Interesantās Maximas kasieres. :)

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Sveikas,dāmas ,meitenes,sievietes,mātes,sievas u.t.t:)
Šodien iepērkoties maximā ,man pie kases kasiere pasaka ,ka aizmirsa kodu ,konkrēti sveramai,un brīnas.
Mana zemapziņa smejoties jautāja: "Wtf,tev tak tur pat lapiņa stāv ar visiem kodiem. " :D
Tajā pašā Maximā,pāris dienas atpakaļ,cita kasiere man prasa :"Cik te ir kūciņas,man cienkārši slinkums skaitīt." Es jau ,protams,kā baltais un labais cilvēks pateicu,cik tur bija. :D
Tātad ,jautājums,izvelkot no šī visa ir tāds,kādi starpgadījumi ar Jums ir notikuši šajā veikalā ?
30.05.2014 18:30 |

Reitings 1056
Reģ: 06.05.2014
Ja man kāds stāv rindā aizmugurē un elpo pakausī, es tad paņemu un strauji pakāpjos uz aizmuguri vai arī iebakstu ar savu grozu.
31.05.2014 10:04 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Dominika- vai tad nevar tām pārdevējām palūgt, lai neliek visu 20 maisiņos? Es laikam tur dikti kasītos vai censtos izvairīties no tādiem veikaliem, jo kur tad tie maisiņi pēc tam paliek? Pati vienmēr cenšos ņemt līdz auduma maisiņu un tos mazos caurspīdīgos izmantot tikai tad, ja tiešām ļoti vajag. Tā, piemēram, sanāca arī sakasīties Maximā, kad man prakstiski visas preces uzstājīgi bāza tajos maisiņos (banānus, 1 mango, 1 avakado- katru savā, dažus sieriņus). Tad nu es laipni palūdzu, lai nebāž tajos ntajos maisiņos, šī saka- tas tak par brīvu, sāk smieties, ka nebūs taču par tiem jāmaksā, palūdzu vēl 2 reizes, mēģināju stāstīt, ka tādā veidā rūpējos par dabu- nekā! Beigās tos maisiņus atstāju turpat veikalā.
31.05.2014 10:59 |

Reitings 76
Reģ: 29.04.2014
Maximā vienreiz prasīju darbiniecei, kas plauktos lika preces, vai piedāvājuma klāstā vēl atrodas šī prece (rādu bukletā, jo nevarēju atrast) un atbilde - ''LABRĪT !! Varbūt apskaties Tur ???'' tā šausmīgi nelaipni ar uzsvaru vārdiem... man tāds neliels apjukums, jo nu pieklājīgi paparsīju... viņai bija krievu akcents, varbūt kaut ko pārprata manī, bet nu... Pateicu paldies un aizgāju... Jo nu man jau labāk no tā nepaliks, ja darba devējs viņai izteiks rājienu.
31.05.2014 11:06 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tā bāšanās virsū un skatīšanās kā uz zagli ir tik krimināla. Kolonnā pateicu vienreiz tādām pārdevējām, ka neesmu slepenais pircējs un lai izbeidz līst manā privātajā telpā, šamējās uzreiz nosarka kā bietes un palika rāmas. :D
Vispār nevar šeit tā izteikties par šo veikalu kontingentu, te tak 80% strādā par pārdevējām. :D
31.05.2014 12:08 |

Reitings 502
Reģ: 24.02.2014
Bante, jāizmēģina tas teksts par slepeno pircēju :D Citādi Douglas viņas nu nenormāli uzstājīgi izpalīdzīgas!
31.05.2014 12:16 |

10 gadi
Reitings 191
Reģ: 23.02.2011
man viena kasiere ir teikusi tā, ka viņai bija jābūt kasē, un viens klients viņai pateica "Žēl, ka jūs neesat robots, tad ietu ātrāk tā rinda"
Tā darbiniece teica, ka gandrīz raudāt sāka
Tā kā reizēm tie klienti arī noved līdz baltkvēlei tos pašus kasierus ;)
31.05.2014 12:16 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Ak, Dievs, par pāris komentāriem normāli izsmējos. :D Par to fizisko kontaktu būs jāizmēģina. :D

Man arī kādreiz bija paranoja no apsargiem, bet tas bija, kad uz veikalu ar ratiņiem gāju (nav nekāds noslēpums, ka ir vecāki, kuri zog preces, iemetot ratos), bet tad atklājās, ka apsargs, kurš uzkrītoši mani vēroja vienmēr, vnk. centās paskatīties, vai nav nepieciešams palīdzēt, reiz arī pirkumus man palīdzēja sakrāmēt, tad katru reizi sveicināja, tāds tīri jauks izrādījās, pie ieejas jau pabrīdināja, kurās ejās preces krāmē un nevarēs garām tikt ar ratiem. :)

Nesen gan piemājas Maximā paliku uz pauzes. Pirms manis pērkas pārdevēja, kurai tikko maiņa beidzās (aizslēdza kasi, kad nācu veikalā), atnākušas vēl 3 darbinieces, šīs izdomā, ka vajadzētu šovakar iedzert un mēģina apsargu pierunāt dzert kopā ar viņām, kamēr vēl izdomāja, ko dzers un kuru pudeli ņems, tad sāka rēķināt, cik kuram jāmet, cik kurš kuram no pagājušās reizes vēl parādā. :D Gāju mājās un smējos pilnā balsī. :D bet, ja godīgi, konkrēti tas veikals vairāk tirgu atgādina, darbinieki arī bieži strīdas savā starpā. Bet - zinot mūsu pilsētas Rimi aizkulises, algas un citus apstākļus, liekas, ka tieši tur vajadzētu būt sliktākai apkalpošanai. :D
31.05.2014 12:19 |

Reitings 7743
Oi, reizēm pircēji ir tiešām tik rupji un lamā tās nabaga kasieres...
31.05.2014 12:20 |

Reitings 207
Reģ: 09.11.2013
Man bieži vien jāiepērkas Maximā, jo kur dzīvoju, tas ir tāds palielākais veikals te apkārtnē
Vienu dienu, pirku sveramos šokolādes cepumus, puisis jauns pie kases, arī aizmirsa kodu, es tur biju kādus 200gr iesvērusi, jo cepumi ļoti dārgi kg bija. Puisis aizmirsa to kodu, kaut ko ņēmās un beigās nevarēja atcerēties, uzsita kaut kādus 2 ciparus , parādījās man čekā tie cepumi, bet par tiem cepumiem samaksāju tikai kādus 4 centus, karoč kaut ko viņš tur nofeiloja :D būtu zinājusi, ka šis nezin kodus, būtu svērusi kadus 2 kg, jo cepumi ļoti garšīgi :D
ir visādi gadījumi bijuši :D
31.05.2014 12:21 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Es uzskatu, ka neviens viņas nav piespiedis izvēlēties šādu darbu un mani absolūti neinteresē viņu problēmas un dzīvesstāsti. Darbojies ātri, korekti un bez liekām emocijām atbildi uz jautājumiem. Pati arī esmu teikusi, lai ātrāk darbojas un nesit produktus, citādi iešu pie vadības. Tad viņas klusē momentā.
31.05.2014 12:24 |

Reitings 340
Reģ: 19.01.2013
Man maximā vienreiz Ziemassvētkos prasīja dokumentus, kad mandarīnus un Schweppes pirku :D
31.05.2014 12:25 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Nē,viss vairāk jau Maxima krīt uz nerviem tas,ka veikals pārpildīts,no 12 kasēm strādā 2,un rindas mežonīgas..

Viens gadijums Maxima. Dodos ar bērnu pie kases(māmiņām ar mazuļiem) - rinda gara,no kuras 80% sastāda vīriešu bariņš ar alko pilni grozi. Jaunās mammiņas un māmiņas ar sīčiem stāv šo visu garo rindu ,kamēr šie bezkauņas beidzot nopirks visu. Nu un vienam tētim piegriezās,un viņš no rindas aizmugures palūdz pārdevēju,lai pasaka šiem kungiem,ka tā ir kase vecākiem ar bērniem. Nu protams nabaga kasirīte ir bezspēcīga pret baru,un turpina tik visus apkalpot. Garām staigā apsargs- bērniņa tētis šim tagad palūdz,lai taču izdzena uz citām kasēm šos cilvēkus un norāda uz uzrakstu virs kases. Apsargs tik no vietas atkārto- Viss ir kārtība,viss ir kārtība. Es smējos skaļā balsī,jo tas arī bija viss,ko šis apsargs darija- viss būs k'\artība.es jūs saprotu,viss būs kārtība... :D
31.05.2014 12:28 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man visbiezak kaitina pasos lielakajos veikalos, kur teiksim ir astonas kases, bet reali reizem strada tikai tris. To gan vairak esmu noverojusi Rimi.
31.05.2014 12:29 |

10 gadi
Reitings 191
Reģ: 23.02.2011
bet par tiem apsargiem runājot - nu tāds ir viņu darbs izsekot, ko pircēji dara.
es arī strādāju veikalā, un ir bijis tā, ka piekrāmē pilnu somu, un taisās nesamaksājis iet projām
Un tas zaglias nebūt neija bomzis, bet gan tāda simpātiska jaunkundze

nemaz nerunājot par tiem, kas staigā pa veikalu un stūķē sev māgā visu ko vien var - un ne jau tāpēc, ka naudas nav, bet vnk tā pieraduši - nākt un grābt ko vien var - kamēr neredz neviens...
31.05.2014 12:30 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Bet, piekritisu kasieres ari ir cilveki un vinu darbs nav nekada medusmaize. Fakts. Ja varbut reizem besi stavt garas rindas , tai pat laika priecajos ka neesmu vinu vietaa. Tu pastavi paris minutes, bet ta kasiere par smieklu naudu vergo non stopa.
31.05.2014 12:31 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Maximā kopš Zolitūdes tragēdijas joprojam neesmu maju sperusi. Un laikam labi vien ir:)
31.05.2014 12:33 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Piekrītu par Douglas pārdevējām vai apsargu, nu, es tur cenšos vairs neiet, jo es nevaru izturēt to kā staigā Tev no muguras un blenž uz pirkstiem...
Saprotu, ka nāk jau arī cilvēki zagt, bet, nu, tas izraisa tādu diskomfortu, ka labāk iet prom neko nenopērkot, nekā paciest tos skatienus un uzbāšanos..

Un, jā, es arī cenšos uz kasierēm ne bļaut, nekā, cenšos būt saprotoša, bet, nu, tomēr, ja ir iepirkšanās diena un no 5 veikaliem, 4 Tevi cenšas apčakarēt, tomēr tajā pēdējajā reizē Tu arī nevari būt vairs tik laipns kā sākumā...

Pēdējie apčakarēšanas gadījumi - depo pērku kaudzi ar sadzīves lietām un suņu mantiņu, cena bija 4eiro (priekš mazas mantiņas tā jau dārgi) kasē izsit 8,59 EUR, es saku, paldies, par tādu cenu man nevajag, šī, nu, bet paskaties, cik forša, sunītis būs priecīgs :D es ķip nēnē, paldies, norādīta tomēr bija zemāka cena, šī, tur kko ņēmās :D bet tas viss ar smaidu...

Tad vēl kas bija un beigās, Supper netto, bieži ir interesanti saldējumi un ar akciju.. Nu, paņemam vienu iepakojumu, pie kases cena bez atlaides, saku, ka nav pareiza cena, norādīta bija tomēr lētāka, šī tur kko izdara, ķipa viss ok, es ķip ok, sakrāmēju visu, jāpaskatās čekā, a šī nevis noņēmusi atlaidi vai ko, bet sareizināja ar 2... Es saku, atvainojiet, bet es pirku 1 ne 2 saldējumus, šī aij, es nezinu bla bla bla.. beigās atnāk vadītāja un šī uzreiz izskaidroja visu situāciju, ka netīšām 2x sareizinājās, ka jau otro reizi problēma ar šo saldējumu utt.. a man tur tēlo nezin ko un vēl nesaka, ka nepareizi sarēķināja, bet iedod čeku un bye bye

Un, zini, ja dienā Tev 2-3 tādi gadījumi, Tu nevari nemaz vairs būt iecietīgs..... (Es par sevi kā pircēju) vnk. apriebjas tā čakarēšana :D Nu nezini cenu, kodu vai ko, viss ok, bet, nu, ja nezini, nav jātēlo muļķi :D

Ak jā, vēl rozīnes par 3 EUR /kg. izsita kā dzērvenes par 7 vai 8 EUR/kg :D
31.05.2014 12:54 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Te vel ka likums - pardevejas sadzives kjimiju nevar kopa ar partiku viena maisinjaa likt. Par to man smiekli nak, varetu padomat, ka trauku mazgajama lidzekla molekulas pielips desai un bus kirdik visiem :d
bet LV visos normalos veikalos sen jau ta ir:)
31.05.2014 13:17 |

Reitings 7743
Par tām nepareizajām cenām ir tā, ka ir čakars atcelt to pirkumu. Lielajā Maximā parasti visus sūta uz info kasi pie vecākās kasieres, lai atceļ un atdod naudu. Nu nav, nav bieži vien viņu vaina, bet sistēmas. Vienā rītā klīdu ap veikalu, gaidīju, kamēr aptieka būs vaļā, staigāja meitene, laikam, cenas pārkodēja, vai kā tas skaitās, un saka, ka prece, kurai cenai vajadzēja būt 2.50., visu laiku gājis pa 2.39, un, ja par šito kasieri lamā - ko viņa, cilvēks var izdarīt, ja tāda cena sistēmā gājusi? Un tas nebija tāds vienīgais gadījums. Ok - nepareizo kodu iesit (tos kodus, lielākoties, viņas no galvas atceras), vai kaut ko 2x, tur gan cilvēcīga neuzmanība, bet nu - pēc garas darba dienas jau tā viņas kā nodzīti suņi izskatās.
Mums pie kases tā bija, ka pirkām olas, bet pārdevēja kā ņēma kasti, viena ola sāka tecēt laukā, ok - viņa saka, ka varam ņemt citu, draugs aiziet pakaļ, es jau redzēju, ka to kasti pieskaitīja, atnes, pieskaita arī jauno. es saku - jūs 2x pieskaitījāt, izsit čeku, apskatās - tiešām. Cilvēkam acīs izmisums, prasa blakus kasē pārdevējai - ko darīt, jāiet uz info kasi, lai atceļ, bet tad pajautā - varbūt jūs vnk. vēl vienu kasti varat paņemt? Nu, ne tādā uzbrūkošā tonī, bet tādā - nu, ko sarežģīt dzīvi, varbūt paņemsiet? Mēs - ok, paņemsim arī, tā pat jau ēdam diezgan bieži, termiņš arī labs. Nu - tā jau sīkums, bet - kārtējo reizi apliecināja, ka jāseko līdzi pie kases notiekošajam, ok - šoreiz sīkums, bet vienreiz, otrreiz, es labāk uzreiz pasaku, nevis tikai mājās atklāju un katru reizi uz veikalu eju kā pūķis, ar domu, ka atkal centīsies apčakarēt. :) Draugam ne reiz tā nebija gadījies, vai - nekad netika to piefiksējis, bet - guva pierādījumu, ka ir jāskatās līdzi. :)

Ui, cik gari. :D Bet - es bieži iepērkos, daudz piedzīvots, redzēts, dzirdēts. :)
31.05.2014 13:20 |

Reitings 81
Reģ: 17.02.2013
Par apsargiem es pilnīgi piekrītu. Pašai patīk lēnām, nestaidzīgi izvēlēties to, ko man vajag, bet kad apsargs elpo pakausī vai it kā nemanāmi lūr aiz stūra, tad tiešām ir tāds, ka nu nevajag arī, nopirkšu citur. Riebjas tā sajūta, ka tu ieej veikalā un apsargs jau visus nopēta kā potenciālos zagļus.
Bet ir sanācis runāt ar vienu draugu, kurš strādā par apsargu un viņi paši tur ir neapmierināti ar vadības rīkojumiem, ka bez maz vai katram pircējam ir jāseko līdzi un jālien grozos un kabatās. Viņi jau paši saka, ka tas ir absurdi un arī viņam kā pircējam tas nebūtu patīkami.
31.05.2014 13:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits