Nodevība dubultā

Reitings 6
Reģ: 29.05.2014
Vakar uzzināju, ka mans draugs mani krāpj jau no pirmās mūsu attiecību dienas. Kopā esam apmēram gadu.Sajūta tāda it kā būtu dabūjusi ar lāpstu pa pieri un bonusā visam tam, tas, ka visi mūsu draugi to lieliski zināja, t.sk. mana labākā draudzene.
Jūtos piekrāpta dubultā,kāpēc neviens man nevarēja to pateikt jau ātrāk, kamēr attiecības bija tikai sākuma stadijā, tagad to uzzināt bija ellīgi sāpīgi, vēl aizvien nevaru sevi piespiest tam noticēt.
Jautājums Jums nav,kāpēc viņš mani krāpa, ar šī bezjēdzīgā un destruktīvā jautājuma analīzi mans prāts neizbēgami nodarbosies pats. Jautājums ir, kā tikt pāri tam, ka ne tikai viņš man meloja acīs skatoties, bet arī cilvēki, ko saucu par saviem draugiem?
Vai jebkad spējāt piedot, vai vispār ir kāds pamatojums, kā kaut ko tādu var nepateikt redzot, ka cilvēkam tiešām ir jūtas pret otru?Vai tas nav draugu pienākums - pasargāt vienam otru? Es vienkārši nesaprotu un man ļoti sāp.
29.05.2014 13:46 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Ja teiksi savu skatījumu- pazaudēsi attiecības,jo nodomās,ka vienkārši vēlas izšķirt.

Nezinu tādā gadījumā kas tā par draudzību. Ja tas ir pirmais, kas ienāk prātā, varbūt pat labāk ir ''draudzību'' pārtraukt.
29.05.2014 18:52 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
PILNĪGAS MUĻĶĪBAS attiecībā uz to, ka jā, es saprotu draugus, ka nevarēja pateikt! ATRUNAS, ja cilvēks grib kaut ko izdarīt un ja IR ĪSTS draugs tad izstāstīs, lai TUR vai kas!
29.05.2014 18:54 |

Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
:D tava tieksme apgāst manis teikto laikam ir nebeidzama!

itkā tas būtu pirmais atgadījums uz zemeslodes un neviens par to agrāk nebūtu dzirdējis!
Simtiem tādu notikumu draugu starpā,kautvai šeit pat meiteņu minētie.
MUĻKĪBAS,ja kāds teiks,ka pirms pateikšanas neiedomājās ko nodomās draugs,kad uzzinās tavu viedokli par notiekošo!
29.05.2014 19:03 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Man ir grūti saprast kas tad tā vispār par draudzību, ja tādā situācijā pirma doma ir, ka draudzene maita un grib izšķirt, es tad arī pasūtītu tādu "draudzeni" un pasmietos no malas kā viņa tiek čakarēta.
Brīžiem tiešām sievietes var būt tik stulbas aitas!!
29.05.2014 19:11 |

Reitings 100
Reģ: 07.05.2014
Piebiedrojos! Sen,sen atpakalj bija man ,neteiksim ka super labaakais,bet labs draugs. Sagaja ar vienu meiteni kopaa,pec neilga laika redzeju vinju klubaa ar citu chali.paarprast tur nebija ko,skuupstiijaas abi. Protams tulit pat nozinjoju draugam. Rezultats- man skauzh,man pashai vins patik,es gribot vinjus izskirt. nerunajam gadus 3,liidz taa meitene atkal vinju saaka kraapt,un shis pats piekeera. Tad nu es biju taa labaa,un man esot bijusi par vinju taisniiba... Protams,es ar to puisi tapat vairs negribu uzturet draudzibu. saapigi bija...No taas reizes arii sev pateicu,ka nekad neliidishu citu attieciibaas...
Bet par sevi runajot. Ir divi labakie draugi,kuri ja pateiktu,ka zin,ka mani kraapj,noticeetu pat neaizdomajoties. Tiesham uzticos tiem cilvekiem.Par paareejiem,vel pashaubitos...
29.05.2014 19:22 |

Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
Cilvēka dabā tā iekārtot!
Nu nejau velti mēc cenšamies labo pateisīt par vēl labāku ,bet slikto par pasaules ļaunumu.

Ja cilvēks jūtas laimīgs, pavisam loģiski,ka nevēlēsies dzirdēt un arī nespēs saprast,ja kāds apgalvos ka attiecības tomēr nav tikai kā balta pūciņa.
29.05.2014 19:22 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
Nu,es piedāvāšu tev ATSIST savu redeli pret sneigu :D
29.05.2014 19:25 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Nela, nesaku, ka tas ir attaisnojums. Pati esmu bijusi situācijā, kad esmu krāpta ilgu laiku un visi kopīgie draugi to zināja, neviens neko man neteica, izlikās, ka viss ir ok, smaidīja. Pēc tam, kad to uzzināju, nekāda vēlme kontaktēties ar tiem cilvēkiem nebija.

Bet zinu arī gadījumu, kad puisis ir rīkojies slikti aiz muguras savai meitenei, meitenes draudzene mēģināja vest meiteni pie prāta, bet viņa tik piedeva un piedeva savam puisim un sabojāja attiecības ar savu draudzeni.

Uzskatu, ka klusēt nevar, ir jāpasaka, bet, ja meitene to neņem vērā, tad nav jēga vairs kaut ko teikt vēl un vēl.

Runājot par šo konkrēto gadījumu, nepareizi tā "labākā draudzene" rīkojās. Par puisi vispār no comments.
29.05.2014 19:44 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Arī zinu tādu gadījumu, ka vienīgā, kas par dubultām attiecībām nezin ir tā vīrieša bērna māte. Attiecības arī diezgan ilgas jau. Negribētu būt viņas vietā :-D
29.05.2014 20:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits