Paskaties, kādi mēs esam kļuvuši! Cik man zināms, tad tikai senajiem grieķiem bija vīna un līksmības dievi – Bakhs un Dionīss. Mums toties ir Freids, mazvērtības kompleksi un psihoanalīzes – bailes no skaļiem vārdiem mīlestībā un pārāk skaļi politikā. Nožēlojama suga, vai ne? Remarks
Nav nekāda iemesla, kāpēc labais nevarētu triumfēt pār ļauno, ja vien enģeļi būtu organizēti pēc mafijas parauga.Vonnegūts
“Viņš teica: es nezinu, vai uz Mēness ir cilvēki, bet, ja ir, tad viņi droši vien lieto zemi kā savu trakomāju. – Un viņš ar trakajiem nedomāja baciļus vai ziloņus. Viņš domāja mūs, cilvēkus.”VonnegūtsNu ļoti bieži mans moto vērojot cilvēci:D
Es pats arī nezinu, jo neesmu vēl noskaidrojis, vai dzīve ir nopietni ņemama vai nav.” teica Trauts. “Es zinu, ka tā ir bīstama un spēj nodarīt sāpes. Taču tas jau vēl nenozīmē, ka tā būtu jāņem nopietni.es atkal labāk Vonnegūtam piekrītu:)
I either eat too much or starve myself.
Sleep for 14 hours or have insomniac nights.
Fall in love very hard or hate passionately.
I don’t know what grey is
Sinepe, sasmējos! Saprotu, ka, iespējams, tev kāda sāpe vai kas tāds, bet teiciens labs, ar humoru pasaka kaut ko būtībā pavisam nopietnu.
Daba teica sievietei: esi skaista, ja vari, gudra, ja
gribi, bet prātīgai tev ir jābūt. Bomaršē
Katrs cilvēks ir tieši tik vērts par cik pats sevi
novērtē. Rablē
Be someone You would be proud to know!
I don't stop when I'm tired, I stop when I'm done
I don't have an attitude problem, I have a personality you can't handle.