Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

LU Vadibu zinibas vs RTU Uznemejdarbiba

Reitings 2
Reģ: 04.06.2014
Sveiki visapkārt.
Versos ar sekojosu lietu. Esmu nomacijusies pirmo gadu LU EVF vadibu zinibas un reali saprotu to, ka neko nesmu ieguvusi no taa. Nav ta ka nemacijos vai vienalga, vienkarsi saprotu to, ka ja neskaita anglu valoda kura reali kko vajadzeja lasit un apgut, parejos prieksmetos ipasi neko nesmu ieguvusi. Kad saku macities, tad ari cilveks no 4 kursa teica, ka seit nemaz nebutu nacis. Kadas ir jusu atsauksmes par talakajiem gadiem saja programma?

Es pat apsveru ideju iet macities to pasu tikai RTU, bet nezinu vai ta ir laba izvele, ko jus sakat, varbut kada/kads var pastastit no savas pieredzes kaut ko. Tada gadijuma, ja mainitu es ietu uz akademisko nevis profesionalo, jo profesionalais ir 4 gadi, bet akademiskais tikai 3, shadu izveli izdaru, jo reali tada gadijuma jau esmu zaudejusi 2 gadus, jo diemzel ari pirmaja reize, kad saku macities pec pus gada beidzu, soreiz gan gadu iztureju. nav ta, ka esmu kaut kada, kas nespej savakties vienkarsi pirmaja reize izvelejos nepareizo programmu pavisam, otraja reize tada sajuta, ka augstkolu nepareizo.
Ludzu padalieties ar viedokljiem
Paldies :)
04.06.2014 13:18 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
RTu būs grūtak. Uzskatu, ja ej kaut kur tad uz RTu, to vietu atzinīgi vērtē.
04.06.2014 13:23 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Par LU EVF vispār neesmu dzirdējusi nevienu pozitīvu atsauksmi.. domāju, ka gads nav daudz, un es tavā vietā noteikti dotos kur citur.
Nevaru neko teikt par RTU, nav pieredzes ar šo skolu. Tomēr augstāko izglītību nevajadzētu skatīties pēc ta, cik gadi jāmācās, bet pēc tā, vai patīk un redzi sevi konkrētajā jomā.
04.06.2014 13:24 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Tieši vadībniekus studēt EVF tiešām nav vērts.
Tos,kuri studē uzņēmējdarbību vispār nesaprotu.Pieņemu,ka arī tur RTU ir sabāzuši ķīmiju,fiziku un vēl velns sazin ko.
04.06.2014 13:30 |

Reitings 388
Reģ: 29.01.2009
man atlicis pēdējais gads vadībniekos.. godīgi? arī es nebūtu šeit mācījusies, bet ja esmu iesākusis, lietas jānoved līdz galam. Šeit māca pa druskai no visa kā, lielākoties plika teorija :(
04.06.2014 13:33 |

Reitings 2
Reģ: 04.06.2014
Liels paldies par atbildēm. Tas, ja būs grūtāk, es neuztraucos, gribētos vienkārši lai es kko arī iegutu no macibam un ne jau tada zina ka majas macos un pati iegustu, jo saprotu, ka daudzi varetu LU aizstavet un teikt, ka ja macies, tad visu var, es macos, vienkarsi gribu ari lai skola sezot solā es kaut ko iegustu. diemzel sada sajuta nav radusies gada laikā, nezinu varbūt vaina ir manī. tas, ka es gribu studet uznemejdarbibu ir vairak ka skaidrs. neko citu negribu, esmu sapratusi, ka sis ir laucins, kur velos but, tapec ari gribu maksimali iegut no skolas abpuseji, gan skolas vide no pasniedzejiem, gan protams majas macoties. Protams, gribetos varbut iet uz tadam augstkolam ka SSE, RGS un citām, bet diemžēl tās ir parāk dārgas priekš manis.
Un gribēju uzjautat kads varbut zin vai RTU uznemejdarbiba akademiskaja iegutas zinasanas ir daudz zemakas ka profesionalaja bakalaura?
Velreiz paldies par atbildem :)
04.06.2014 13:44 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Augstskolas izglītības problēma iespējasm ir dziļāk par programmu veidiem. Es izmācījos gadu informācijas tehnoloģijas un neko neieguvu. Atzīmes dabūju bet neko nejēdzu. Jautājums- kāds kanāls pa tv iet, ja tv izslēgts.
04.06.2014 13:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits