Par tiešo pirkšanu var runāt tie, kas ar to darbojas regulāri un ir izgājuši tam cauri. Diemžēl par to man pastāstīja, kad bija jau par vēlu. Vairāk par to nekomentēšu.Oi, tas nav tik sarežģīti kā liekas. Tepat ir diskusija Žakete no Ebay. Meitenes sūta pašas un viss ok. Ja kas neskaidrs, vienmer bus kada kas palidzes. Tici man, tas nav nekas sarežģītaks ka nopirkt no Melaro Shop.
Tā saucamais šis "veikals" var daudz ko prognozēt un nokontrolēt, jo ar to nenodarbojas pirmo dienu.Vai arī saziņa ar pircēju skaitās kaut kas nekontrolējams, droši vien, ja tālruņa nav, e-pastus nelasām, pircējus neinformējam.....Nē, nu, protams, pašas vainīgas....Protams, ka veikalam tas nav piedodams. Bet es domaju, ka veikals vienkarsi nevar atbildet uz jusu jautajumiem (kad bus prece utt.), jo pasi nezina atbildi. Nekāds pārmetums no manis tām, kas iepērkas tados veikalos, drizak padoms - perkat un suutat pašas. Ticiet man, izteresiet mazak naudas un nervus.
Lai visi domā "ak, fuj, cik slikta iestāde! No turienes nekad nevajag pasūtīt.."Es taa domaju par visiem shiem veikaliem, kuri pardod ar uzcenojumu un es neveidoju antireklāmas.