Pretīgie čigāni!

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
Šodien gandrīz kļuvu par viņu upuri!
Viss sākās ar nevainīgu jautājumu, kā var nokūt līdz lidostai, es kā labsirdīga būdama, arī domāju, nekas, ka čigāns, mazums, paskaidrošu cilvēkam, vēl bērns mazs bij līdz... Izskatījās ticami.

Attapos tikai tad, kad man sāka piedāvāt kaut kādas smaržas un ka pieskaros savam makam, ko laikam jau sāku vilkt no somas, nezinu, kas tas bija hipnoze vai kas, bet es nekad nepirktu kaut ko no čigāniem, tad viņa sāka kaut ko nesakarīgi vervelēt, izklausījās ļauni, un tikai tad atjēdzos, ka man makā šoreiz ļoti daudz naudas un kas par cenu uzlīmi tai smaržai virsū (bija šausmīgi liela cena) un tesos ko kājas nes prom.

Pretīgi!!!!! Un bail iedomāties, kas būtu ja nebūtu attapusies un vilktu visas banknotes tik ārā, tur tiešām bija kaut kāda hipnoze!

Vairs nevienam svešam cilvēkam uz ielas neatsaukšos, labāk būšu nepieklājīga, nekā pakļaušu sevi briesmām, nu nē, kopš šīs dienas tiešām! Ārprāts!
03.06.2014 12:21 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Laa - man arī ir zināmi reāli piemēri par tiem lāstiem...
Un ir pat tādi čigāni, kuri laikam redz arī nākotni.
Man vilcienā apsēdās reiz pretim viena čigāniete. Vienu brīdi mūsu acu skatieni sastapās un tad jutu, ka miglojas acis ciet. Tad sapratu, ka skatījos acīs, bet tad momentā pārorientējos uz zonu starp uzacīm un miglošanās nozuda. Drīz vien čigāniete vairs nehipnotizēja, jo saprata, ka ar mani nesanāks. Es to pārbaudīju, paskatoties viņai acīs. Tad viņa saprata, ka es laikam esmu labs cilvēks. Viņa man palūdza, lai ievadu viņas telefonā vienu numuru, jo acis šai nerādot. Tā arī izdarīju. Bija jau pienākusi mana pietura kāpt ārā un tad viņa uz atvadām man pabrīdināja, kā man rīkoties kādā konkrētā situācijā. Sīkāk nestāstīšu. Toreiz nesapratu, kāpēc viņa man to saka. Pēc pāris gadiem attapos situācijā, attiecībā uz kuru čigāniete man deva padomu. Un jā, viņai bija taisnība...es būtu nožēlojusi savu rīcību, ja rīkotos citādāk (uz savu galvu). :)
03.06.2014 19:13 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Runce - es saprotu, ka ir nepatīkami, ja rīkojies pēc labākajiem sirdsapziņas principiem, bet pretī Tev parāda bez maz vai vienu pirkstu. ;) Tici man, Tu neesi vienīgā, kurai tā gadās. :) Es vienmēr mierinu sevi ar P.Koelju vārdiem: "Pat apstājies pulkstenis divreiz diennaktī rāda pareizu laiku!" :)
03.06.2014 19:17 |

Reitings 684
Reģ: 19.02.2014
Jā, ir viņiem kaut kādas maģiskas spējas.. Man tuvam cilvēkam bija saķeršanās ar to lāstu. Drausmas vispār..
03.06.2014 19:19 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Diezgan stulbi, ka cilvēki ļaunu prātu tur uz visiem čigāniem. Nepatīkami man viņu klātbūtnē ir, taču nekādi nevarētu pateikt, ka man viņi VISI riebjas, viņi visi būtu tādi un šitādi. Manu draugu lokā ir trīs čigānu džeki un divas čigānu meitenes, kuri nu tiešām ir sakarīgi. Manuprāt, viss ir atkarīgs kā tu šajā čigānu ģimenē tiec audzināts. Ja pēc čigānu uzskatiem, tad, protams, nē, bet, ja ģimene audzina kā mēs latvieši savus bērnus, tad viss ir kārtībā. Man šie zināmie ir audzināti normāli, tādēļ ar viņiem nekad nav bijušas domstarpības. Paši nicina savus līdziniekus.
Bet pa lielam jā, tiem lāstiem ticu, diezgan agresīva tauta.
03.06.2014 19:23 |

Reitings 240
Reģ: 16.06.2009
Pastāstīšu par savu gadījumu.

Reiz devos uz tramvaja pieturu (tā kas pie tirgus) pienāk čigāniete un vaicā ar ko var tikt uz Stradiņu slimnīcu. Parasti es eju garām tiem čigāniem un neliekos ne zinis, bet šoreiz prasīja par slimnīcu un man likās tīri cilvēcīgi pateikt, ka jābrauc ar to 2. tramvaju. Kad biju atbildējusi, tad šī man tur sāka "cik jūs laba, paldies,paldies, lai Dievs jūs svētī utt" Es neko, devos tālāk, tad viņa man "meitenīt, tas jums par jūsu labo sirdi (dod man kkādas smaržas) ", saku, paldies nevajag, visu labu, šī man pakaļ "nē,nē, lūdzu,ņemiet, no manas dzimtas valsts, kas jūs necieniet utt" Viņa burtiski bāzās virsū, vispār nekādu distanci neievēroja, spiež man tās smaržas burtiski vēderā iekšā. Cenšoties noraidīt, šī momentā, hops, un roku atlaiž. Tā es palieku ar tām smaržām stāvot. Pēc sekundes viņa uzreiz " Jūs varat, lūdzu, man tramvaja biļetei iedot" Zināju jau ka nebūs labi,bet gribot ātrāk atkratīties no kabatas izvilku 50 santīmus un ar visām tām smaržām stumju viņai. Viņa paņem naudu,bet smaržās nē. Redzot,ka ir tikai 50 sant., viņa tāda saka "Kā jūs šitā, es jums luksus smaržas, tik dārgas utt., a jūs man tikai 50 sant" Es : "Biļete tik arī maksā, savāciet savas smaržas" iespiedu viņai viņas vēderā tāpat,kā šī man. Tad viņa beidzot notinās.

Kad iekāpu tramvajā redzēju, kā čigānu vīrietis, tieši ar tām pašām smaržām uzbāžas kkādai omītei, tad viens opis neizturēja un sāka uz viņiem bļaut, lai atšujās, ka jau redzējis kā pieturā uzbāžās un lai tinās prom no LV :D
03.06.2014 19:35 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Man vispār pirmā dzirdēšana, ka čiganiem tiešām ir tāda ietekme pār cilvēku. Jā, ir dzirdēts, ka nevajag skatīties acīs, bet tas arī viss.. interesanti. Gribētu redzēt, kā viņi hipnotizē cilvēkus, tīri intereses pēc :)
03.06.2014 19:57 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Gandrīz vai identiska situācija kā ewaaaaa bija arī man.

It kā par brīvu spieda paņemt savas luksuss smaržas, tikai pēc tam: ''bišķi naudiņas autobusa biļetei iedodiet''. Kad iedevu, sāka sūdzēties, ka par maz. Neko, savācu savu naudu atpakaļ un atšuvu pašu ar visām smaržām.
Draugu atkal tramvajā viens čigāns hipnotizēja. Pats bija jutis, ka velk maku ārā un dod naudu, tik kaut kādas tantiņas esot izglābušas, sakot, lai liek taču nabaga puisi mierā. Tad it kā atjēdzies un sapratis, ko dara.
03.06.2014 20:07 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Vai esmu vienīgais, kuram šī temata nosaukums šķiet maķenīt etnisko naidu rosinošs?
03.06.2014 20:09 |

10 gadi
Reitings 553
Reģ: 29.08.2011
Man nesen pie autoostas chigaaniete daavinaaja kaut kaadu mazu smarzhu testeri vai ko tamliidziigi, ignoreeju un gaaju garaam, bet vinja ljoti uzstaajiigi spieda man to rokaas un peec tam veel naudu prasiija, es arii iisti nezinu kas ar mani notika un kaapeec es devu, bet neko daudz vinja nedabuuja - kaadus 4 eiro varbuut.. Ilgi nezinaaju ko lai ar to pudeliiti dara :D Driikst vispaar mest aaraa? Nav tur nekaadi laasti vai nezinu kas?
03.06.2014 20:11 |

10 gadi
Reitings 553
Reģ: 29.08.2011
Skaya - arii satikusi slaveno viirieti ar kashmira dzhemperi :D
03.06.2014 20:13 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Robčik, too late. Lapu iepriekš es to jau pateicu.
03.06.2014 20:15 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Atvaino, S80, nepārlasīju visu diskusiju!
03.06.2014 20:17 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Robčik, tik viegli tev neizsprukt! :D :D :D
03.06.2014 20:20 |

Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Man mamma stāstīja kā viņai izgāja- agrāk Rīgā bija ļoooti daudz čigāni. Viņa ar savu draudzeni Kristīni zināja, ka viņi var nohipnotizet utt, bet gribēja paākstīties un neiedot naudu par zīlēšanu, ko čigāni piedāvāja. Pēc 5min kad beidzās šī zīlēšana,viņas abas sēdēja bez makiem un naudas. Abas nošokējās, neviena neko neatceras.Nācās iet ar kājām uz mājam(nauda tramvajam ta nebija). Gāja pāri tiltam, redz sīks čigāns iet ar Kristīnes maku. Tā davai uzklupusi virsū ar kulakiem lai atdod, pēc brīža velns viņ Zin no kurienes uzradās vēl 3 čigānities, noklapēja viņas abas ar saviem maisiem un somām. tā nu abas nodauzītas ar un nohipnotizētas turpināja iet uz mājām :DD
03.06.2014 20:38 |

10 gadi
Reitings 3212
Reģ: 13.11.2011
Elie, bet maku atpakaļ dabūja? :D
03.06.2014 21:29 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Pavērojot ar kādu izbīli cilvēki čigāniem garām iet, man (neesmu čigāniete) nevajadzētu vairāk par 5 min, lai tieši tā pat izkrāptu naudu. Ja pats sev būsi iestāstījis pasakas par visuvarenajiem čigāniem, tad loģiski, ka viņu mahinācijām padosies vieglāk. Tā čigānu tirgošanās ir visprimitīvākais lohatrons!
Piemērs iz dzīves - ar draudzeni kāpņutelpā pīpējām, dzirdam, ka stāvu zemāk 80gadīgam opim kaut kāda sieviete (vēlāk izrādījās čigāniete) cenšas kaut ko iesmērēt, nogājām lejā, pateicu, lai iet no kurienes nākusi, tad viņa sāka kaut ko par lāstiem runāt, uz ko atbildēju ar savu lāstu - visvareno beisbolnūjas lāstu. Pat ar visu čigānietes galvas pārsišanu nekāds lāsts mani nav piemeklējis. Vakarā ar to opi un viņa dēlu novienojāmies, ka samācīšu opim uzvesties - man vajadzēja veselus 2 mēnešus, lai panāktu, ka opis vairs nav gatavs pie vienkāršām sarunām maku vilkt ārā un visiem durvis atvērt. Tagad pat policijai pie neatvērtām durvīm liek apliecības uzrādīt un pat zvana uz policiju, lai pārliecinātos, ka tādam policistam tur ir jābūt!

Ja pašas neticēsiet visiem māņiem, tad arī čigāniem nebūs nekāda dižā vara pār jums!
03.06.2014 21:49 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Ui, joptvaju. :D Pirms dažām stundām lasīju šo diskusiju un ierēcu par apstrādātajām losēm, bet tikko man pieleca, ka viens tumšais arī mani uz muļķi paķēra. :D
Biju ārzemēs un nelikās, ka tajā valstī ir tādas problēmas, tāpēc nedaudz vieglprātīgi uzticējos cilvēkiem uz ielas. Viens čalis vienkārši nāca pretī un iedeva rozi, nokomplimentēja un riktīgi galanti izturējās. Es tā muļķīgi smaidīju, paņēmu puķi, bet taisījos jau doties savās gaitās, kad galantais komplimentētājs palūdza naudu. Nu iedevu kkādus 3 Eiro or smth, skaidri apzinoties, ka viņš viņš visu labi izshēmojis - publiski rozi dot atpakaļ man būtu kauns, it īpaši, ja viņš neņemtu, un pēc tādas "sarunas" ir grūti pēkšņi kļūt aukstasinīgam un sūtīt cilvēku d*st.
Nekādas hipnozes, protams nebija, tikai forša maza shēmiņa mērķēta uz neuzmanīgajām.
03.06.2014 21:49 |

Reitings 237
Fifa, nē neko nedabūja!:D
Mācību tikai
03.06.2014 21:56 |

Reitings 237
Stormborn, dzīvoju Vācijā un pati bieži redzu šitos rožu dāvinātājus,nāk baigi smaida, dod tipa par velti. Man tā jau reiz gadījās, labi ka mamma uzsita pa roku lai neņemu. Un jā toreiz tie bija tie paši čigāni!:D
03.06.2014 22:01 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Jāatzīst ka pati neticēju nekādām čigānu hipnozem līdz drauga mamai bija ar to saskarsme.Viņai banka bija pārskaitijusi kredītu,ko bija nokārtojusi priekš jauna dzīvokļa iegādes,dodoties mājās no darba viņu ielas stūrī pārtvēra čigānu sieviete,sāka gvelzt visādas muļķības par to ka ģimenei draud briesmas,ir uzlikta ļauna acs un ka viņa to varot noņēmt par attiecīgu samaksu,mamma itkā transā būdama vilka ārā karti(bet ne to kurā bija nauda)zīlniece aši vien paziņoja,ka,kundzīt šajā kartē naudas nav,nauda ir otrā,un veda viņu pie bankomāta,pēc mirkļa mamma karti jau bija ielikusi bankomātā un spieda savu pinkodu,bet pēkšņi kautkā nāca pie saprāta un naudu neizņēma,pati stāstija ka sajūtas kā miglā,itkā saproti ka tevi tulīt apzags bet nespēj neko izdarīt,no tā laika es neskatos un neiesaistos nekādās diskusijās ar nevienu no viņiem.ja ieraugu bieži pat pāreju ielas otrā pusē.
03.06.2014 22:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits