Ja-Ne

Reitings 264
Reģ: 06.01.2014
Kuraam skaistumkopsanas proceduraam,meikapam sakat nee!
Es personigi nevaru ciest solaariju,phee...
Nevaru ciest parmaaletas uzacis
28.05.2014 23:18 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Piederu pie tām, kuras ar dekoratīvo kosmētiku neaizraujas, ja nu tikai retu reizi lietoju acu ēnas un skropstu tušu. Un man vienalga, ko lieto citas, līdz brīdim, kad veikalā, izvēloties pielaikot gaišu blūzi, ieraugu, ka tā jau nosmērēta ar lūpukrāsu vai tonālo...
29.05.2014 10:48 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Es ikdienā reti krāsojos, tikai tad ja kaut kur īpaši jāiet.
tad ir uzacu zimulis, laineris un tuša.
Ja nu sejai kkas galigi nogājis greizi, tad uzlieku tonalo.
29.05.2014 10:54 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Man nepatīk zilas acu ēnas. Pati jaunībā gan tādas krāsoju, bet tagad liekas riebīgas.:)
29.05.2014 10:55 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Man ir izteikta nepatika pret permanentajām uzacīm, jo tās reti kad izskatās tiešām labi.

Dekoratīvajā kosmētikā atbaida jebkas ar perlamutru un, protams, ēnas nedabiskās krāsās.
Pret pārējo aizspriedumu nav, lietoju visu saprāta robežās. Patīk eksperimentēt, izvēloties kādu spilgtāku lūpu krāsu ikdienai.
29.05.2014 10:57 |

Reitings 395
Reģ: 14.01.2014
Man riebjas, ja ir neglīti uzkrāsots laineris, tik riebīgi, tfu. It īpaši, kad mazās meitenītes krāso.
Vēl man riebjas, ja uzacis pārmālē, vienalga kādrā krāsā, ja krāso tieši savu uzacu formu - ok, bet ja palielina, maina formu, nu nē, garām. Nesmuki ir ja arī uzacs sastāv no vienas smalkas līnijas un ir uzkrāsots ogļu melnā krāsa.
Pret solāriju nav iebildumu, bet man nepatīk, ja redzu pārceptu meiteni solārijā, tik riebīgi izskatās, ka šausmas.
Nepatīk, ja kāda staigā ar noskrubušu nagulaku no nagiem, ja nevar noturēt kārtīgu, lai labāk nekrāso vispār.. Uzreiz rada tādu nevīžīgas meitenes iespaidu.
Ā jā, vēl vienu lietu piemirsu, meitenes,kas nemāk tonālo likt, uzsmērē pa pus seju un pārējo atstāj un tur paliek tāda skaidri redzama līnija, kā arī gar malām gaiša sejas āda. Šeit kautko samurgoju, nezinu, kā īsti paskaidrot, ceru, ka ideju daudzmaz sapratāt.
29.05.2014 13:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits