Vienmēr, kad piemājas veikalā vēlos nopirkt kāruma biezpiena sieriņus, tieku pie kasieres, kura tos sieriņus tik ļoti saspaida, nu briesmas, un pat ja pērku vairākus vienādus, katru ņem atsevišķi un tur spaida un mīca, līdz noskenē, nevis vienu paņem un tad saskaita pārējos. Esmu gandrīz nenoturējusies un pateikusi ko skarbāku, bet nu lai jau paliek.
Un pirms dažām dienām biju u/v stockmann`ā, paņēmu šo to un vēl saldējumu 500 ml trauciņā, akcijā bija, maksāja mazliet virs eiro (starpcitu, ļoooti gards!) un eju pie kases .. visu noskenē, saldējumam nedarbojas svītru kods, ies samainīt, ok. Aiziet un .. vienkārši pazūd uz minūtēm piecām vismaz, rinda aiz manis un mani tā skatījās, bet nu neko padarīt, ar to viss nebeidzas, atnāk atpakaļ, saka, ka nav tā koda, vai tas ir tas, kurš maksā sešus eiro ar dažiem centiem, es saku - nē, eiro ar kaut ko! Un šī tā neticīgi - eiro par tādu trauku? nevar būt, esi kaut ko sajaukusi bla, bla, bla! Nopirku visu pārējo, lai nav vēl vairāk jākavē rinda, aizkāju nočekot vēlreiz - nu tiešām tāda cena, kā domāju, ņemu vēlreiz un eju pie tās pašas kasieres, saku, ka ir tā rakstīts, lai paskatās kārtīgāk, šī atkal - nu nevar būt, ka tik lēti, nevar būt .. pasauca kādu citu, tā visu nokārtoja, samaksāju to pašu eiro ar pāris centiem, šī vien acis noplikšķināja! :D