Darbs un emocionālā ēšana.

Reitings 102
Reģ: 02.01.2013
Lieta tāda,ka man riebjas mans darbs. Pazīstami? Aha,tikai es katru dienu tur esmu praktiski ar asarām acīm.. Jauna darba meklējumi neiet tik ātri kā gribētos,šobrīd apsveru domu pat iet prom tāpat,jo vienįgā lieta,ko tur iegūstu,ir tiešām smieklīga alga un nervu sabrukums.

Bet...kamēr esmu iestrēgusi turpat,plusā ir vēl vien problēma - ēšana. Ikdienā ēdu cenšos ēst veselīgi,uz darbu ņemu līdz savu ēdienu,jo mājās esmu ap 23.00. Un tad sākās....esmu tik emocionāli un arī fiziski pārgurusi,ka pārnākot mājās piestumju sevi ar ēdienu. Es apēdu savu stresu,savu draņķīgo dienu. Un ko es ēdu? Cepumus,visādus s***,kam es ikdienā pat virsū neskatos. Pēc tam man ir slikti,esmu piepūtusies,ir smaguma sajūta,eju gulēt ap pusnakti,bet es nespēju sevi kontrolēt. Jā,es apzinos,ka tas ir ļoti slikti,bet manī ieslēdzas tāds - vienalga!!
Brīvdienās nekādu problēmu,ēdu normāli,kā cilvēks,viss ir labi,bet darbadienu vakaros,es atkal ložņāju pa virtuvi. Un nē,es neesmu izsalkusi,es ēdu,jo....man ir dusmas.
Draugs saka,lai aizmirsu to draņķa darbu,lai izslēdzu no galvas tikko izeju pa durvīm,bet es tā nevaru. Esmu tur pavadījusi visu dienu,pārvelkos mājās tad,kad citi jau guļ,par tiem grašiem...
Aii,nezinu...
Gribu dzirdēt padomu no malas...
03.06.2014 12:29 |

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
ēd ledu! nopietni, es tā tiku vaļā no rīšanas. vienkārši grauzu ledu vai sasaldētu zaļo tēju, reizēm sasaldēju zaptsūdeni, jo galvenais ir tas, ka kaut kas ir mutē :)
03.06.2014 15:44 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Graciela_Andreina, driikst jautaat, kas tas bija par darbu? Kaada nozare? Man vienkarshi ir bailes, iekulties kaut kados briesmiigos kantoros un sabojat veseliibu, jo nervi man nav no stiprakajiem.
03.06.2014 16:02 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Sweety, visa veida zvanu centri.
Vienā vieta var piedāvāt uzņēmuma līgumu, citā sludinājumā būs rakstīts - konsultants, bet izrādīsies kaut kas cits. Liela daļa klientu ir rupji bezgala, par pārtraukumiem, atvaļinājumiem, slimības lapām var nesapņot + ja priekšnieks ir idiots, tad galīgi nav ko teikt.
Viens maksās par apkalpotajiem gabaliem, kāds stundas likmi, kāds vispār neko.
Ja telpā vienlaicīgi runā vismaz ap 20 cilvēkiem un ir jādzird, ko saka klients, ko dara visapkārt, tad dzirdei ir čušš (akustiskais kurlums).
03.06.2014 16:15 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Draugs nav ierosinājis uzteikt darbu?
03.06.2014 22:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits