aaa, šo 2 gadu laikā vismaz 100to reizi atkal nāksies atbildēt uz vieniem un tiem pašiem jautājumiem, bet nu lai iet :D
1.gadā atradu caur work in greece, pie klientu stāstiem vari arī manu, piespiedu kārtā uzrakstīto izlasīt :D
godīgi? neiesaku ''izmest'' šo naudu par darbā iek.pakalpojumie, lai gan varbūt, ja neesi droša, tad vienreiz jau var :D reāli sanāca 200ls izmest, jo... aij, mans stāsts ir ļooooti savādāks kā varbūt ''standarta- samaksāju, aizbraucu, pastrādāju un esmu laimīga'' :D
reāli varēji jau atrast salu uz kuras vēlies pavadīt vasaru un rakstīt visiem bāriem/restorāniem/viesnīcām utt. pēc kārtas...ja tas nestrādā- esmu runājusi ar meitenēm, kas vienkārši aizbrauc un uz vietas meklē, jo tad arī ir daudz lielāka iespēja, ka Tevi paņems, nekā vienkārši aizsūtīt CV...skaties pati! :)
bet katrā ziņā, ja domā braukt ar puisi, tad būs daudz grūtāk, ja nu vienīgi viņam ir liela pieredze kadā jomā, jo, piem, kā viesmīles lielākā daļa uzņēmumu izvēlas tikai meitenes, vismaz pēc savas pieredzes varu teikt, īpaši, ja esi iebraucējs.. :)