Man ir standarta īres līgums, kurā ir norādīts, ka īpašniekam ir jāveic radušies bojājumi.
Pasaku, ka ir tāda un tāda problēma, taču lietas nekust.
Man ir standarta īres līgums, kurā ir norādīts, ka īpašniekam ir jāveic radušies bojājumi.bet loģiski. Tu sanem jau ieprieks lietotu mantu. Viesnīcā tak ari tu neko nelabotu. Ipašums pieder izīrētājam, un lai ņemas ar īpašumu.
Jā, bet noteikti atgādini gan par bojājumiem, neklusē un kā jau meitenes minēja, pasaki, ka vari sataisīt, bet tad atņemsi no īres maksas.Tieši tā, tu tak sev nepirktu lietotu veļasmašīnu? Vells zin kas pirms tam un kā to lietojis.
ka pirms prom iešanas jāveic remonts, lai dzīvoklis būtu tādā pašā stāvoklī, kā tad, kad ienācu. Izkrāsoju grīdu un likās kā jaunsPirmo reizi ko tādu dzirdu. Turklāt emot vērā ka gaumes atšķiras, un labot remonta laikā sabojātu ir dārgāk neka paam izveikt remontu. Iedomajos savu laminātu nokrāsotu:D
ja kādu reizi salabo kko arī par saviem līdzekļiem, jo es taču esmu tā, kas lieto visas iekārtas šajā dzīvoklī, un tās nolietojas manas lietošanas laikā. Varbūt nav pareizi, bet tādos gadījumos nevienu pat nebrīdinu par šādu pašdarbībuman nepatiku ka īrnieks ko dara uz savu roku, tas tak nav viņa īpašums.
Robīte @ 26.05.2014 16:24Interesanta situācija, tāpēc ir labi, ja ir īres līgumi, jo es, kā izīrētājs nezinu, kā tu tur dzīvo un ko tu tur dari, piemēram, vai lietojot veļasmašīnu, tu ievēro visas instrukcijas...
Es laikam pati labotu un nemaz izīrētājam neziņotu, ka neliek pirkt jaunu veļasmašīnu beigu beigās, piemēram.
Jā, es pati ar visu tiktu galā!