Pastāstīšu par savu gadījumu.
Reiz devos uz tramvaja pieturu (tā kas pie tirgus) pienāk čigāniete un vaicā ar ko var tikt uz Stradiņu slimnīcu. Parasti es eju garām tiem čigāniem un neliekos ne zinis, bet šoreiz prasīja par slimnīcu un man likās tīri cilvēcīgi pateikt, ka jābrauc ar to 2. tramvaju. Kad biju atbildējusi, tad šī man tur sāka "cik jūs laba, paldies,paldies, lai Dievs jūs svētī utt" Es neko, devos tālāk, tad viņa man "meitenīt, tas jums par jūsu labo sirdi (dod man kkādas smaržas) ", saku, paldies nevajag, visu labu, šī man pakaļ "nē,nē, lūdzu,ņemiet, no manas dzimtas valsts, kas jūs necieniet utt" Viņa burtiski bāzās virsū, vispār nekādu distanci neievēroja, spiež man tās smaržas burtiski vēderā iekšā. Cenšoties noraidīt, šī momentā, hops, un roku atlaiž. Tā es palieku ar tām smaržām stāvot. Pēc sekundes viņa uzreiz " Jūs varat, lūdzu, man tramvaja biļetei iedot" Zināju jau ka nebūs labi,bet gribot ātrāk atkratīties no kabatas izvilku 50 santīmus un ar visām tām smaržām stumju viņai. Viņa paņem naudu,bet smaržās nē. Redzot,ka ir tikai 50 sant., viņa tāda saka "Kā jūs šitā, es jums luksus smaržas, tik dārgas utt., a jūs man tikai 50 sant" Es : "Biļete tik arī maksā, savāciet savas smaržas" iespiedu viņai viņas vēderā tāpat,kā šī man. Tad viņa beidzot notinās.
Kad iekāpu tramvajā redzēju, kā čigānu vīrietis, tieši ar tām pašām smaržām uzbāžas kkādai omītei, tad viens opis neizturēja un sāka uz viņiem bļaut, lai atšujās, ka jau redzējis kā pieturā uzbāžās un lai tinās prom no LV :D