Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

To be or not to be

Reitings 237
Reģ: 29.01.2009
Labrīt no rīt'!
Ir svētdienas rīts, apmācies, īstais laiks, lai saldi gulētu, BET, protams, tam reiz bija jānotiek, bet kādēļ tagad un ar mani!?

Ziniet, tas Šekspīrs ir bijis viens gudrs vecis - sagudrot Hamletu jau vien pats par sevi pārcilvēcīgs pasākums, bet vēl sagudrot tā, ka viņa "to be or not to be" iet cauri gadsimtiem. Baisi, pavisam nesen biju aizrāvusies ar viņa biogrāfijas iepazīšanu, teikšu, interesants tipiņs - nu noslēpumiem pārbagāts ģēnijs bez identitātes. Forši! Ir uz ko tiekties. :D

Ok, tagad pie tā, kas tad ar mani ir atgadījies, jā, vīrieši, viņi ir ļaunuma sakne!!! :D
Vai Jums ir bijusi sajūta, ka esiet pielnījušas ko labāku!?
Iespējams bērnībā esmu bijusi pārāk aizrāvusies ar Pelnrušķītes, Sniegbaltītes un Apburtās princeses kultu, bet, SASODĪTS, jā, esmu visu mūžu gaidījusi savu Prince Charming!

Viņam nav jābūt smukģīmītim ar savu karaļvalsti, pati esmu liela meitene, zinu, kā nauda jāpelna, bet nu kas attiecas uz rakstura īpašībām, vērtībām, kaitīgajiem ieradumiem - pret to man ir savas ekspektācijas.

Satiekot Viņu, kājas kļūst kā makaroni, ceļi ļimst, vēders met kūleņus, sirds lec pa muti ārā un seja savelkas krampjainā smaidā - man ir dvas versijas par šo - vai nu sāku pārvērsties par Frankenšteina līgavu, vai arī, hmmmmm...how they call it - LOVE?!

Bet viņš neatbilst nevienam nosacījumam par Prince Charming, un mans veselais saprāts ir jau zaudējis balsi kliedzot: "Sieviete, saņemies, kam Tev tas šmurgulis!?"

Te nu rodas jautājums - to be or not to be? Saprotu, viņš nav priekš manis, nekas tur nesanāks, bet tajā pašā laikā...

Dāmas, šis nu ir tas brīdis, kad es noteikti neatteiktos no Jūsu redzējuma, pieredzes, ieteikumiem. Tātad, būt vai nebūt? Pašalik sliecos uz izvairīšanās taktiku līdz laikam, kas šis jaunības marazms pats par sevi pāries.

PS. mana šodienas atziņa, iemīlēšanās sajūtas ir fantastiskas, ja vien tas notiek ar īsto vīrieti.
01.06.2014 09:14 |

Reitings 266
Reģ: 04.03.2013
Labrīt! ;)
Saprotu, viņš nav priekš manis, nekas tur nesanāks, bet tajā pašā laikā...

No kā to "saproti"?
01.06.2014 09:45 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Ja jau pašu tas vīrietis (šmurgulis?) nesaista, un nav sajūtas, ka kādreiz varētu kaut kas sanākt, tad ko vispār ceri no tādām attiecībām sagaidīt? Ja vien neesi no cilvēkiem, kam vienkārši bail no vientulības (un tad tikai tāpēc ar kādu ir kopā)?
01.06.2014 09:49 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es tā līdz galam īsti nesapratu, kas tieši ir problēma? Tas, ka vīrietis, kura dēļ sirds met kūleņus, ir nevis Charmings, bet šmurgulis? Ja tā, tad jājautā - kas tieši tajā nabaga vīrietī ir tik šmurgulīgs?

Iespējams, tu tiešām esi par daudz sadomājusies - es tavā vietā beigtu meklēt ideālus Charmingus, bet iemēģinātu dot sirdij iespēju pakust arī par šmurguli. Ja šmurgulis ir riktīgs šmurgulis, tad sirdij ātri vien pāries, bet, ja šmurgulī vienīgais šmurgulīgums ir nepilnīgs Charminga īpašību saraksts, tad nepāries, un tu pati priecāsies, ka tā.

Es arī nesakarīgi samurgoju savu dziļo domu, bet nu nekas.
01.06.2014 09:57 |

Reitings 237
Drew, kaitīgie ieradumi, ko esmu manījusi, kā arī šķietami man netīkamas rakstura īpašības.

Zaptesburka, attiecību vēl nav, līdz ar to pagaidām īsti neko negaidu. Par vīriešu uzmanības trūkumu nesūdzos, tā ka vientulība nesatrauc, jo būt vai nebūt kompānijai ir mana izvēle.

Redz, tā "problēma" šajā gadījumā ir tā, ka man ir iepaticies vīrietis, kurš pēc dažādām īpašībām, manuprāt, nav piemērots man.
01.06.2014 10:04 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Man nepatīk vārds "nevienam". "Neatbilst nevienam nosacījumam". Ideālus nevajag meklēt, jo tad nemūžam nebūsi laimīga attiecībās, jo tās nekad nav ideālas... Tomēr kādu nu vismaz uz 50% ideālu atrast IR iespējams! Vajag pievērt acis uz mīnusiem, bet tikai, ja tie "plusi" ir spēcīgi.
Šeit, cik saprotu, vienīgais, kas virza ir kaisle. Ļauties kaislei ir jautri un skaisti, bet tas nenozīmē, ka tas vīrietis ir "husband material".
01.06.2014 10:06 |

Reitings 237
57 days, paldies par ieteikumu! Piekritīšu tam, ka patiešām daudz analizēju
01.06.2014 10:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Redz, tā "problēma" šajā gadījumā ir tā, ka man ir iepaticies vīrietis, kurš pēc dažādām īpašībām, manuprāt, nav piemērots man.
Tad jau jājautā, kādas ir tās īpašības? Narkomāns, azartspēļu atkarīgais?
Ja jūti, ka nespēsi pieņemt tās īpašības, tad varbūt arī nevajag.. Man agrāk arī bija dažādi ''noteikumi'' par tēmu, kādam ir jābūt ''īstajam''. Iemīloties reizēm šie ''noteikumi'' sašķobās :)
01.06.2014 10:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Aizmirsu ''ievietot citātu''.. cerams, var saprast :)
01.06.2014 10:13 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Iemīlēšanās izjūtas ir dažādas. Citiem ar sirdi vai kā man, ar prātu un godīgi sakot es labāk izvēlos ar prātu mīlēt, jo tad es sevi kontrolēju, nav rozā brilles, nav tāda aptrakušas princeses attieksme kad atradusi būtu prince charming. Pie tam psiholoģiski es jūtos daudz tuvāka ar šo cilvēku nekā jebkad esmu bijusi kad mīla ir sirdī, jo tās sajūtas ir pārejošas, bet šīs, tik paliek spēcīgākas.

Lai nu kā, es uzskatu ja tu pati zini ka nekas labs no tā neiznāks, tad nav jēga pat meiģināt. Ja jau jādomā par to ka viss beigsies pirms tas vispār ir sācies, nu velns tas tak ir laika tēriņš. Jāmeklē ir tāds ar kuru tu vari iedomāties visu savu nākotni kopā, nevis tik dienu uz priekšu.
01.06.2014 10:20 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
Nesākšu runāt par to, cik muļķīgi man šķiet sapņot par princi baltā zirgā... Reālajā dzīvē ideālu nav. :) Un ja arī dzīvē izdodas satikt kādu, kas atbilst tavam ''ideālam'', var nākties arī vilties, jo šis ''ideāls'' var izpausties ne tā, kā esi iztēlojusies. Beigu beigās var sanākt, ka tas, ko uzskatīji par ''ideālu'', tev nemaz neiet pie sirds.
Bet mīlestībai nav nosacījumu. Ja jūti, ka iemīlies, taču prāts saka ''nē'', ļaujies. (Protams, ja tās ''īpašības'', ar kurām nespēj sadzīvot, nav narkomānija, alkoholisms vai spēja pacelt roku pret sievieti vai kas tamlīdzīgs...)
Es tā saku, jo arī es biju līdzīgā situācijā. Arī es teicu, ka tikai pamēģināšu, un neticēju, ka kaut kas tiešām sanāks... Mhm... Esam kopā jau gandrīz 4 gadus. Nenožēloju, ka ļāvos. :)
01.06.2014 10:22 |

Reitings 237
Centīšos izskaidrot, kur tā "sāls".

Man ir iespēja veidot attiecības ar vīriešiem, kas ir "galvas tiesu pārāki" par viņu it visā.
Te pēkšņi kā no skaidrām debesīm viņš noveļas un sagroza manu analītiski strukturēto prātu.
Kā rezultātā gribas sevi iepļaukāt, jo, nu, augstāk ir minēts iemesls. Gribas sev teikt - esmu pelnījusi ko labāku.

Miss Joker, paldies par viedokli! Tas ir ar ko cīnos - sajūtas vs saprāts.
01.06.2014 10:24 |

Reitings 4343
Piekrītu CellarDoor.

Ja vīrietim ir īpašības, kas Tev šķiet nepieņemamas, tad - tās diez vai kaut kur pazudīs. Tāpēc nedomāju, ka attiecībām būtu kāda nākotne.
Ja Tevi tas netraucē, un domā, ka pēc tam, kad šīs attiecības izjuktu (jo tā visticamāk notiktu) Tev nebūtu nožēlas un sliktas pašsajūtas, tad jau vari mēģināt. Tomēr domāju, ka labāk pameklēt kādu, kas patiešām patiktu, pret ko spētu izjust cieņu, un pret kuru paliktu kādas pozitīvas jūtas, kurš saistītu arī pēc tam, kad pirmā iemīlēšanās sajūta būtu pārgājusi.
01.06.2014 10:28 |

Reitings 4343
iespēja veidot attiecības ar vīriešiem, kas ir "galvas tiesu pārāki" par viņu it visā
ā, ja tā ir vienīgā problēma, tad gan tam nevajadzētu būt iemeslam, kāpēc lai nemēģinātu ko iesākt. Pēc iepriekšējā teksta biju sapratusi, ka problēma ir kādas šim cilvēkam piemītošas sliktas īpašības, kas Tev nav pieņemamas.
01.06.2014 10:30 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja tomēr sirds prasās pēc ši cilvēka, centies izvērtēt loģiski vai jums vispār var būt kopīga nākotne, vai jums viedokļi ir līdzīgi, vai ilgtermiņā spētu būt kopā un protams vai nākotnes plāni ir līdzīgi. Protams ja tu neesi noskaņota uz to ka tev vaig atrast to ideālo priekš sevis šai dzīves periodā, tad varbūt nav ar ko zaudēt pašlaik un ir vērts pameiģināt, bet ja tomēr redzi mīnusus šajās iespējamajās attiecībās, tad varbūt ir jānogaida kamēr rozā briļļu efekts pazudīs un tad ar prātu skaidrāk spēsi izlemt vai meiģnāt vai nē, lai nu tomēr nebūtu pēc tam ar tā sajūta ka varbūt palaidi garām to īsto.
01.06.2014 10:39 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
smaidu, es tevi ļoti labi saprotu. Man arī pirms pāris gadiem bija līdzīgs stāsts. Iepazinos ar puisi (nu, pareizāk sakot, vīrieti), man viņš iepatikās, viss kkā strauji sākās, biežas palikšanas pie viņa utt. Bet tāpat es jau no sākta gala zināju, ka nē, nav tas cilvēks, kas man ir vajadzīgs. Jā, protams, bija viņam īpašības, kas man patika, bet lielākoties - pavisam nebija cilvēks, ar ko gribētu pavadīt dzīvi kopā - bez izglītības, ar raibu iepriekšējo attiecību pieredzi (jā, arī ar bērniem), reizēm nodarbojās ar nelegālām lietām, pats lietoja reizēm kko kaitīgu (te neiet runa par alkoholu un cigaretēm), viņa izskats, vispār viņa dzīvesveids un viņa dzīvesveida līmenis, viņa draugi, biežā alkohola lietošana.
Šī visa dēļ, es zināju, ka es aiziešu no viņa kkad, bet to bija ļoti grūti izdarīt. Viņš mani mīlēja, man liekas, es arī viņu mīlēju. Un jā, es biju no cilvēkiem, kam pietrūka mīļuma no pretējā dzimuma, gribēju kādu blakus. Bet nē, tas nebija vienīgais iemesls, kapēc es biju ar viņu.
Bija brīži, kad toč gribēju aiziet, bet tomēr nevarēju.
Bet vēlāk bija viens notikums, kura dēļ es sapsihojos, un tad arī pa telefonu, var teikt, ka izšķīrāmies. Bet man bija grūti, pēc tam raudāju un ilgojos pēc viņa. Bet biju un esmu ļoti priecīga, ka beidzot pieliku tam punktu.

Par tavu situāciju - es domāju, vajag kādu reizi vienkārši saņemties un aiziet. Bet var nesteigties ar šo, no sākuma vari pabūt ar viņu, pavadīt labi laiku, izbaudīt jaunību. Kgan no otras puses - jaunību labāk izbaudīt ar cilvēkiem, kuri tev patīk visādā ziņā.
01.06.2014 12:41 |

Reitings 53
Reģ: 12.05.2014
Nu nezinu, manuprāt, ir pilnīgi normāli meklēt to Īsto un vienīgo. Tev ir savi standarti, tas ir tikai apsveicami! Tiešām. Un tie, kas saka, ka ir muļķīgi tā darīt, proti, meklēt savu ideālo vīrieti, pēc manām domām, rūgti maldās. Protams, nav tāda ideāla, kas varētu patikt it visiem, ko jebkurš varētu iemīlēt, bet tev jau jādomā ir par savu Ideālo vīrieti. Es visus savus pusaudzes gadus biju kopā ar riktīgākajiem tirliņiem un lohiem, jo vienkārši negribēju būt viena, vismaz bija kāds, un bija pat tā iemīlēšanās sajūta, bet tagad, atskatoties uz to visu, vienkārši nesaprotu, kā varēju būt meitene ar tik zemiem standartiem, jo tagad es esmu atradusi savu perfekto vīrieti. Protams, ir kašķi, protams, mēdz būt īpašības, kas kaitina, bet tas jau viņu padara par tādu cilvēku, kādu esmu iemīlējusies, un bez tām kaitinošajām īpašībām, viņš arī nebūtu vairs tas cilvēks, bet ir vienkārši tādas īpašības, kas vienmēr ir pirmajā plānā un stāv pāri visam - es nekad neesmu sastapusi tik mīlošu, gādīgu, smieklīgu, gudru, asprātīgu puisi un vīrieti, kāds ir viņš. : )

Lai tev veicas un nepadodies! : )
01.06.2014 13:27 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Hermiones teiktajam pluss! :)

Un piekrītu tam, ka vajag atrast tādu, ko var mīlēt arī ar prātu, nevis tikai ar sirdi. Ka tu skaties uz viņu, domā par viņu un redzi, cik viņš ir foršs, cik gudrs, jautrs, patīkams, pieklājīgs, labi audzināts. Šajās īpašībās ar sirdi jau neiemīlēsies, bet ar prātu gan sapratīsi, ka jā - tas ir tas, ko man vajag!
01.06.2014 14:57 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Es tā i nesapratu kāpēc šmurgulis :D nav vajadzības salīdzināt kādu ar citu, katrs ir atšķirīgs, ja Tev viņš patīk aiziet, kā būs tā būs un neiecentrējies uz to, ka nekas nebūs, ir daudz smieklīgu gadījumu kur vārdi nekad ar tādu, pārvēršas, ak mans mīļais vīriņš! :D :D :D Izvērtē + un - :) Veiksmi!
01.06.2014 15:06 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Tu pārāk daudz domā un spried. Dari mirkļa iegribai nevis garai penterei. Tā taču ir interesantāk dzīvot! (l)
01.06.2014 15:10 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Pirmo reizi redzu, ka Šekspīrs ir nosaukts par interesantu tipiņu :D:D

Man domās arī ir kaut kāds ideālā vīrieši tēls, bet dzīve ir dzīve, un tas, kas šķiet ideāls var izrādīties nekam nederīgs, kā skaists ābols ar sapuvušu serdi.
Ja gadās iemīlēties šmurgulī, tad varbūt viņā tiešām ir kaut kas tāds, kas ir labāks nekā misteram lieliskajam. Tāpat arī, ja ir redzams, ka ar šo cilvēku nu nekas nevar būt, lai arī kāds viņš būtu, tad kāpēc tērēt gan savu, gan viņa laiku un celt ilūziju pilis.
01.06.2014 15:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits