Interesantās Maximas kasieres. :)

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Sveikas,dāmas ,meitenes,sievietes,mātes,sievas u.t.t:)
Šodien iepērkoties maximā ,man pie kases kasiere pasaka ,ka aizmirsa kodu ,konkrēti sveramai,un brīnas.
Mana zemapziņa smejoties jautāja: "Wtf,tev tak tur pat lapiņa stāv ar visiem kodiem. " :D
Tajā pašā Maximā,pāris dienas atpakaļ,cita kasiere man prasa :"Cik te ir kūciņas,man cienkārši slinkums skaitīt." Es jau ,protams,kā baltais un labais cilvēks pateicu,cik tur bija. :D
Tātad ,jautājums,izvelkot no šī visa ir tāds,kādi starpgadījumi ar Jums ir notikuši šajā veikalā ?
30.05.2014 18:30 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Lina, tikai to, ka diemžēl "nevarēs pateikt", kā tur īsti ir. Tas arī viss.

Vari pateikt, kas tas bija par apavu veikalu, kurā, kad Tu pajautāji vai viņiem ir tāds kurpju modelis 37. izmērs, Tev atbildēja, ka "nevarēs pateikt", kā tur īsti ir?
30.05.2014 20:16 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
mistalee, baigi traki, es būtu sūdzējusies, droši vien.
iedomājos, kā šur tur ārzemēs ir, piemēram veikals, kur tirgo (arī) alkoholu un 3 pārdevēji, 2 parastie un viens musulmanis. Un tas musulmanis drīkst cilvēkiem alkoholu nepārdot vispār, jo viņa ticība to "neļauj". Es domāju - nu kāpēc tad jāstrādā tādā vietā, kur tev visapkārt tā nepatīkamā vai "tabu" prece? Ej un tirgo kebabu vai kafiju.
30.05.2014 20:16 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Samaara - jā, dažreiz vēl joprojām dusmojos uz sevi, ka tik ļoti apmulsu, jo vajadzēja aiziet pasūdzēties gan. savācu visas mantiņas un tinos prom.
30.05.2014 20:19 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Šonedēļ. pērkot apakšveļu, sanāca tikt pie kasiera-vīrieša. Šis to veļu ņurcīja un burzīja, skatījās un brīnījās, minstinājās un nervozi dīdījās. Itkā smieklīgi, bet tajā pašā laikā šausmīgi neveikli.
30.05.2014 20:20 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Lina, tā konkrētā lieta bija par pieredzi Rīgas rimčikā.

Par apavu veikalu sekoja mana komentāra otrā daļa :)
30.05.2014 20:23 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Rimčikā pavisam nesen pirku krūzi, neatceros pat kas tur īsti bija,bet kaut ko pajautāju pārdevējai - atbildēja, ka nezina un, lai prasu kādai citai. Pajautāju citai - atkal tas pats.

Lina
Šajā situācijā bija tā atbilde, ka "nevarēs pateikt, kā tur īsti ir".

Par šo runājot -

Piemēram, apavu veikalos, pajautājot vai šīm ir 37. izmērs, pārdevēja skatās un saka - nezinu. Un pat nepiedāvā aiziet paskatīties, palīdzēt sameklēt citu pāri, u.tml. Vienkārši - nezinu un viss. Kopš kura laika "es nezinu" skaitās atbilde? Un tā visur.

tas bija Spices "Danijā" un vēl līdzīgi bija vienā citā veikalā.
30.05.2014 20:26 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
mistalee, šausmas, es arī būtu sūdzējusies. Kāda viņam daļa vispār? Kaitina, kad pārdevēji lien tur, kur nevajag. Reiz valentīndienā, pērkot vairākas prezervatīva paciņas, no īgnas pārdevējas saņēmu tādus skatienus un nopūtienu, un viņa vēl kaut ko noburķšēja par pirkumu, ka man bez maz jājūtas vainīgai. :D
30.05.2014 20:27 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
tas bija Spices "Danijā" un vēl līdzīgi bija vienā citā veikalā.

Sapratu, paldies! :)
30.05.2014 20:28 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
apakšveļu, sanāca tikt pie kasiera-vīrieša

man vienreiz h&m apakšveļu pērkot, kasieris bija vīrietis, viņš locīja krūšturus uz pusēm, tā ka bļodiņa bļodiņā, man nepatika, vēl tagad nezinu vai tā sakitās pareizi un tie kasieri ir apmācīti ta locīt veļu vai kā, bet man visi krūšturi atvilktnē izlikti bez locīšanas :)
30.05.2014 20:34 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ja man pārdevēja atļautos pateikt, ka nezina vai ir mana izmēra apavi, es noteikti pajautātu "varbūt veikala vadītāja zinās?". Ātri vien visu uzzinātu kā mīļā.
Esmu strādājusi apģērbu veikalā un kārtības rullī viens no galvenajiem punktiem bija, ka klientam nedrīkst atbildēt ar "nezinu".
30.05.2014 20:37 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Nemēdzu uzjautrināties, apspriest, iegaumēt vai aprakstīt kasieru neveiksmes/kļūdas. Ja kādai no jums liekas, ka kasiera darbs ir elementārs, iesaku izmēģināt pašapkalpošanās kases (dažos veikalos tādas ir). Gan Latvijā, gan ārzemēs gandrīz vienmēr gadījās, kaut kādas aizķeršanās- te sistēma uzkaras, te kodu nenolasa, te kāda prece divreiz ieskanējas. Ja vēl ar roku kodi būtu jāvada, tad vispār šausmas.
Katrreiz, kad eju veikalā, priecājos, ka kāds ar tiem s*da kases aparātiem, manā vietā sareģistrē pirkumus un man ar tiem s*da aparātiem nav jāčakarējas.
30.05.2014 20:49 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Man vienreiz pārdevēja sāka stāstīt, ka nakti nav gulējusi un viņai ļoti nāk miegs (tas bija ap sešiem vakarā)... un tas teksts " Ai, stulbais pilnmēness laikam vainīgs'' :D
30.05.2014 21:06 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Vienmēr, kad piemājas veikalā vēlos nopirkt kāruma biezpiena sieriņus, tieku pie kasieres, kura tos sieriņus tik ļoti saspaida, nu briesmas, un pat ja pērku vairākus vienādus, katru ņem atsevišķi un tur spaida un mīca, līdz noskenē, nevis vienu paņem un tad saskaita pārējos. Esmu gandrīz nenoturējusies un pateikusi ko skarbāku, bet nu lai jau paliek.

Un pirms dažām dienām biju u/v stockmann`ā, paņēmu šo to un vēl saldējumu 500 ml trauciņā, akcijā bija, maksāja mazliet virs eiro (starpcitu, ļoooti gards!) un eju pie kases .. visu noskenē, saldējumam nedarbojas svītru kods, ies samainīt, ok. Aiziet un .. vienkārši pazūd uz minūtēm piecām vismaz, rinda aiz manis un mani tā skatījās, bet nu neko padarīt, ar to viss nebeidzas, atnāk atpakaļ, saka, ka nav tā koda, vai tas ir tas, kurš maksā sešus eiro ar dažiem centiem, es saku - nē, eiro ar kaut ko! Un šī tā neticīgi - eiro par tādu trauku? nevar būt, esi kaut ko sajaukusi bla, bla, bla! Nopirku visu pārējo, lai nav vēl vairāk jākavē rinda, aizkāju nočekot vēlreiz - nu tiešām tāda cena, kā domāju, ņemu vēlreiz un eju pie tās pašas kasieres, saku, ka ir tā rakstīts, lai paskatās kārtīgāk, šī atkal - nu nevar būt, ka tik lēti, nevar būt .. pasauca kādu citu, tā visu nokārtoja, samaksāju to pašu eiro ar pāris centiem, šī vien acis noplikšķināja! :D
30.05.2014 21:16 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Visu var pieciest, bet pircejus, kuri rinda stavot piespiežas klāt, ciest nevaru. Nafig nevar distanci ieverot, cik bieži ar ratiem kajas brauc iekša un kad jamaksa stav pilnigi klat.... Man tas zosadu uzdzen...
30.05.2014 21:22 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Smieklīga diskusija :D Patīk smieklīgie gadījumi veikalos, jo pārsvarā tiešām cilvēki izmisuši un kā zvēri veikalos uzvedas. Man arī, kā Alisei, visvairāk nepatīk, ja cilvēki pienāk pārāk tuvu, īpaši šitie skaistuļi ar saviem bamšļiem.
30.05.2014 21:31 |

Reitings 575
Klarlack-Neviens nevienam neuzspiež to darbu darīt,tā ir pašu izvēle,strādāt vai nestrādāt. Galu galā paši izvēlējās.Tāda nu ir mūsu reālā pasaule. Ja ir iespējas ir arī risinājumi,bet vai var teikt to pašu par gribēšanu.
30.05.2014 21:34 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Es gan Maximā ikdienā neiepērkos, jo man nav pa ceļam. Bet netālu no mājām ir mazā Maxima, tur ir vāks vienkārši.. Pārdevējas gandrīz vienmēr neapmierinātas, kaut ko bļaustās. Ir bijis arī tā, ka riktīgi gara rinda, un pārdevējas vienkārši čillo, un viena ar otru (katra sēžot savā kasē) sarunājas un fano par to, ka tūlīt tiks uzpīpēt. :D
30.05.2014 21:34 |

10 gadi
Reitings 1725
Visu var pieciest, bet pircejus, kuri rinda stavot piespiežas klāt, ciest nevaru.

Fui, jā, cik ļoti man tas spēj uzkrist uz nerviem. Šodien Rimčikā bija tāds atgadījums. Stāvēju rindā, aiz manis diezgan pavecs vīrietis. Kā es pakustos solīti uz priekšu, šis arī man klāt.. nu pilnīgi tā, ka jūtu viņa elpu pakausī. Un viņš vēl krakšķēja visu laiku. Bāc, kā gribējās ievilkt ar elkoni pa vēderu, lai atkāpjas. Brr, ciest nevaru, mani var ātri izvest no pacietības šitādi. :D
30.05.2014 21:43 |

Reitings 575
Šovakar arī sanāca smieklīgi, krāmeju mantas maisiņā kamēr draugs samaksā par pirkumu,beigās vēl piemetināja ,ka cigaretes vajag. Savā nodabā krāmēju pirkumus,skatos man gar acu priekšu palido cigarešu paciņa,nevis smuki nolikta,bet vienkārši atmesta.Tādi smiekli sanāca,normāla attieksme. :D
30.05.2014 21:44 |

10 gadi
Reitings 1725
Ā, atcerējos vēl vienu atgadījumu mājām tuvumā esošajā Maximā. Tur citas pārdevējas vienmēr visus produktus brutāli lidina, nevis smuki paslidina. Un vienreiz viena tā iestūma burciņu, ka tā atsitās gar malu un izšķīda. Cerams, ka guva mācību. :D
30.05.2014 21:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits