Jauns posms dziive

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Manaas attieciibas shobriid pamatiigi irst, jutos nelaimiiga, jo nekas vairs nebus kaa agraak un puisi looti miilu, tachu tas laikam ir tikai vienpuseeji. Ir tieshaam sajuuta, ka saksies pilniiigi cita dziive. Tik looti bail no nezinaamaa. Nesaku, ka shii ir depresija, jo neviens nav miris. Tikai, ko lai dara, lai es kluutu pozitiivaka un shii vasara nekluutu par vienu beedu ieleju?
Es vinu miilu, bet vinsh manis deel nav gatavs glaabt attieciibas.
03.06.2014 01:52 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
pride and prejudice, tads ir mans shis vasaras plans :) Shobrid mekleeju vasaras darbu Riigaa.
03.06.2014 16:03 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Fanij, paldies! :) Tad man arī jāatzīstas - nezināmu iemeslu dēļ man ļoti patīk Tavs niks. Arīdzan jau kādu laiku, lai gan Tu reti te parādies. :)
Sweety, malacis! :) Kārtīgs darbs ārstē visas vainas! Vismaz es tam gribu ticēt. :D
03.06.2014 16:07 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Manas sāpes ārstēja liela aizraušanās ar sportu, tur arī es sevi atstāju, atstāju visu ko jutu, kas sāpēja, tur arī atradu kaut ko citu, emocionālo piepildījumu, atradu sevi, sāku mīlēt dzīvi, un novērtēt daudzas lietas, joprojām esmu viena bez otrās puses, tomēr man nav tukšuma sajūtas, jo ar visu to esmu ieguvusi daudz interešu, kas pavēra plašāk skatu un lika nedaudz novirzīties no sāpīgā. Protams pazudināt pagātni no savas galvas nevar, kaut kur iekšēji joprojām pārdzīvoju, un reizēm uznāk atmiņas, kas salauž uz mirkli, bet vieglāk ir pārciest visu to tā, nekā sevi dzīt depresijā, noslēgties.
Iesaku atrast SAVU, varbūt ka tas Tevi pats atradīs, kā manā gadījumā :) Lai veicās!
03.06.2014 16:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits