Sveiki visapkārt.
Versos ar sekojosu lietu. Esmu nomacijusies pirmo gadu LU EVF vadibu zinibas un reali saprotu to, ka neko nesmu ieguvusi no taa. Nav ta ka nemacijos vai vienalga, vienkarsi saprotu to, ka ja neskaita anglu valoda kura reali kko vajadzeja lasit un apgut, parejos prieksmetos ipasi neko nesmu ieguvusi. Kad saku macities, tad ari cilveks no 4 kursa teica, ka seit nemaz nebutu nacis. Kadas ir jusu atsauksmes par talakajiem gadiem saja programma?
Es pat apsveru ideju iet macities to pasu tikai RTU, bet nezinu vai ta ir laba izvele, ko jus sakat, varbut kada/kads var pastastit no savas pieredzes kaut ko. Tada gadijuma, ja mainitu es ietu uz akademisko nevis profesionalo, jo profesionalais ir 4 gadi, bet akademiskais tikai 3, shadu izveli izdaru, jo reali tada gadijuma jau esmu zaudejusi 2 gadus, jo diemzel ari pirmaja reize, kad saku macities pec pus gada beidzu, soreiz gan gadu iztureju. nav ta, ka esmu kaut kada, kas nespej savakties vienkarsi pirmaja reize izvelejos nepareizo programmu pavisam, otraja reize tada sajuta, ka augstkolu nepareizo.
Ludzu padalieties ar viedokljiem
Paldies :)