Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pretīgie čigāni!

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
Šodien gandrīz kļuvu par viņu upuri!
Viss sākās ar nevainīgu jautājumu, kā var nokūt līdz lidostai, es kā labsirdīga būdama, arī domāju, nekas, ka čigāns, mazums, paskaidrošu cilvēkam, vēl bērns mazs bij līdz... Izskatījās ticami.

Attapos tikai tad, kad man sāka piedāvāt kaut kādas smaržas un ka pieskaros savam makam, ko laikam jau sāku vilkt no somas, nezinu, kas tas bija hipnoze vai kas, bet es nekad nepirktu kaut ko no čigāniem, tad viņa sāka kaut ko nesakarīgi vervelēt, izklausījās ļauni, un tikai tad atjēdzos, ka man makā šoreiz ļoti daudz naudas un kas par cenu uzlīmi tai smaržai virsū (bija šausmīgi liela cena) un tesos ko kājas nes prom.

Pretīgi!!!!! Un bail iedomāties, kas būtu ja nebūtu attapusies un vilktu visas banknotes tik ārā, tur tiešām bija kaut kāda hipnoze!

Vairs nevienam svešam cilvēkam uz ielas neatsaukšos, labāk būšu nepieklājīga, nekā pakļaušu sevi briesmām, nu nē, kopš šīs dienas tiešām! Ārprāts!
03.06.2014 12:21 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es zinu to viirieti, sanija, man liekas, ka tas ir vins :D taadaa peleekaa uzvalkaa. vins sev sievu meklee, piedaavaaja man fiktiivas lauliibas vienu reizi
04.06.2014 17:47 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Mani vienreiz krišna apvārdoja un es nopirku to grāmatu. Vienkārši tajā dienā man bija labs garastāvoklis un piestāju parunāt... Kā tad.. :D Labi, ka daudz neatdevu par to grāmatu, kādus 2 Ls. :D
04.06.2014 17:53 |

Reitings 116
Reģ: 23.01.2014
NOPIETNI??? Es esmu šokā!!!! Policisti kā vienmēr neko neredz,vai negrib redzēt
04.06.2014 18:01 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
par ko ir taas krishnju graamatas?
man vienreiz viens taads piedavaja pa velti.. es vinam saku,ka man naudas nav, bet vins man,ka neko nevajaga, lai tik nemu.

Par cigaaniem - man ar vienreiz viena sieviete prasija,kaa noklut uz slimnicu, bet es vinai saku,ka es krieviski nesaprotu, kgan visu lieliski saprotu. Sii tik runaa un runaa, bet es vinai pretii - es neko nesaprotu, neko nesaprotu. Tad vina meegjinaja kaut ko latviski, bet vinai nesanaca un tad saprata,ka nebuus arshana :D
04.06.2014 18:01 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Nu, nezinu, te dažas minēja, ka no čigāniem var tikt vaļā, tikai izturoties vēsi. Bet es pati par sevi esmu ļoti pieklājīga un kad man kāds čigāns piesienas, es uzsmaidu un saku: "nē, paldies!" Nezinu, viņi nekad neuzstāj.
04.06.2014 18:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits