patversme.

Reitings 63
Reģ: 18.03.2014
Šodien biju nolēmusi aizbraukt ar vīru uz patversmi pēc suņa ,mūsu iepriekšējais draugs nesen nomira ar vēzi,bija godam stradajis un bijis ari draugs gandriz 13 gadus.atradu suni patversme kurss ir turets pie metru garas kedes bet ir mils,kartigs,paklausigs un bus labs sargs.uzzvaniju un prasu vai dot turesanai pie kedes uz ko uzreiz bija atbilde ne nevienu suni mes tur nedabusim.saprotu ka turet pie kedes nav gluzi pareizi,ta pat ka ari turet suni istaba un nevest ara.pat nepaguvu pastastit ka suna kede ir 10m gara,sava buda liela,ziema tiek ielaists pie siltas krasns uz segas,vasaras karstuma blakus ir dikis kur izpeldeties un vesas telpas,katru vakaru tiek vests pastaiga un visas dienas garuma ir blakus cilveki kuri noteikti ari samilos un aiz auss pakasis.ari vetarstu butu bijusi gatavi apmeklet un potes sanemt.bet ne nedod mums suniti.:( varat jau klupt virsu ka jacel seta bet nu sini konkretaja vieta to nevar uzstadit ja var tad jacel pamatiga un looooti darga.nezinu...pret musu ieprieksejo suniti izturejamies ar cienu un loti visi pardzivojam kad vins bija janosprice.zinu ka butu labi saimnieki.zel ka patversme pat neuzklausa.
29.05.2014 12:06 |

Reitings 408
Reģ: 16.02.2014
Tās, kuras baigi klūp virsū autorei pašas ir baigi svētās? Jūs par saviem mājdzīvniekiem 100% pareizi rūpējaties? Nu šaubos! Autores aprakstītie apstākļi nav slikti. Ja dzīvojat pilsētā, tad nesapratīsiet, ka laukos VAJAG suni. Ne vienmēr ir iespējams to "žogu" uztaisīt, tāpēc ir jāliek pie ķēdes, jo suņiem patīk bieži aiziet no mājām. Man, piemēram, dzīvojot laukos, riebjas, kad eju ar savu mazo suni un man pretī skrien no lauku mājām pamukuši suņi! Tās nīdējas pašas kādreiz ir bijušas laukos un redzējušas, ka gandrīz katrā sētā ir piesiets suns pie ķēdes!? Neuzskatu, ka autorei suni nevar dot, jo autores piedāvātie apstākļi ir labs variants LAUKOS, kur mājām nav žogs apkārt.
29.05.2014 13:10 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
sunshine, jā, es esmu bijusi laukos un arī tagad tur bieži ciemojos. Lauku mājās suns ir sterilizēts, potēts un apmācīts, ķēdē turēts netiek un ārpus īpašuma teritorijas neskrien. Nevajag attaisnot visas nejēdzības ar vārdu "lauki" - pēc Tavas loģikas, laukos laikam var arī kaķēnus divreiz gadā slīcināt, jo lauki taču.
Un tas teikums par baigi svētajām vispār pērle - laikam pēc sevis spried, ja apšaubi, ka mēs par saviem dzīvniekiem rūpējamies pareizi.
29.05.2014 13:21 |

Reitings 63
Delusion- sterilizets suns neko nemaina.tik to ka nebus bernu un neuztaisis bernusm.un vel curasanas problemas.mums majas gan suns ir kastrets gan kakene sterilizeta un zini ko...ta par kaku laika mince nurkst un runci velkas pie majas un mazais suns joprojam sad tad pie durvim kasas un megina aizlaisties kad vala palaists.ne vienmer kastracija izpilda funkciju -nemuksanu prom no majas sunu laika.
29.05.2014 13:22 |

Reitings 13
Reģ: 30.03.2013
Aprobežota esi tu. Kā pret sienu. Tev kaut kādas problēmas ar uztveri?!? Beidz malt vienu un to pašu!
Es,piemēram, arī ļoti gribu suni, bet es viņu neiegādājos, jo saprotu, ka nevaru viņam nodrošināt pienācīgus apstākļus. Labi, ka vismaz patversmē strādā atbildīgi cilvēki un neiedeva tādai ''dzīvniekmīlei'' kā tu, suni.
29.05.2014 13:23 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Bezcerīgs gadījums, te var skaidrot līdz spēku izsīkumam, tāpat nepieleks. Nu, ne visiem dots :D
No sērijas - pasakiet, ko man darīt un es pateikšu, kāpēc es to nevaru :D
29.05.2014 13:28 |

Reitings 13
No sērijas - pasakiet, ko man darīt un es pateikšu, kāpēc es to nevaru
++++
29.05.2014 13:32 |

Reitings 408
Reģ: 16.02.2014
Kāda vēl kaķu slīciināšana? Galīgi jocīga esi? Ķēde un sliīcināšana nav viens un tas pats. ;)
29.05.2014 13:35 |

Reitings 63
Ari musu suni laukos ir kastreti un poteti neesam jau no galigas pakienes un zinam kas tas ir,ta pat ari mazais suns ir apmacits nemukt prom no teritorijas(tik reti sunu laika pamuk),ko vins ari dara.bet runa iet par suni kuram jasarga garaza,apkart esot lielajam celam,mezam,plavam un citiem suniem mums te 10majas viena otrai blakus un praktiski visiem ir sini un nu neticu ka suns bus tik iedresets ka zinas ka jasez oie garazas un jasarga.garaza tiek remontetas masinas lidz ar to pastav iespeja ka kads braucot remontet varetu uzbraukt virsu.gruti un lieki paskaidrot situaciju...bet soreiz kede sunim ir domata lai vinu pasargatu.ta pat ar berniem kurus liek saitites(bernudarzos) un setinas...ari lai pasargatu.ir dazadi veidi ka suni turet kede un nu sis musu piedavatais noteikti nav ne sadistisks ne nosodoss.sunshine pareizi teica,ari mums te ir suni kas metas virsu,kad eju pastaigaties ar bernu un suni.un ir bijusi gadijumi kad saimnieks kliedz-vins nekoz tikai rej...bet berns taure ka traks,mazais suns apcurajies tup uz zemes,jo milzigs rotveilers rej virsu.pasai ir bernibas trauma kad briviba esoss suns uzklupa lai gan teica ka vins ta nedarot.suni nekad nevar prognozet un tas ka vins ir macits nemukt no teritorijas ne vienmer ta notiek.
29.05.2014 13:35 |

Reitings 13
Tādā gadījumā jums vajag ierīkot signalizāciju ar apsardzi, tas būs lētāk nekā turēt ''ģimenes locekli'' pie ķēdes!
29.05.2014 13:41 |

Reitings 63
Jus toc pilsetas cackas esat aprobezotas.patversmes riciba vnk pretiga.pie kada suna apraksta vispar bija minets aptuveni ta-suns jau treso reizi patversme,sakuma vinu panema bet tad atrada klainojot un nogadaja patversme,tad atkal atnaca saimnieki un solija ka nenodos suni vairs un nepametis...bet atkal tika atvests atpakal.nu un ta ir patreiza patversmes riciba?
29.05.2014 13:46 |

Reitings 63
Bezjega runat ar jums...
29.05.2014 13:49 |

Reitings 13
Tas, ka tu dzīvo laukos, tev nedod tiesības būt bezatbildīgai egoistei, jo tur visi tā dara.
29.05.2014 13:53 |

Reitings 168
Reģ: 27.03.2013
lipigapa- Cik zinu ne viena patversme nedod suņus, ja tiek plānots likt pie ķēdes, kaut vai 10km gara. Tas ir pierādīts, ka ķēdē sunītim tiek bojāta psihe.
Tas,ka pieliksi viņu pie ķēdes nepasargās no citu dzīvnieku ievazātām slimībām, jo viņš taču tā pat ir ārā- jeb kurš tiek klāt.
Un kādēļ nevarat voljēru ierīkot citur, ja tajā vietā kur turējāt iepriekšējo sunīti tas nav iespējams?
29.05.2014 13:54 |

Reitings 63
Vinam jasarga durvis un tadel tur butu jabut voljeram.mums kaiminos ir suns 3*3 metri un neteiksu ka vins butu laimigs.smilkst in kasa ar kepam zeme caurumus.nu nezinu...tad kadel citas patversmes to atbalsta.nu vismaz pielauj tadu iespeju.zvaniju uz ogri un visu siki izstastiju un vini ir ar mieru.pasi visu noprasija kartigi un velas velak dzivnieku bildes,ja mums tada iespeja.luk ta ir attieksme.
29.05.2014 14:02 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
tomēr nošpricēji veco vīra suni?? cik ilgi zāģēji, kamēr viņš piekrita, ka laba doma?
29.05.2014 14:11 |

Reitings 13
tomēr nošpricēji veco vīra suni?? cik ilgi zāģēji, kamēr viņš piekrita, ka laba doma?
+++++
Tagad lielā ''dzīvniekmīle'' meklē jaunu upuri
29.05.2014 14:15 |

Reitings 63
Tika pasaukts vetarsts un nolemts ka siltais laiks nenak par labu un tad ari nospriceja.veronika tu toc esi debilibas iemiesojums.sunim bija 13 gadi un vezis.tu vsp esi pretiga.kas tu doma ka suni kads mocija,ka tagad saki ka mekle jaunu upuri?vai varbut tagad kad sunisa vairs nav nedrikst nemt citu.tu ne te biji ne suni pazini ka nav kauna runat ko nejedz.
29.05.2014 14:33 |

Reitings 13
Paldies!
Tu arī esi ļoti jauka!
29.05.2014 14:35 |

Reitings 63
Pasai nav kauns,vai ari tev sirdsapzina netika iedalita?
29.05.2014 14:37 |

Reitings 13
Par ko man būtu jākaunās? Par tavu egoistisko un bezatbildīgo rīcibu? Ne jau es iegādājos dzīvniekus, par kuriem nespēju uzņemties atbildību un rūpes.
29.05.2014 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits