Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Saldētas garneles

 
Reitings 519
Reģ: 26.04.2011
Čiv :) Meitenes palīdziet! Man ir šādas garneles.



Kā viņas labāk pagatavot? Vai cep var?
No galvas, astes un kājām taču ir nepieciešams atbrīvoties?
04.06.2014 15:19 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Apcep citronu sulā, piparos un tad kā našķi lobi ārā un ēd :)
04.06.2014 15:22 |
 
Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Par cepšanu nezinu, es izvāru kopā ar dillēm un tad lobu kā siemuškas :D
04.06.2014 15:23 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Var arī izvārīt, protams :)
04.06.2014 15:24 |
 
Reitings 519
Reģ: 26.04.2011
Endy*, cik aptuveni ilgi cept uz lēnas uguns?
04.06.2014 15:24 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
receptes ir bezgalīgi daudz: salāti, paeja, zupas, sautējumi.

Vari viņas iztīrīt un tad izmantot vai atstāt kādas ir tikai tad būs ķēpīgāka ēšana. Šīs jau novārītas garneles tāpēc principā vinas gatavot vairs nav nepieciešams, pievieno ēdienam pašās beigās.
04.06.2014 15:25 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
tās garneles ir jau apvārītas, pēc atsaldēšanas gatavas lietošanai. garneles noloba parasti ēšanas laikā.
04.06.2014 15:25 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Es pat tā nezinu cik ilgi, bet kādas 15-20minūtes :D Sen neesmu cepusi un es vienmēr tā uz aci skatos. :)
04.06.2014 15:25 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Ieskaties receptes.lv tur loti daudz variantu.
04.06.2014 15:29 |
 
Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
ko tu ar vinjaam grasies iisti dariit, ka sadaljaa sekss shii teema? :D nekjitrele
04.06.2014 16:06 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Vārītas buljonā, var gan buljona kubiņu likt, ja bail no tāda, tad pati samest garšaugus kādi garšo vienalga- dilles ,sīpoli...

Izvārītas atdzesē, galvu nost asti nost, noloba vēderam čaumaliņu un paliek ēdamā daļa! :)
04.06.2014 16:08 |
 
Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Haha, saldētas garneles un sekss sadaļa :D hah nezinu kāpēc, bet tas manī izsauca smieklus :D
04.06.2014 16:23 |
 
Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Donata jau teica - šīs jau ir vārītas, tas nozīmē, ka ar temperatūru uzmanīgi, jo ja pārāk ilgi karsēsi, tās kļūs sīkstas kā gumija.
Ja būtu jau izlobītas un atkausētas, karsētu ne ilgāk par 2-3 minūtēm.
04.06.2014 17:11 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
tās garneles ir jau apvārītas, pēc atsaldēšanas gatavas lietošanai. garneles noloba parasti ēšanas laikā.


Pievienojos, tās garneles jau ir gatavas. Vienkārši atsaldē, vislabāk dabīgi bez ūdens lietošanas.
04.06.2014 17:21 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Šādas atkausēju un ēdu vienkārši tāpat.
04.06.2014 17:24 |
 
Reitings 519
Reģ: 26.04.2011
Nē. nē :D nekādas neķītrības prātā nav :D

Paldies, par viedokļiem :)
04.06.2014 17:34 |
 
Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Tās ir kādas īpašās garneles, kas uzlabo libido? Jo gastronomiskajām izvirtībām bija atsevišķa sadaļa, ja nemaldos :D
04.06.2014 17:35 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits