Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

back to blonde

Reitings 47
Reģ: 08.10.2013
Labvakar!
Mans stāsts ir sekojošs- es visu savu nodzīvoto mūžu esmu bijusi blondīne. Bērnībā bija dabīgi, bet tad laikam ejot palika pelēcīgi un nācās balināt, pus gadu atpakaļ es pieņēmu ļoti izaicinošu, bet tomēr tagad saprotu, ka sliktu lēmumu- kļūt par bruneti.
Gribējās pārmaiņas, jo likās, ka visu laiku esmu vienāda, garlaicīga, gribējās ekšenu un + gribēju saaudzēt matus, lai nebūtu katru otro mēnesi jābalina saknes. Es esmu nonākusi pie slēdziena- vēlos atpakaļ savus gaišos matus, bet man ir bail, ka nepalieku vispār bez matiem, jo iepriekš tos balinot viņi man ļoti sabojājās un es neteiktu ,ka šobrīd man viņi ir ļoti veselīgi, bet dzīvīgāki ir, nekā bija.
Vai kādai arī ir bijusi līdzīga situācija un varētu padalīties pieredzē un ierosināt kā man rīkoties?
Paldies!
03.06.2014 20:05 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Es tieši tāpat izdarīju, bet tas vilkās labi, ja 2 mēnešus. Nevarēju pierast. Godīgi - brūnie mati bija lielākā kļūda manā dzīvē! Pirms tam savus pelecīgos svētā mierā nokrāsoju un viss, izskatījās super, nekādu dzeltenumu, saknes bija tādas pašas kā pārējie mati. Tad nokrāsoju brūnus un tad nu sākās - pēc katras reizes lieliski redzams dzeltenums, ko jāmaskē ar zilo tonētāju un saknes nekrāsojās nu absolūti ne par ko! Bez matiem nepaliku, bija viss labi. Galvenais kondicionieri, matu maskas, eļļiņas.
03.06.2014 20:08 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Oi nokrāsoju brūnus un tad atpakaļ blondus gribēju, tad sākās.
03.06.2014 20:09 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Nezinu, kāda ir tava friziere, bet es noteikti ar šādu, nozīmīgu (matu veselībai) lēmumu vērstos pie savas frizieres.
Noteikti, ka izmantotu krāsu noņēmēju, pēc tam notonētu pēc iespējas līdzīgākus dabīgajam tonim (tieši tā es darīju, lai tiktu vaļā no melnajiem matiem), varbūt ar tādu būtu ar mieru pastaigāt?
Bet ja tā, tad atlaid nedaudzsaknes, lai frizierei ir pie kā ''pielīdzināt'' tonējamo krāsu. :)
03.06.2014 20:10 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Man ari visu muzu bija blondi balinati mati... vienkarshi drausmigi sabojati utt... vairakas reizes medzu krasot megjinat dabigo toni... bet nepagaja ne nedela ka parasti atkal maucu balinataju ieksha :( mati - katastrofa... tagad gadu jau turos ar bruno krasu, bet teiksu godigi gribu blondos ;( Bet neko darit, labak ljaushu lai izaug dabigi un veseligi... Bet Tu varbut apsver iespeju izbalinat shkjipsas? :) Mazak bojasies mati...
03.06.2014 20:11 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Man bija liidziiga situaacija. Paaris gadus nostaigaaju ar blondiem matiem un tad pagaajusajaa vasaraa nokraasoju tumsus, bet kaa nokraasoju, taa gribeeju gaisos atpakalj. Aizgaaju pie friziera un man visus matus izbalinaaja ar vaajaako balinaataaju (man ir ljoti trausli mati, taadeelj ar baidiijos, ka bez matiem paliksu) un tad notineeja man veelamajaa gaisaa tonii. Mati nemaz dziezin ko sliktaaki nepalika. Friziere gan apgrieza gabalinju no sabojaatajiem galiem. Tagad lietoju visaadus kopjosos produktus, lai matus uztureetu peec iespeejas veselaakus, nepietoju feenu, taisnotaaju un citus veidosanas liidzekljus.
03.06.2014 20:14 |

Reitings 47
Ujj, man nav tāda noteikta un konkrēta friziere, saknes blondajiem krāsoja draudzene, kurai laba pieredze matu krāsošanā un tos pašus brūnos arī man nokrāsoja draudzene. Saknes kopš tās reizes, kad nokrāsoju brūnos neesmu aiztikusi, atlaidusi esmu ne pa jokam.
Vēl man ir tāpat problēma ar blondajiem- mājās ir ūdens ar daudz dzelzi, tāpēc mani blondie mati arī bija nedaudz dzeltenīgi, bet ne ļoti pamanāmi. Kā jūs cīnījāties ar to dzeltenumu? Esmu dzirdējusi par visādiem līdzekļiem, bet kaut kā bail tiem uzticēties.
03.06.2014 20:38 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Varu ieteikt loti labu, genualu frizieri, kura tev visu izdaris matiem draudzigi. Japierakstas gan menesi ieprieks, cena ari nebus no mazajam.
03.06.2014 21:15 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Ja brūnus esi krāsojusi tikai vienu reizi, tad noteikti nesabojāsi viņus tik traki, ka viņi nokritīs no galvas :D Vienkārši ej uz krāsas izņemšanu, varētu būt, ka pat ar vienu reizi pietiks...

Man bija melni vairāk kā gadu.. tagad esmu gaišmate, biju pie frizieres uz krāsas izņemšanu 2 reizes... viņa ieteica labu kondicionieri un šampūnu un tagad man mati izskatās veselīgāki, nekā tad, kad bija melni...

Vajag vienkārši pareizo šampūnu un kondicionieri (masku) atrast, kas "sabaros" tavus matus...un būs super :)
03.06.2014 21:22 |

Reitings 47
Mi amor - Paldies Tev par vēlmi palīdzēt, bet es šaubos vai mēs esam no vienas pilsētas vai pat novada. ( neesmu Rīdziniece )

Jā, es par to nešaubos, ka man ar vienu reizi pietiks, kad nokrāsoju brūnus, tie bija diezgan patumši ,bet nu jau ļoti daudz ir izmazgājusies krāsa un ,ja ņem vērā to, ka vasarā arī mati paliek gaišāki, tad varbūt nemaz nav jēgas doties pie friziera. :D
03.06.2014 21:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits