Uznāk vājuma brīži pret ēdienu.

Reitings 317
Reģ: 06.11.2012
Sveikas!:)

Nu jau kādus trīs mēnešus ievēroju diētu jebšu sekoju līdzi visam ko es ēdu un sportoju. :) Rezultāti arī protams ir redzami :)
Bet lieta ir tāda, ka reizēm uznāk vājuma brīži, kad gribas apēst visu - kaut ko saldu, kaut ko trknu un neveselīgu :( Un reizēm ir tik vājš raksturs, ka ari saēdos dažādas neveselīgas lietas un pati mokos pārmetuos kāpēc es tā ēdu! :(

Vai kādai, kas ievēro veselīgu dzīvesveidu vai diēto ir gadījies tā? un ko darat, lai nesaēsot? :( Šodien piemēram, uznāca baisa kāre pret melno šokolādi un cepumiem.
04.06.2014 18:32 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Paldies meitenes, tikko atcereejos, ka man plauktaa staav milkas ar oreo gabalinjiem taafeliite, ieshu riit :D

Tev taa eeshanas maanija uznaak cik biezhi?
04.06.2014 22:49 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
NU man ir ta, ja sev ko stipri aizliedzu, vienmer noraujos. Ja visu tveru viegli, kas gan nenak loti viegli, man var nedelam neprasities sliktas lietas. Viss ir galvaa. Bet kaa sevi noskanot, nemacesu ieteikt. Raksturs jaruda, gribasspekam jabut.:)
04.06.2014 23:04 |

Reitings 317
Reģ: 06.11.2012
Neteiktu, ka baigi bieži, bet ir gadījises, ka katru nedēļu, gribas tā riktīgi atlaist grožus un pieēsties. Stulbākais tajā isā ir tas, ka pēc tam mokos morālajos, ka esmu tā ēdusi :(

Njā, gribasspēkam tik tiešām ir jābūt lielam!
05.06.2014 09:11 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
Nu ar to, ka kaut ko nenormāli sakārojas, man ir bijis interesanti... Kad diētoju, ļoti sakārojās Milkas šokolādi. Tomēr neatļāvos. Nākamajā dienā uzkāpu uz svariem - svars nebija mainījies... Pēc pāris dienām šī kāre pēc šokolādes atgriezās. Tad nodomāju, ka jau ilgi esmu sevi mocījusi, ka varu atļauties panašķoties. Tā nu notiesāju veselu tāfelīti :D Un nākamajā dienā svari rādīja -500 g... Nezinu, kā lai to izskaidro. Iespējams, tā bija organisma pateicība par palutināšanu. :D
06.06.2014 20:17 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Mana morāle- jo vairāk mēģini ievērot striktas diētas, jo vairāk organisms protestē un kliedz pēc visa tā, ko nedrīkst ++++++++++ story of my life!

Tagad kaut cik tieku galaaa, cerams ka uz ilgu laiku.
06.06.2014 20:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits