Izvēle.

Reitings 11
Reģ: 31.05.2014
Sveikas meitenes! Vienkārši vēlējos uzzināt jūsu domas un to, kā jūs rīkotos šādā situācijā..

Esmu kopā ar savu draugu 3.5 gadus. Abi dzīvojam pie maniem vecākiem privātmājā, taču tagad draugs piedāvā īrēt dzīvokli un kopā ar mani pārvākties. Iemesls tīti vienkāršs, nesaskaņas ar maniem vecākiem.Taču to izdzirdot, mana mamma uzreiz sāka ārdīties un iebilst tam, ka gribu pārvākties. Esmu no tādiem cilvēkiem, kas grib, lai visiem ir labi, taču tādejādi cietēja palieku es. Draugs ne par ko negrib dzīvot ar vecākiem vienā mājā un mamma negrib lai pārvācos, tādēļ esmu nokļuvusi tādā situācijā, ka ir jāizvēlas labas attiecības ar vecākiem vai mīļotais cilvēks.
01.06.2014 15:48 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Ja reiz kopā gribat dzīvot
Gribet jau var daudz ko. Bet, ja meitene tomer ir atkariga no vecakiem, tad iegribas jaaizmet miskaste. Saaksies studijas - kas par taam maksaas? Puisis? Nedomaju vis! Vecaki? Diez vai peec visa lasiitaa. Autores mistiskie ienaakumi neliecina, ka vinja pati spej no tiem sevi 100% uzturet. Vasara pastradajot un nopelnot naudu zekubiksem, nenozime sevi uzturet - maksat par dzivokli, komunalajiem, transportu. Es domaju, ka lekties ar vecakiem vares tad, kad par visu ieprieks mineto vinjai nebus jasatraucas. Un turklat, vinjai ir tikai 19 gadi! Turklat vel skola nav pabeigta cik saprotu...
01.06.2014 19:22 |

Reitings 53
Reģ: 12.05.2014
Mammai jāsaprot, ka esi pieaugusi. Visu mūžu tev pie dibena taču nesēdēs! Jo ilgāk ievilksi, jo grūtāk būs vēlāk tikt projām no vecākiem. Saprotams, ka mamma mīl tevi un negrib laist projām, bet, nu, jāsamierinās.
01.06.2014 20:12 |

Reitings 11
Reģ: 31.05.2014
Paldies visām par viedokli:)
01.06.2014 20:54 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Problēma ir tajā, ka negribu sāpināt nevienu no abām pusēm. Draugs grib atsevišķi, bet mamma negrib laist citur.

Un cik ilgi Tu tā domātu palikt pie mātes?
Kādas Tev vispār bija attiecības ar mammu līdz uzsāki attiecības ar tagadējo draugu? Ja attiecības bija labas, bet strīdi saasinājušies, kopš draugs ir uzradies, esi vērīga, vai mammai tomēr nav pamatots viedoklis par to, kāpēc dzīvot atsevišķi nevajadzētu tieši ar to cilvēku (zini kā, bieži vien vecāki jūt).

Lai nu kā, paturi prātā, ka tā ir Tava dzīve un tikai Tavas izvēles, ko veikt! :)
01.06.2014 21:06 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Mammai jāsaprot, ka esi pieaugusi. Visu mūžu tev pie dibena taču nesēdēs!
Viegli shaadi vispaariigi un bērnišķīgi spriest. Kaa jau teicu - kas apmaksaas studijas? Meitene pat vidusskolu nav beigusi. Ienaakumi nezinaami - iespeejams, ka vasaraas brauc seenes lasiit Anglijaa.Bet, ar to nenodrosinaas sev dziivi. Par pieaugushu cilveeku vareetu runaat, ja vinjam buutu darbs, kas sedz visus izdevumus. Neizskataas, ka sii buus taa situaacija.
01.06.2014 22:00 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Pirmkārt, vienmēr nav iespējams visiem izpatikt un izdabāt. Jo tālāk ritēs dzīve, jo biežāk nāksies izdarīt izvēles, jo nebūs iespējams visus padarīt laimīgus un visiem pa prātam izdabāt.
Otrkārt, cik ilgi tu domā sēdēt pie mātes? Tev būs 30 un viņa taisīs histēriju, ka vēlies savu dzīvi, tad tu arī, nodursi galvu un sēdēsi pie mātes? Vai arī, ja attiecības ar šo pašu cilvēku pēc vēl dažiem gadiem gatavosies pāriet nākošajā fāzē(kāzas, bērni), tad arī sēdēsi mātei pie pakaļas, nevis sāksi veidot savu dzīvi?
Izvēle ir viena - sava dzīve. Tiesa, tev jāizdomā, vai tev šī sava dzīve būs mātei pie pakaļas visu laiku vai tomēr kļūsi patstāvīga.
Vispār, normālā gadījumā mātei vajadzētu saprast, ka bērni kļūst pieauguši un ir iespējams uzturēt attiecības arī tad, ja bērni dzīvo savu dzīvi, savā dzīvesvietā. Vismaz man dzīvošana savā dzīvoklī ar savu vīrieti, netraucē mammai piezvanīt vai aizbraukt pie viņas ciemos.
01.06.2014 22:06 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Nesaprotu šīs ģimenes, kuras bērniem uzliek slogu, ka jādara viss, ko vecāki vēlas. Bērnus vajag izlaist dzīvē, lai tie var kļūt pastāvīgi un tad varētu palīdzēt saviem vecākiem. Nevajag audzināt mūžīgos bērnus, kuri paši neprot par sevi pastāvēt un vēl pēc 30mit gadu vecuma ne reizi nav paši savu apakšveļu izmazgājuši.
01.06.2014 23:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits