Interesantās Maximas kasieres. :)

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Sveikas,dāmas ,meitenes,sievietes,mātes,sievas u.t.t:)
Šodien iepērkoties maximā ,man pie kases kasiere pasaka ,ka aizmirsa kodu ,konkrēti sveramai,un brīnas.
Mana zemapziņa smejoties jautāja: "Wtf,tev tak tur pat lapiņa stāv ar visiem kodiem. " :D
Tajā pašā Maximā,pāris dienas atpakaļ,cita kasiere man prasa :"Cik te ir kūciņas,man cienkārši slinkums skaitīt." Es jau ,protams,kā baltais un labais cilvēks pateicu,cik tur bija. :D
Tātad ,jautājums,izvelkot no šī visa ir tāds,kādi starpgadījumi ar Jums ir notikuši šajā veikalā ?
30.05.2014 18:30 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Šovakar arī sanāca smieklīgi, krāmeju mantas maisiņā kamēr draugs samaksā par pirkumu,beigās vēl piemetināja ,ka cigaretes vajag. Savā nodabā krāmēju pirkumus,skatos man gar acu priekšu palido cigarešu paciņa,nevis smuki nolikta,bet vienkārši atmesta.Tādi smiekli sanāca,normāla attieksme.

Es pajautātu, vai nevar uzreiz līdz manai mājai aizmest, lai nav jānes, ja jau tik tālu varēja atmest. :D
30.05.2014 21:48 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Katrs par pārdevēju strādājošs cilvēks pats sevi nostāda, kā jau šeit daudzas minēja, var būt tajā pašā veikalā priecīga pārdevēja, bet cita piepe. Prieks nāk tikai no paša, nav nekādās Maximās TIK slikti apstākļi, ka jājūtas kā vergam.
30.05.2014 21:49 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Man vispar bieži gadas, ka mētā produktus, bet es sevi mierinu, ka man tikai liekas, ka mētā....

Vispār interesanti salīdzināt apkalpošanu starp pilsetam, diezgan bieži uzturos Siguldā un tur viss notiek lēnāk, pēc rīgas lielveikaliem liekas, kā var tik lēnu, bet nu tas jau saprotams, ka dzīves ritms cits...
30.05.2014 21:49 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
Piekrītu, visu pārējo var pieciest, bet ne to pretīgo klāt līšanu. Ļoti nepatīkama sajūta, kad kāds pārkāpj personisko telpu, nesaprotu tos cilvēkus.

Ir gadījies, ka dodos uz to ātrās apkalpošanas kasi ar diviem saldējumiem, mani pamana, un tad ļoti jauka dāma ar saviem piekrautajiem ratiem pieskrien un iespraucas priekšā. Tāda dusma uznāca. No pārdevēju puses nav bijuši nekādi nepatīkami brīži, ja neskaita to attieksmi kopumā, ārzemēs pārdevēju izturēšanās ir daudz patīkamāka.
30.05.2014 21:54 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Pārdevējas būtu laipnākas, ja cilvēki dažreiz neuzvestos kā pilnīgi idioti. Protams, nav jau citi vainīgi pie pāris idiotu debīlisma, taču grūti būt saulsstariņam, ja nesen kāds tevi ir normāli nolamājis vai nosaucis par vēl sazin ko.
30.05.2014 21:55 |

Reitings 7743
Par elpošanu pakausī - kādreiz arī cietos, tagad uzreiz pajautāju, vai tiešām virsū jālien, ja vēl nesaprot, tad demonstartīvi ar plašiem žestiem velku laukā no somas maku un nejauši gadās iebuhnīt pakausī elpojošo. Nekad nebiju domājusi, ka kļūšu tik rupja, bet tas laiks ir pienācis. :D

Vēl mani kaitina, ka cilvēki ļoti flegmātiski izkrāmē pirkumus un, piemēram, ar 3 biezpiena sieriņiem aizņem visu lentu. Es cenšos savus pirkumus smuki kopā salikt, lai aiz manis stāvošais var sākt arī pirkumus krāmēt. Tā man tāda dīvainība, bet reāli krīt uz nerviem, it īpaši, ja vēl kāds pakausī elpo ļoti neapmierināti par to, ka rinda uz priekšu nekust.

Bet - savu rupjo attieksmi kompensēju palaižot bez jautāšanas pa priekšu cilvēkus ar pāris produktiem, jo man tās pāris minūtes neko nemaina un pašai besī, ka jāstāv ar mazo krējuma iepakojumu bezgalīgā rindā un pat pajautājot neviens nepalaiž, jo visi steidzas. :D
30.05.2014 21:56 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Tas gan nebija Maximā, bet šodien, pērkot Pūres karameļu sīrupu kafijai, man palūdza uzrādīt dokumentus. Es samulsu un pārdevēja pati saprata pieļauto kļūdu, pasmējāmies abas, jo kam gan negadās. :D
30.05.2014 21:57 |

Reitings 1152
Hippie Chick, man tā ir gadījies ar enerģijas dzērienu, prasīja dokumentus. :D Tāpat arī ar bezalkoholisko sidru, vēl sanāca padiskutēt ar pārdevēju, kā tad tur īsti ir, uz bundžas taču ir rakstīts, ka bezalkoholisks, bet daži procenti ir.
30.05.2014 22:07 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Par to produktu lidināšanu, nu nez. Nesen Rimi pirku vienu no tiem kokteiļiem glāzē, kad kasiere viņu jau noskanēja un kaut kā pavirši pastūma uz tās kustīgās daļas, es arī sākumā kaut kā greizi paskatījos domājot, vai nevar kaut kā rūpīgāk, bet tad reāli arī apgāzās un mazliet izlija, un kasiere man no sirds 100x atvainojās, skrēja slaucīt, piedāvāja maisiņu, prasīja vai mainīšu. Varēja saprast, ka tā atvainošanās nav tikai tāpat vien, bet viņa patiešām nebija domājusi, ka kas tāds gadīsies. Varbūt aizdomājās cilvēks un visu darīja automātiskā režīmā, jo kā gan citādāk, ja dienā 10000 produkti jāskanē. Viņa arī nopriecājās, ka es teicu, ka būs ok, nekādu traci necēlu un mainīt negāju. :)
30.05.2014 22:08 |

Reitings 7743
Lou, ir, ir, ne tikai Rimi veikalos kasieres, kuras konkrēti met produktus. Kādreiz izcili pretīgas pārdevējas bija Maximā, Juglā, Juglas ielā, ja atmiņa neviļ par ielu. Bailes bija pirkt kko plīstošu. :D
30.05.2014 22:12 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Esmu ļoti ievērojusi,ka Rimi un Maximas kontingetns ļoti atšķiras,vismaz manā pilsetā. Ieejot Maximā,sajūta ir,ka esmu iegājusi lauku veikalā,kurā pastāvīgi ir bamslis uz akciju.
30.05.2014 22:15 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Visās Maximās kurās esmu bijusi ir drausmīga apkalpošana, tāpēc to veikalu nevaru uztvert nopietni. :) Eju tikai tad, kad vienīgais variants pa ceļam. Var jau rakstīt ko grib, par to, ka vienā veikalā viena kasiere ir saulstariņš un cita rupjības iemiesojums, un, ka visi pārtikas lielveikali briesmīgi izturās pret darbiniekiem, taču ja ņem kopumā, nekad neesmu saņēmusi ne Rimi, ne Prismā, ne Sky, ne Stockmann tik šausmīgu apkalpošanu kā Maximā. Tātad, ir kaut kas tāds, kas to izraisa. :)
Laba apkalpošana, lai cik šobrīd dīvaini nebūtu ko tādu rakstīt, bija tajā Zolitūdes Maximā, jo tur strādāja ļoti daudz jauniešu, nevis kurnoši tantuki.
30.05.2014 22:19 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Trakāk par elpošanu pakausī veikala rindā,man riebjas,ja man cilvēks stumjas virsū pie bankomāta,kamēr es stāvu rindā,jo man tomēr patīk ieturēt zināmu distanci vai nedod dievs ir vēl tādi,kuri gandrīz blakus apstāsies.
30.05.2014 22:25 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
akdievs, tā pakausī elpošana... man ikdienā līdzi ir diezgan liela soma, kuru tad iegrūžu tam elpotājam ribās, vai tieši tāpat, uzkarot pirkumu grozu uz rokas. Esmu apgriezusies apkārt un blenzusi virsū, esmu jautājusi, vai kaut ko vajag un reiz jestrā prātā pat pavecākai tantei esmu uzburkšķējusi, ka neesmu ieinteresēta fiziskā kontaktā ar sievietēm. Šī pēc tam 2 metrus no manis stāvēja :D
30.05.2014 22:32 |

Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Par produktu lidināšanu.. mums ar draugu reiz trāpijās ļoti šiverīga kasiere.. tik enerģiski mētāja visu, kad pagrāba puravu, kā svieda uz otru pusi tā draugam pilnas acis ar ūdeni. Puravs vai nu mazgāts nesen vai nu plūdus pārcietis. :D
A dāma neko.. bliež tālāk! :D
30.05.2014 22:38 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Ir tā, ka ieliekot bankas karti termināli, darbiniecei ir jānospiež ENTER.
Bija kaut kāda jaunā darbiniece, un es jau ielicis kartiņu un gaidu, viņa gaida.. man apnika un teicu, Jums tagad jānospiež ir tā poga :D
30.05.2014 22:41 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Āh, atceros neseno notikumu, tiesa gan - Drogās. Iepeldēju tur pēc veļas pulvera. Pieliecos, jo lielā paka bija pašā apakšā un 5 sekundes kaut ko pētīju uz iepakojuma, kad man jau pietesās klāt Mis Laipnība ar savu "vai nevaru kā palīdzēt?". Es tā uz viņu paskatījos ar WTF? sejas izteiksmi, jo tiešām knapi pāris sekundes papētīju pakas un vai tiešām, TIEŠĀM es izskatos pēc tādas, kas nevarētu izvēlēties tik elementāru lietu kā veļas pulveri? Man liekas, ka ir atšķirība, vai pircējs pāris minūtes mīņājas pie viena stenda un kaut ko pēta. Dažreiz tas man liek bēgt ārā no veikala, jo neērti paliek skatīties pat uz precēm. :D
30.05.2014 22:49 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
maz ir žēl Drogu pārdevējas, jo viņām vienkārši ir jāuzbāžas pircējiem. Stulbs darbs
30.05.2014 22:53 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
ha ha, Tu pērc zobupastu un Tev pie kases piedāvā zobupastu, sooo funny :D
30.05.2014 22:54 |

Reitings 1152
Drogās pārdevējas ir ļoti uzbāzīgas, bet man vispārīgi kaitina tas jautājums par palīdzēšanu. Saprotu, ka tas ir viņu darbs, un ka viņiem liek to jautāt, bet nu come on. Pati vēlos kārtīgi visu izpētīt un apskatīt, ja man vajadzēs palīdzību vai šaubīšos, pati pajautāšu.
30.05.2014 22:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits