weeahh, vakar redzēju uz ielas meiteni, kurai vēders bija uz XL izmēru, bet kādas labi, ja uz S izmēru.. pietam bija uzvilkusi apspīlētu kleitu. tādas šausmas :D
varbūt kāds lordozes paveids. Man, piemēram, ir tipiska datordēdētāja stāja, kad vēders uz priekšu un dibens atšauts atpakaļ. Manas necilās anatomijas zināšanas stāsta ka jāstaipa iekurņā priekšpusi un jāstiprina aizmuguri (drīzāk dibeni). https://www.youtube.com/watch?v=7Svlc3TfCJA
„Nu, piemēram, kas ir tās vietas ķermenī, ko sievietes ļoti uzpasē? Tās taču ir riepas! Sievietes tās tik ļoti uzpasē, bet laikam nezina, ka tās rodas tikai no diviem produktiem - no kartupeļiem un maizes. Pamēģiniet vienu mēnesi neēst ne vienu, ne otru, un rezultāts neizpaliks. Manā praksē ir bijuši gadījumi, kad, pārstājot ēst šos divus produktus, sievietes no vidukļa var zaudēt pat 4-5 kilogramus mēnesī," stāsta R.Lācītis.
Te būs :D
Pamēģiniet vienu mēnesi neēst ne vienu, ne otru, un rezultāts neizpaliks.
Lai piedod man R.Lācītis, bet agrāk, kad šos produktus izslēdzu, vēders bija kā globuss!
Šobaltdien, ēdot maizi un kartupeļus, vēders ir tik plakans kā nekad vēl nav bijis :D
Lindachka man būtu ko teikt par šito. Kartupeļus un maizi neēdu kopš no mammas izvācos. Kādus gadus 3 vai 4. Tai skaitā arī margarīnu majonēzi un desas. Nu neteikšu, ka rezultāti labi. bet es tā ēdu jo slinkums mizot un garšo tikai īsta gaļa. Savām rokām būtu kāvis vistu, cūku un priecātos ēst.
Cormeum, bet tu jau papildus skaiti arī kopējo uzņemto kaloriju daudzumu, vai ne? :)
Un vēl, tauki uz vēdera veidojoties, ja cilvēks kaut ko negrib atdot. Pacilā atmiņā, vai neesi kaut ko kādam parādā. :D