Nav taureņu vēdērā

Reitings 4
Reģ: 04.06.2014
Esmu kopā ar puisi aptuveni 2 mēnešus, zinu, ka nav ilgi, bet sākām jau dzīvot kopā, jo bija tāda izdevība. Tāda īsta taureņu sajūta man nekad ar viņu nav bijusi, bet puisis kopumā jauks, uzmanību man izrāda un visādi citādi ir ieinteresēts veidot nopietnas attiecības. Es tagad vienkāršī nezinu, ko darīt, jo neesmu kā bez prāta pēc viņa, bet laist vaļā arī negribu. Domāju, ka ar laiku iespējams manas jūtas pret viņu nostiprināsies, tāpēc bremzēju... No otras puses negribas čakarēt čali, jo nav tā glīti no manas puses.

Varbūt kādai no Jums ir bijis līdzīgi un var padalīties kā viss izgāja! :)
04.06.2014 17:43 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Izklausās, ka esi vai nu stulba vai ar dikti zemu pašvērtējumu. Nopietni. Jo neviena kas sevi ciena nesāks uzreiz dzīvot kopā, kā arī nebūs kopā ar kādu ar kuru nav taureņu.
04.06.2014 19:06 |

10 gadi
Reitings 453
Reģ: 10.09.2013
Ja atceros, kā man bij attiecību sākumā.. pašā sākumā bija neremdināma interese būt kopā ar konkrēto puisi, nemitīga domāšana par viņu utt. Un, neņemot vērā, ka mēs abi, vien paskatoties viens uz otru, bijām apreibuši, nedaudz vēlāk, pāris mēnešu ritējumā, sākās tauriņdejas vēderā, sirds dauzīšanās un tamlīdzīgas sajūtas. :D Jo no sākuma vienkārši gribēju izzināt viņu kā cilvēku. Un izzināju tiktāl, ka bij, bij gan taureņi, gan viss cits.

Bet redzi, jūs jau pēc 2 mēnešiem dzīvojat kopā! Manuprāt, sākumposms attiecībās domāts tam, lai būtu nedaudz distancīte starp jums, jo tad rodas tā nebeidzamā tieksme vienam pēc otra, gribēšana būt līdzās un satraukums jeb tie 'tauriņi', no jauna satiekoties.
Varbūt tajā ir vaina- pārāk ātri jūs šo sākumposmu novedāt uz tādu stabilitāti, ka jau kopā dzīvojat un esat viens otra ikdiena. Nezinu..

No sākuma vajag vienam otra paspārnē tikai apsildīties.. un tad vēlāk viss dabiski būs! :))
04.06.2014 19:26 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Man bija visai līdzīgi, nu jāsaka godīgi, gāja briesmīgi! Taureņi tā arī neparādījās un uz beigām es viņu jau ciest nevarēju, bet viņš tikai nelaida vaļā un nelaida, saki ko gribi. Teicu, ka nav taureņu, ka nekā nebūs un tā ņēmāmies vēl pusgadu līdz es brutāli aizbēgu.

Man bijušas šādas 3 attiecības, katra +/- gadu. Izvēlējos veidot tādas attiecības šeit minēta iemesla dēļ --->
Kam tie tauriņi vajadzīgi? Lai nevarētu racionāli un loģiski padomāt?

Bet pēc trešajām sapratu, ka tomēr laikam ir jābūt tiem, jo savādāk es velti tērēju otra jaunību. Lai kā man nepatiktu doma, ka kādreiz lidināšos pamatīgi virs zemes. Tā nu pēdējās attiecībās jau mazliet taureņi bija, bet tam jau ir savi mīnusi ar. Tā ka tur individuāli jāskatās, kas kurai ir vairāk piemērots.
04.06.2014 19:46 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Man obligāti vajag to taureņu sajūtu, citādāk attiecībām neredzu jēgu. Ar savu vīrieti sākumā man bija vienkārši simpātijas. Nu mazliet taureņi arī bija, bet tikai ar laiku tie kļuva arvien vairāk un vairāk.
04.06.2014 19:53 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Un Jūs brīnāties, ka vīrieši meklē ''vāveres''. Kur var tik sekli domāt...

Tauriņi nav nekas vairāk kā kaisle, aizraušanās, neesoša ideāla uzburšana savā prātā... bet tas neveido ilgstošas un laimīgas attiecības. Tad te staigā nelaimīgas pusmūža dāmas, kuras jaunībā meklēja tauriņus, bet nenovērtēja to kārtīgo veci, kurš mūžam mīlēt solīja.
04.06.2014 20:17 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 15.05.2013
Es pazīstu vismaz trīs pusmūža sievietes, kas apprecējās ar tādu kārtīgu veci, labu cilvēku utt., nogurušas gaidīt īstas jūtas. Viņas visas nožēlo, jo tas labais cilvēks bez tauriņiem ir izbesījis līdz ārprātam, bet kur nu vairs pusmūžā šķiršoties. Tā arī dzīvo kašķos, katrs savā istabā.
04.06.2014 21:03 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Tad te staigā nelaimīgas pusmūža dāmas, kuras jaunībā meklēja tauriņus, bet nenovērtēja to kārtīgo veci, kurš mūžam mīlēt solīja.

Es tieši racionālu iemeslu vadīta līdz šim veidoju attiecības, bet visās pēc pusgada sāka palikt grūti ar cilvēku būt vienā istabā. Droši vien tādēļ, ka prāts sāk pretoties faktam, ka ir jāguļ ar puisi, pret kuru nav jūtu. Un tas jau pirmajā pusgadā. Es pat nezinu, kā ir iespējams nodzīvot gadus 5, 10 un vairāk šādā veidā.
05.06.2014 07:54 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Mans kāds gudrs cilvēks teica, ka attiecībās tā ir jābūt, ka viens mīl vairāk nekā otrs. Tas ir normāli. Ja tu jūties labi ar to pusi, komforti, visādi citādi viņš tevi apmierina, tad nav ko raustīties, paskaties kas būs tālāk. Ja galīgi neies pie sirds , tad meklēsi citu.
05.06.2014 07:57 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Jo neviena kas sevi ciena nesāks uzreiz dzīvot kopā,

Es arī ar draugu sāku dzīvot agri. Jau 4tajā mēnesī un joprojām esam kopā, laimīgi, ka tik ātri varējām baudīt viens otru vienatnē, nevis tad, kad mamma aiz sienas vai parkā uz soliņa, vai mūžīgajās kafejnīcās. Ja ir iespēja , tad kapēc ne? Katram tas ir individuāli. Nevajag uzreiz nolikt par to.
05.06.2014 08:02 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Jo vecāka es kļūstu, jo arvien spēcīgāka izveidojas mana pārliecība, ka stabilu, mierīgu un harmonisku attiecību pamatā arvien mazāka nozīme ir taureņiem un arvien lielāka ir tam, kurš cilvēks tev patiešām ir piemērots.
Tur nez kādi taureņi var lidināties un fireworki sprāgt, ja tas viss būvēts tikai uz emocijām, tad būs auzas.
Taureņi tāpat paplivināsies tikai attiecību sākumā un varbūt vēl šad tad ik pa pāris gadiem. Bet uz to nevar būvēt ģimeni.
05.06.2014 08:25 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Chanely vienīgā saprot, par ko es runāju!
Pārējām dāmām laikam vienkārši nav tas briedums vēl iestājies.
05.06.2014 08:56 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Taureņi vēdera rajonā nozīmē, ka Jūsu 7 čakras ir savienotas un pa to notiek enerģijas apmaiņa......Tas ir galvenais priekšnoteikums ilgstošām un stabilām attiecībām.
Taureņus var pastiprināt ar tantrošanas vingrinājumiem....
Par to portalā astral-temple.com vai rakstiet ,ja ir problēma [email protected]
14.06.2014 19:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)