Un kā ar darbu un karjeru? Tur arī tik viegla pieeja?Man šķiet, ka šeit arī viss lielais noslēpums.
Man jau reiz ir sanācis cīnīties un beigās aplauzties un palikt ar salauztu sirdi, tieši tāpēc man ir tāds uzskats radies.Ja pēc katras vilšanās visās jaunajās līdzīgajās situācijās sagaidīsi vilšanos, visticamāk vienmēr arī nonāksi pie tās pašas vilšanās. Zaudētājos vienalga paliec tu pati. Vienīgais pluss šādai pieejai ir tas, ka mazāk sāpēs..
Sievietes cīnās, ja ir par ko cīnīties. Sievietes cīnās par laimi, par mīlestību. Ja tas nozīmē šķirties no neproduktīvām attiecībām, kur tas viss trūkst, tad tas ir cīniņš pašai ar sevi par laimīgākas nākotnes iespēju.
Sievietes cīnās, ja ir par ko cīnīties. Sievietes cīnās par laimi, par mīlestību. Ja tas nozīmē šķirties no neproduktīvām attiecībām, kur tas viss trūkst, tad tas ir cīniņš pašai ar sevi par laimīgākas nākotnes iespēju.+ Loti precizi pateikts.
ja džekam visu vajadzēs
Ja runa ir, ka iepaticies puisis un uz viņu met acis vēl viena, tad ir jēga un stimuls cīnīties,bet ja ir runa, ka puisis ir aizgājis pie citas un jāskrien viņam pakaļ un jāatkaro, tad, nē, paldies! Neturu tos, kas ir gājēji!