidīja un visu redzēja! :D

Nu, un bērnībā ir gadījies daudz, reiz nevarēju uzkāpt kokā. Puisis kas man ļoti patika, piedāvājās mani uzcelt. Es parlaimiga. Bet kad viņš mani pacēla un es karājos ar puskermeni uz zara, viņš man novilja bikses. Tā es karājos uz tā koka ar pliku dibenu.

Ir gadījies kaut ko tik aizrautīgi stāstīt, ka man siekalas izlido no mutes :D
06.06.2014 19:52 |

Reitings 1707
Man kādreiz sporta stundā klasesbiedrs visu priekšā norāva bikses, kad man vēl bija tās dienas.. Sajūtas bija vienkārši pretīgas.
06.06.2014 19:53 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Vispār bērni ir ļauni.
06.06.2014 19:55 |

Reitings 10987
Nu, un bērnībā ir gadījies daudz, reiz nevarēju uzkāpt kokā. Puisis kas man ļoti patika, piedāvājās mani uzcelt. Es parlaimiga. Bet kad viņš mani pacēla un es karājos ar puskermeni uz zara, viņš man novilja bikses. Tā es karājos uz tā koka ar pliku dibenu.

Ak sauusmass, piedod, bet saaku smieties :D
06.06.2014 19:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits