Jā, devu vienai tantiņai uz ielas maizes kukulīti, bet viņa man atcirta pretī, ka viņai jau maizi nevajag, bet naudu! Es tik gribēju, lai viņa ir paēdusi un nav jāubago :)
Kad mēs ar brāli bijam mazi, mamma mūs veda pie dārga zobārsta. Tajos laikos jau zobārstniecība bija diezgan slikta, ja gāja uz parastajām poliklīnikām, kaut kādi anestēzijas pūšamie aparāti, mamma gribēja mums to labāko, un veda pie privātā zobu daktera, un kad mums bija zobeļi salaboti, mamma nesa dakterei un māsiņām bulciņas, kūkas un visādus ēdamos kukuļus...
Mees manaa darba vietaa pat nevaram pienemt sokolades taafeliiti uz Ziemassveetkiem!Loti nopietni uz to te skataas.Neviens nekur neko nedod-pasaka paldies un viss!Es gan varu spriest tikai par savu darbu,mediciinas iestaadeem...
Protams, ka esmu ... Viens no spilgtākajiem - gadus 10 atpakaļ, kvadrātā , tajā , kas pie random, dzērām ar draugu, pudele bij vaļā un ne viena vien blakus , sarunājām ar RPP, ka pa 2ls ( uz 2 mentiem :D ) izdzerim aliņus un tad iesim .... Viņi ne tai paņēma divīti, bet arī patrulēja mums apkārt kamēr dzērām aliņus :D :D
Maasai kad biju jaunaaka un vina uzzinaaja ka iekulos nepatiksanas un gribeeja nostuciit. Vairaak nekas nenaak praata.
Lavize, es esmu ubagim devusi naudinu, vairs ne. Spilgs piemers pirms 2 gadiem kada vecina ludza ak nav ko st man skaidra bija 5ls un 2ls..Aiz alabs sirdsapzinas atveru amku un dodu tos 2 ls, ebt si ierauga piecisa banknoti un nu ludz lai dodu ari to. Teicu ka jau iedevu pietiekami un pasai bija maz naudinas tai laika. Tad nu si lamaja mani par kropli un teica ka varu saput elle par to ka esmu tik skopa. Reali man bija vel 3 dienas jaizdzivo ar to naudinu!
Vēl kāda ir devusi ceļu policistiem kukuli? Gribu zināt vai vispār ir droši dot, ka tikai nepiešuj kukuļdošanu! Interesē, jo var gadīties pārkāpt noteikumus. Cik esat devušas un par ko?