Čau!
Nu.. mēnešus 3 atpakaļ man tā bija baiga problēma, vārds vārdā kā Tev. Par sporta zāli zināju tik to, ka tur mēdz būt skrejceliņi :D Viss.. Lieta tāda, ka nedzīvoju arī Rīgā, līdz ar to nebia ne jausmas, kas un kā būs ar tiem treneriem.. Ok.. atnācu, nopirku abonementu. Zālē bija trenere, bet ir tā, ka viņai savi cilvēki, tos viņa trenē. Teicu, ka gribu programmu vai vismaz tad pāris reizes nedēļā nodarbības ar viņu. Viņa laikam pāris nedēļu bija ļoti aizņemta, tāpēc tajā dienā tikai parādīja man trenažierus, kā ieslēgt/izslēgt, ko darīt. To stundu laikam pavadīju, trenējoties uz kardio trenažieriem + hanteles u.c. vingrinājumi. Tā gāju laikam 2 nedēļas, kamēr viņa man nepiezvanīja un mums sākās regulāri treniņi (1-2x nedēļā). Pārējas reizes gāju pati, pildīju to, ko atcerējos no nodarbībām ar treneri + palasīju arī internetā par vingrinājumiem, kuri domāti dažādām muskuļu grupām, jo tomēr kaut neliela, bet saprašana parādījusies.
Tagad rit mans 3. mēnesis, kopš esmu sākusi trenēties un man ļoti patīk. Principā eju 6x nedēļā savam priekam, ja darbojos ar treneri, tad vidēji ap 2h, ja pati, tad stundu. Man patīk un nav sajūtas, ka jāpiespiež sevi. Rezultāti arī motivē! :)
P.S. Toreiz, kad nezināju, ar ko sākt, iemaldījos Tievētāju grupiņā un meitenes, cik nu spēja, apskaidroja man, ar ko jāsāk. Paldies viņām!