brīvs , glauns STILS STILS STILS

Reitings 258
Reģ: 18.08.2013
Mīļās dāmas iesakiet kā gaumī saģērbties radinieču dzimšanas dienas ballītei kas norisināsies pirtiņa, gribu lai ir ērti , gamīgi.
kā jūs domājat, garā kleita ar spilgtām kedām būtu ok un rotaslietām krāsainām"?
Intersē, interesantu , gaumīgu dāmu gaume
03.06.2014 22:40 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Francija sporta kurpes+svarki vai kleita ir loti aktuala tendence. Katru dienu redzu so komplektu dazados izpildijumos un man pat sak patikt si stila ideja. Tapat ka isie topi un sorti ar paaugstinatu jostasvietu sakuma likas so so, bet, ja ir skaists kermenis, tad kapec ne. :)
04.06.2014 12:57 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Jēziņ, vakar redzēju sievieti uz ielas - smuka klasiska cope, melna žakete, melni zīmuļsvārki un spilgti elektrorozā botas. Užas! Izskatās drausmīgi un man pilnīgi vienalga, vai tas skaistās stilīgi vai ne.
04.06.2014 13:00 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nemaz nezināju, ka kādam var būt aizspriedumi pret svārkiem/kleitu un kedām/botām. reizēm pati mēdzu uzvilkt, jo tā ir ērti, it īpaši tad, ja dzīvo kaut kur patālāk no pilsētas, lieli gabali jāstaigā ar kājām, ilgi jāstāv kājās un taml. man patīk, it īpaši klasiskas kedas savienojumā ar klasisku apģērbu. ;)
04.06.2014 13:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits