Jolly_Angie
Tev nekur nav jasteidzas vai pa katrui cenu jaskrien pari robezaam.. pareizi dari ka solo-skrien tikcik vajag nevis cik speju robezas atlauj... tas vis mans teksts nav domats ka kaadam izskaross... vienkarsi ieminejos faktus... jo pasas jau vispar uzsakat manis aprunasanu sava zinjaa
Arielle, man arī ļoti, ļoti patīk skriet, un tagad arī svītra pāri visam muguras dēļ. Nu neko - es tagad skrituļoju un braucu ar riteni. Kaut kur jau tas kustību prieks ir jārod.
Brazil, aplikācija lejupielādējama tur, kur tu vari dabūt citas aplikācijas - Play veikalā vai App Store (atkarībā no telefona operētājsistēmas).
Nu laikam jau jābūt visu laiku pieslēgumam. Nezinu, man ir pietiekams datu apjoms, ka nemaz neskatos, ko tērē. Katrā ziņā gps obligāti ir jābūt ieslēgtam.
Nevajag būt obligāti pieslēgtam pie interneta. Galvenais GPS jābūt ieslēgtam. Internetu vajag tikai, lai pēc tam ja vēlas ielikt sociālajos tīklos savus rezultātus.
womankind, neesmu mēģinājusi skriet, vienkārši atceros, ka man šo pateica viena draudzene, ar domu, ka iphone radīts, lai mūs izsekotu :D Un es pamēģināju, stāvot uz ielas, atvēru karti telefonā (tieši caur endomondo) un tāpat rāda. Pieļauju, ka skrienot zustu info, signāls un tml.
womankind jā, bez interneta arī var paskriet, bet tieši tā kā paris saka - bez GPS gan ne. Programma raustītos un beigās neielādētos maršruts un km arī ne. Tikai laiks.
Un jā, tā premium programma nav tās maksas vērta. Man patika tikai treniņprogrammas plāna sastādīšanas iespēja.
Jā, zinu, varbūt jautājums atkārtosies, bet kur jūs liekat telefonu skriienot? Rokās taču neturat? Man nav nevienu šortu, kur kabas būtu ar rāvēslēdzēju, bet vienkārši kabatā bail likt -ja nu izkrīt?
Jā, zinu, varbūt jautājums atkārtosies, bet kur jūs liekat telefonu skriienot? Rokās taču neturat? Man nav nevienu šortu, kur kabas būtu ar rāvēslēdzēju, bet vienkārši kabatā bail likt -ja nu izkrīt?