Draudzējāmies 6 gadus, dzīvojām kopā pusgadu, iepriekš satikāmies pa nedēļas nogalēm, dzīvojāmies viens pie otra. Sākumā viņš neprātīgi mani mīlēja, darīja neiedomājamākās lietas manis dēļ, nezinu, kur tā viņa mīlestība pazuda.
Lieta tāda, ka viņš pirms mēneša paziņoja, ka grib atpūsties no attiecībām. Aizbraucu es prom no mūsu kopīgā dzīvokļa
Šajā mēneša laikā esam vairākas reizes tikušies, sarakstījušies utt. Viņš katru nedēļas nogali brauc ar draugiem tusēties. Zinu, ka tur ir arī citas meitenes un zinu, ka viņš arī ar citām sarakstās. Es nezinu, cik tur viņam tas nopietni. Grauž tas, ka zinu, ja viņš mīl viņš meiteni lutina no visām pusēm, ir ideāls cilvēks. Laikam nespēju pieņemt to, ka kāda cita būs manā vietā.
Šobrīd ir tāda sajūta, ka neskatoties ne uz ko vēlētos viņu dabūt atpakaļ sev. Zinu, ka skan muļķīgi, priekš kam man to vajag utt. Nezinu, mīlestība vai pieradums, bet gribas arī panākt to, lai saprot, ka es esmu tā labākā, kas viņa dzīvē bijusi! :D
Saprotu, ka tas ir muļķīgi, bet varbūt kāda var padalīties ar pieredzi, kā "sagūstījušas" savu vīrieti atpakaļ!