Sveikas skrējējas un neskrējējas. :)
Tad nu es arī esmu beidzot nolēmusi sākt skiet. Šodien bija 3. reize. Skrēju 3 dienas pēc kārtas un pa gandrīz 3 km. Ok tās bija manas pirmās reizes. Sen sen, jau daudzus gadus nebiju skrējusi. Ok pirmajā reizē pusi nogāju, pusi noskrēju. Bija grūti. Tagad trešo reizi skrienot es apstājos labi ja 2x. Man pēc skriešanas kājas nesāpēja. Esmu jau iepriekš mājās sportojusi. Iesildos pirms skriešanas. Bet man ir problēma ar elpošanu. Mans organisms nespēj uzņemt pietiekoši skābekļa, un tad man sāk sāpēt ļoti sāns. Dur sānā. Un vēlos uzdot jautājumu par elpošanu, kā būtu pareizāk jāelpo, lai nesāp sāns. Es šodien piefiksēju, ka man ērtāk ir ieelpas un izelpas veikt caur muti, bet nu zinu, ka tā nav pareizi. Bet nu mazliet sāpēja sāns. Un otrs, kādus vingrinājumus elpošanai ikdienai jūs varat ieteikt, lai skrienot organisms spētu uzņemt pietiekoši skābekļa??
Rīt es atpūtīšos, jo zinu, ka muskuļiem nepieciešama atpūta un otrs, pirms skriešanas cenšos neēst neko smagu un, ja ko apēdu, tad skrienu pēc 1h vai pat pusotras h. Tad man nenormālīgi sāp, un ir smagi.