Piekrītu par Douglas pārdevējām vai apsargu, nu, es tur cenšos vairs neiet, jo es nevaru izturēt to kā staigā Tev no muguras un blenž uz pirkstiem...
Saprotu, ka nāk jau arī cilvēki zagt, bet, nu, tas izraisa tādu diskomfortu, ka labāk iet prom neko nenopērkot, nekā paciest tos skatienus un uzbāšanos..
Un, jā, es arī cenšos uz kasierēm ne bļaut, nekā, cenšos būt saprotoša, bet, nu, tomēr, ja ir iepirkšanās diena un no 5 veikaliem, 4 Tevi cenšas apčakarēt, tomēr tajā pēdējajā reizē Tu arī nevari būt vairs tik laipns kā sākumā...
Pēdējie apčakarēšanas gadījumi - depo pērku kaudzi ar sadzīves lietām un suņu mantiņu, cena bija 4eiro (priekš mazas mantiņas tā jau dārgi) kasē izsit 8,59 EUR, es saku, paldies, par tādu cenu man nevajag, šī, nu, bet paskaties, cik forša, sunītis būs priecīgs :D es ķip nēnē, paldies, norādīta tomēr bija zemāka cena, šī, tur kko ņēmās :D bet tas viss ar smaidu...
Tad vēl kas bija un beigās, Supper netto, bieži ir interesanti saldējumi un ar akciju.. Nu, paņemam vienu iepakojumu, pie kases cena bez atlaides, saku, ka nav pareiza cena, norādīta bija tomēr lētāka, šī tur kko izdara, ķipa viss ok, es ķip ok, sakrāmēju visu, jāpaskatās čekā, a šī nevis noņēmusi atlaidi vai ko, bet sareizināja ar 2... Es saku, atvainojiet, bet es pirku 1 ne 2 saldējumus, šī aij, es nezinu bla bla bla.. beigās atnāk vadītāja un šī uzreiz izskaidroja visu situāciju, ka netīšām 2x sareizinājās, ka jau otro reizi problēma ar šo saldējumu utt.. a man tur tēlo nezin ko un vēl nesaka, ka nepareizi sarēķināja, bet iedod čeku un bye bye
Un, zini, ja dienā Tev 2-3 tādi gadījumi, Tu nevari nemaz vairs būt iecietīgs..... (Es par sevi kā pircēju) vnk. apriebjas tā čakarēšana :D Nu nezini cenu, kodu vai ko, viss ok, bet, nu, ja nezini, nav jātēlo muļķi :D
Ak jā, vēl rozīnes par 3 EUR /kg. izsita kā dzērvenes par 7 vai 8 EUR/kg :D