Interesantās Maximas kasieres. :)

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Sveikas,dāmas ,meitenes,sievietes,mātes,sievas u.t.t:)
Šodien iepērkoties maximā ,man pie kases kasiere pasaka ,ka aizmirsa kodu ,konkrēti sveramai,un brīnas.
Mana zemapziņa smejoties jautāja: "Wtf,tev tak tur pat lapiņa stāv ar visiem kodiem. " :D
Tajā pašā Maximā,pāris dienas atpakaļ,cita kasiere man prasa :"Cik te ir kūciņas,man cienkārši slinkums skaitīt." Es jau ,protams,kā baltais un labais cilvēks pateicu,cik tur bija. :D
Tātad ,jautājums,izvelkot no šī visa ir tāds,kādi starpgadījumi ar Jums ir notikuši šajā veikalā ?
30.05.2014 18:30 |

Reitings 555
Reģ: 05.01.2012
manā tuvejā maximā viena kasiere uzreiz sasveicinās lv, gan rus valodā :D
drogās pārdevēja stāvēja labu gabalu no ieejas un katram ienākošajam skaļi teica LABDIEN, kas likās vnk stulbi! :D
pati strādaju par pārdevēju un vnk 90% cilvēki ietekmē pārdevējas garastāvokli, vnk es dažreiz brīnos cik dumji cilvēki dzīvo.
30.05.2014 23:06 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
ha ha, Tu pērc zobupastu un Tev pie kases piedāvā zobupastu, sooo funny

identiska situācija šodien :D :D

Piekrītu par tiem līdējiem virsū - tāaaaaa besī!!! :@@@ Tad sāku uzkrītoši mīņāties, atskatīties uz to cilvēku, un galu galā bukņīt ar savu somu uz atpakaļu, izrūmējot kaut cik sev personal space.

Un vēl besī, ārkārtīgi, kad cilvēks piekrauj savus pirkumus tieši klāt manējiem, bet nenoliek to atdalošo kociņu. Cip nevar 3 sek pakaidīt, kamēr lente aizslīd tālāk vai tomēr pats to kociņu nolikt, dāaa :D
30.05.2014 23:18 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man nesen trapijas viena krievene. Aizeju uz maximu, stavu kase ar grants viskiju un pienak karta maksat ka jau pierasts prasa uzradit dokumentu. Nav problemu dodu pasi..Si blendz uz manu bildi kadas 4 minutes un tad nonurd '"Tas nav jus'"" Nu WTF..ta pase tika taisita 2011 gada ta ka tik veca navv. Pretiga bilde, melnbalta, ties atad man bija blondi mati, tagad kastansarkanigi.., ebtgas pardeva ar un teica ta ir pedeja reize...

aa un vienreiz dzirdeju ka lamajas divas pardevejas sava starpaa un tad viena uzblaava ""savaac tos sapuvusos ananaasus"!"
30.05.2014 23:24 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Bet šiem darbiniekiem nav zivēles, jo kad trāpās slepenais klients, tad par to, ka Tu nepiedāvā ko palīdzēt, nepeidāvā konkrēto produktu pie kases, nesasveicinies, nepiedāvā K.K utt, velk nost visādas lietas ;) So.. cilvēkam nav izvēles.
30.05.2014 23:25 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Mani laikam visvairāk piemājas Maximā kaitina, ka ir kasieres, kas māmiņu kasē nesauc pa priekšu, bet apkalpo arī, piemēram, vīriešus ar aliņiem un tamlīdzīgi. Bet nu cilvēcīgi saprotu, ka viņām ar grūti un pie tā vainīgi tie cirvji, kas nesaprot, ka māmiņu kase ir cilvēkiem ar bērniem, nevis večiem ar aliņiem u.tml.
30.05.2014 23:31 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
MADasaHatter: par sapuvušajiem ananaasiem tā rēcu :D :D :D
:)
30.05.2014 23:39 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Ziniet, pēc vairākiem mazpilsētā nodzīvotiem mēnešiem, aizejot Rīgā uz tuvāko (diemžēl arī krietni bomzīgu) Supernetto, manu sirdi tā sildīja kasieres darba ātrums. Patiešām mēs pierodam un neredzam,cik ātri viņi strādā. Mazpilsētā vispār 3 mazāk cilvēku veikalā, bet apkalpošana 5reizes lēnāka.

Atgadījums. Draudzene ar kādu jau 8. mēneša vēderu iepērkas ātrajā kasē. Viņai tāda kupla šalle uzlikta. Kasiere: un kur ir jūsu bērniņš? Draudzene noņem šalli un rāda- šeit :D

Offtopic- Maximu joprojām boikotēju, nevaru tur ieiet un viss.
30.05.2014 23:43 |

Reitings 2336
Drogās pie kases vienreiz baigi sasmējos ar pārdevēju. Pārdevēja "Varbūt vēlaties dušas želeju ar atlaidi?" Es "Tā ir matu laka" :D
30.05.2014 23:59 |

Reitings 3350
Zinu smiekligu gadijumu, kad krievu puika veikala peeta peeta vitriinu un latviski pajauta pardevejai :" es atvainojos, kaads jums ir salaats?"
31.05.2014 00:05 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man vairak besi tie apsargi. Staiga pakal un lur it ka kads garnadzis es butu. Paranoja metas reizem , jo biezi sanak ka cilaju produktus un nespeju saprast ko velos. Un tad beigas eju nolikt atpakal.
31.05.2014 00:08 |

Reitings 3350
Mani mana pilseta kaitina lielo veikalu maisinju sistema. Braucam iepirkties ta pavairak un pardevejas vai nu labu gribedamss, vai speciali liek visu pa kategorijam - augli sava maisina, maize citaa, piena produkti citaa, sadzives kjimika citaa, bernu lietas citaa un beigas hujaksh un tev 20 maisinji uz mashinu jastiepj, jo konkretaja veikala ratus talak par veikalu dabut nav iespejams!
P.s. Taja veikala maisinji bezmaksas :)

Bet vispar Kanada veikalos nav ne negativo pirceju, ne gruumo pardeveju - tikai mes ka jau latvieshi visu laiku cepjamies nu ko tik ilgi? A parejie vispar bez stresa kaut vai 20 cilveki rinda ar 40 produktiem katrs.
Te vel ka likums - pardevejas sadzives kjimiju nevar kopa ar partiku viena maisinjaa likt. Par to man smiekli nak, varetu padomat, ka trauku mazgajama lidzekla molekulas pielips desai un bus kirdik visiem :d
31.05.2014 00:12 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Ahh.. šodien arī izcili kaitinoša pārdevēja gadījās aksesuāru veikalā. Protams, viss sākās ar ierasto "Labdien!". Paiet 10 sekundes, šī jau jautā, kā var palīdzēt. Atbildu, ka paldies, nevajag. Turpinu skatīties, viņa man acīmredzami seko (nu tā, "nemanāmi" kustas līdzi). Paiet vēl kāds brītiņš, viņa atkal "Kādas rotiņas meklējat?". Saprotu, pieklājība un veikala politika, bet TIK kaitinoši. Pirmkārt, visu laiku tie jautājumi. Otrkārt, tā sekošana līdzi un blenšana uz rokām. Nu nevaru es tā iepirkties, paldies, atā.
31.05.2014 00:19 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
nesen viena Maxima situācija, viena pardeveja sava vietā skenē preces, otra blakus stutejas un dzen bazaru. Man priekšā stāvošais virietis pirka kkadus kokchas, un tā otra pārdevēja pirmajai skalji komentē: Sito es vienreiz dzeru, galigi nav garšīgs :D
31.05.2014 00:30 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Dominika, bet, es, piemēram, tieši gaidu, ka man balinātāju "Ace" ieliks maisiņā, mazums atnāk vaļā, vai pulveri bieži vien birst kaut kā ārā un ja tiek uz tām drēbēm vai kā ēdama virsū?:)
katram savs, es nesen pukojos, ka neielika manu sadzīves ķīmiju atsevišķi:) bet man jau pašai laikam vajadzēja to darīt, atzīstu:)
31.05.2014 00:45 |

Reitings 3350
Nu redz, man atkal nav pretenziju, ka visu liek viena maisinjaa, bet good point par produkcijas atversanos!

Bet vi vis visssss kaitinosakais ir tad, kad nenonem pikstulus un ir atkartoti jakratas uz veikalu. Nedod dies vel cheks ir izmests, tad ej nu pieradi, ka neesi to mantu nospeeris :)
31.05.2014 01:01 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Ziemā, kad ir mandarīnu sezona ir tie krutie, lielāki mandarīni par parastajiem, es sākumā paņemu pāris apelsīnus, kuri ir lētāki, iebāžu pa vidu dārgos mandarīnus, kuri ir gandrīz tik pat lieli kā apelsīni un pārdevējas nekad nepamana, līdz ar to es nopērku dārgos mandarīnus par apelsīnu cenu. :D :)
31.05.2014 02:03 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Ziemā, kad ir mandarīnu sezona ir tie krutie, lielāki mandarīni par parastajiem, es sākumā paņemu pāris apelsīnus, kuri ir lētāki, iebāžu pa vidu dārgos mandarīnus, kuri ir gandrīz tik pat lieli kā apelsīni un pārdevējas nekad nepamana, līdz ar to es nopērku dārgos mandarīnus par apelsīnu cenu.
Ar stulbību nevajadzētu lielīties, bet kaunēties. Varbūt esi nabadze? Tādā gadījumā žēl, bet vajadzētu pirkt, ko var atļauties.
31.05.2014 09:18 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Nesen Maximā redzēju, ka čalim, kas pirka alko, kasiere paņēma viņa vadītāja apliecību un sāka kaut ko rakstīt. Izskatījās, ka viņa ievada kādus datus no tās apliecības. Tā var būt? Vai kādi varianti-ko viņa tur darīja?
31.05.2014 09:33 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Vai tad mājsaimniecēm ar vairāku tūkstošu euro ģimenes budžetu mēnesī jāiepērkas maximā :D

Domāju ka visas šeit iepērkas sky vai stokmann :D

Un kam cosmo mājsaimniecēm balinātājs :D Vai tad esat tik nabadzīgas ka jābalina vecajiem krekliem sasvīdušās paduses :D
31.05.2014 09:40 |

Reitings 2342
Nesen Maximā redzēju, ka čalim, kas pirka alko, kasiere paņēma viņa vadītāja apliecību un sāka kaut ko rakstīt. Izskatījās, ka viņa ievada kādus datus no tās apliecības. Tā var būt? Vai kādi varianti-ko viņa tur darīja

Gan jau ielika čali smuko džeku reģistrā. Vakarā izsūta uzaicinājumus FB.
31.05.2014 09:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits