Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mandeļu milti?

 
Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Labs vakars! Plānoju rīt uztaisīt makarūnus vai kā viņus tur. Viena no sastāvdaļām ir mandeļu milti. Kur var nopirkt? Kādā cenā vispār viņi ir? :)

02.06.2014 18:56 |
 
Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet,ka Mari taisīja ko šādu! :)
02.06.2014 19:01 |
 
Reitings 205
Reģ: 29.01.2009
Es dzirnaviņās samalu pašas mandeles un izsijāju caur smalku sietiņu.
02.06.2014 19:02 |
 
Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Žēl, ka man nav dzirnaviņas mājās. :(
02.06.2014 19:04 |
 
Reitings 205
Reģ: 29.01.2009
Varbūt var ar blenderi mēģināt, ja ir?
02.06.2014 19:06 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
gan jau stokmanaa vai prizmaa jaabuut
02.06.2014 19:06 |
 
Reitings 361
Reģ: 18.01.2014
Kāda jēga mandeles malt miltos, pārāk garšīgas, lai samaltu.
02.06.2014 19:07 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Pašos leilākajos Rimi ir redzēts, tajā Avokado (laikam) garsvielu bodē, Gemosā (gemoss.lv) un citur. Dargi diezgan, ja atmiņa neviļ, kādi 5 lati par mazu maisiņu (precīzāk nepateikšu)
02.06.2014 19:08 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
a kaadi tie cepumi vispaar ir? garshiigi? es stokmanaa redzeeju - 2eiro viens gabals :D nu, man neceljas roka pat vienu nopirkt
02.06.2014 19:09 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Gemosā! Vsm tā rāda google.
02.06.2014 19:10 |
 
Reitings 205
Reģ: 29.01.2009
Man jau ļoti garšo, bet nu cena tiešām ir astronomiska, tāpēc tādus īstos esmu ēdusi tikai 1x, kad uzdāvināja, otrreiz taisīju pati, bet, protams, nesanāca kā vajag...
02.06.2014 19:11 |
 
Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Ļoti garšīgi.

Sākumā likās nekas īpašs un es nesapratu to pēršanos ap viņiem. Taču tad, kad pagaršoju kvalitatīvus, sapratu ap ko lieta grozās. :D
02.06.2014 19:11 |
 
Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
esmu vienreiz ēdusi, un tā arī nesapratu par ko visi tā fano
02.06.2014 19:12 |
 
10 gadi
Reitings 857
Reģ: 12.02.2011
es vienreiz taisīju, garšīgi, bet tālāk par izceptām pļekām netiku. baigā ņemšanās ar tiem, cik esmu lasījusi un cik no pieredzes-ar pirmo reizi nesanāk. šausmīgi garšīgas tās pļekas bija
02.06.2014 19:18 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Pirms kāda laika garšoja, draugs man vienmēr atveda no Luksemburgas. Man patīk noformējums, kārbiņas un bantītes (l) bet nu būšu kādam laikam atēdusies. Kolēģēm šad un tad pārvedu kā suvenīru, jo tiešām iesaiņojums ļoti grezns.
Lai pati taisītu mājās, nu nezinu...es palasījos par olas baltumu svēršanu, nostādināšanu pa nakti ledusskapī. Tā kā mans draugs saldumus ne visai mīļo, tad es vairāk uz pamatēdieniem koncentrējos.
02.06.2014 19:19 |
 
Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Es arī sākumā īsti nesapratu, kas viņos tik īpašs - cepums kā cepums. Biju ciemos, iegaršojās, bet pašai pirkt roka neceļās.
Tāpēc gribu pamēģināt uztaisīt mājās.
Kā jūs domājat - tajā avokado veikalā būs lētāk nekā gemosā?
02.06.2014 20:02 |
 
Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Lai uztaisitu tiesam labus - gardus, ar labu konsistenci, "kajinu" apaksa un gludu virsmu bez graudiniem un plaisam diez vai tev ar vienu gatavosanas reizi pietiks. Man tikai ar treso piegajienu sanaca ideali. Bet, ja nesaksi praktizeties, tad nekad ari netiksi pie rezultata. ;) Mandelu miltus redzeju Stokmana un Gemosa.
02.06.2014 20:30 |
 
Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Tieši tā, tāpēc gribu iepraktizēties. :)
Laikam braukšu uz Gemosu.
02.06.2014 20:32 |
 
Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Ak, šausmas! Es šos pirms 2 gadiem ēdu, kad biju Beļģijā, jo šajā valstī šis saldums skaitās ļoti iecienīts un kā viena no valsts atpazīstamības zīmēm. Atceros, ka toreiz bez maz vai aizvainoju citus, sacīdama, ka manā uztverē diezgan negaršīg hamburgeriem līdzīgi saldumi. :D
02.06.2014 21:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!